un041026 kullanıcısının son içeriği

1. U

Rom Mi 13t Rusya hyperos

Sonunda geldi mi 13t Rusya hyperos cihazımın kilidi acıktı magisk yuklü idi güncelleme kendisi yaptı cihaz twrp vs kurmadım mıuı arama mesaj var uygulama kasası vs var guzel rom takılma kasma bug yok
  2. U

Haber Mi11t endonazya

Mi 11 t MIUI 14 endonazya güncelleme geldi yeni widgetler var hayırlı olsun
  3. U

Karşılaştırma Telefon Önerisi

Abilerim hocalarım kardeşlerim hepinize iyi günler sizden şu şekilde yardım istiyorum elimde mi 9 lite cihazım var yaklaşık 16 17 aydır kullanıyorum batarya 1 günü artık çıkarmıyor yeni cihaz alacağım yurt dışından Redmi 10s mi yoksa Poco x3 6 NFC mi iki cihaz da Fransa da 1700 tl yurt dışından...
  4. U

Haber Redmi note 10s repair

Redmi note 10s repaır çözüldü arkadaşlar şu anlık bu cihazda rsa koruması yok sıkıntısız oluyor 4g gayet iyi çalışıyor
  5. U

Yardım Redmi 5a prıme wıfı sorunu

Wifi bluetooth sadece modemin yanında çalışıyor modem 30 santim uzaklasayım hemen 1 dişe düşüyor 1 metre sonra hiç çekmiyor bluetooth aynı şekilde lütfen yardım edin
  6. U

Satıldı İkinci el cıhaz

Uygun yollu ikinci el cihaz arıyorum redmi 4x redmi 4a redmi 5 plus uygun yollu çocuk okul için canlı ders için kullanacak ekran çatlak olabilir kullanıma engel olmasın ilerde durum düzelince ekranı değiştirebilirim birde sadece mi cıhazlara bakıyorum
  7. U

Rehber Mi 9 lıte cıft sım repaır

.
  8. U

Yardım Servis Yok

Tüm hatlar cortladı Wifi baglantı kurun
  9. U

Çözüldü Sebke

Depremden
  10. U

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Arkadaşlar kendisi otomatik güncelledi benim hiç bir şey yapmadım 1569438475
  11. U

Yardım Mi 9t Pro IMEI sorunsalı

Şimdi atılıyorsa 8 ay sonra daha güzel atılır hergün yeni bir sey çıkıyor program mod vs
  12. U

Sıkıntı yok mı unclock yazın google veya formda var oradan yaparsınz
  13. U

Kapanınca gidersin sıkıntı yok 8 ay kullanma süren var 4t4 şeklinde
  14. U

1 hafta sonra aldıgınız telefoncuya götürün hal eder o sıkıntı yok
  15. U

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Teşekkürler gönderdiğiniz apk sayesinde oldu