Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda geldi mi 13t Rusya hyperos cihazımın kilidi acıktı magisk yuklü idi güncelleme kendisi yaptı cihaz twrp vs kurmadım mıuı arama mesaj var uygulama kasası vs var guzel rom takılma kasma bug yok
Abilerim hocalarım kardeşlerim hepinize iyi günler sizden şu şekilde yardım istiyorum elimde mi 9 lite cihazım var yaklaşık 16 17 aydır kullanıyorum batarya 1 günü artık çıkarmıyor yeni cihaz alacağım yurt dışından Redmi 10s mi yoksa Poco x3 6 NFC mi iki cihaz da Fransa da 1700 tl yurt dışından...
Wifi bluetooth sadece modemin yanında çalışıyor modem 30 santim uzaklasayım hemen 1 dişe düşüyor 1 metre sonra hiç çekmiyor bluetooth aynı şekilde lütfen yardım edin
Uygun yollu ikinci el cihaz arıyorum redmi 4x redmi 4a redmi 5 plus uygun yollu çocuk okul için canlı ders için kullanacak ekran çatlak olabilir kullanıma engel olmasın ilerde durum düzelince ekranı değiştirebilirim birde sadece mi cıhazlara bakıyorum