umutkzk00 kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru Mi A1Güncelleme alacakmış ama bana gelmedi

Selamün aleyküm bungün TAKVİM gazetesinde okudum ANDROİD PİE telefonları baştan aşşağı değiştirecek diye ve şalırmayın gibi konuda bulundu nedir anlamadım yeni güncelleme daha mı var
  2. U

Soru PS3 Gamepad'i Telefonda Kullanmak Mümkün Mü ?

Arkadaşlar ben marvel contest of champion oynuyorum o oyunda konsolla oynanırmı Bluetooth ps3 konsolu
  3. U

Root Telefonun Genel Olarak Açık Olmayan Sistemine Bağlanır Mı?

özür ama ben herzaman büyük harfle yazarım
  4. U

çok merak ettim telefonun bize bazı vermediği yetkiler var rootla kaldırılırmı ve root telefonunbozarmı
  5. U

wifi ve telefonunn hızı artarmı
  6. U

Yardım Fazla mobil veri kullanımı

ağa ilk sen intagramı optimize et sonra 3.g ye geç en özellikle bu yabancı tam hatırlamıyorum mobil ağlarda birbtik var onu kaldır düzelir çünki o seni ana hatta dns ni en iyi yere yönlendirmesi yada aradan bir bağlantı kurmasındanndolayı internet fazla yiyor
  7. U

Soru Pil optimize edilmeyen uygulamaları nasıl optimize ederim yardim

Bu bazı uygulamalarda pil optimizasyonu yok
  8. U

Haber Mi A1 Ekim güncellemesi neler geldi

Lütfen yazın neler geldi ne oldu ne bitti
  9. U

Yardım Xiaomi mi A1 kullanıyorum telefonumun wifisi fazla çekmiyor yardım sinyal gücü artıracak uyg,vb şeyler yardım

Hayır yeni aldım ve çok beğeniyorum ama wifide biraz zorluk çekiyorum 1538225869 Birde biraz indirme oyunda yavaşlıyor 1538225873 Birde biraz indirme oyunda yavaşlıyor
  10. U

Yardım Xiaomi mi A1 kullanıyorum telefonumun wifisi fazla çekmiyor yardım sinyal gücü artıracak uyg,vb şeyler yardım

Arkadaşlar ben. Wifide sorun yaşıyorum oyun oynarken internet gidiyor wifiye yakınlaşsam bile aynı
Üst Alt