umutizgi kullanıcısının son içeriği

1. umutizgi

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

Kim yaptıysa iletişim atarsanız bi sorayım bende iki cihaz druyor öyle bi mi 15 bi x7 pro
  2. umutizgi

siz kaça yaptırdınız
  3. umutizgi

4. umutizgi

H.kadioglu doğru mu hocam 🥲 ne kadar zaman var
  5. umutizgi

Bi ara server kaydı yaptırmayı düşünüyorum o sırada rom sıfırlanacağı için Taywan romu kurmamı mı önerirsiniz globalden mi devam edeyim?
  6. umutizgi

Soru Xiaomi 15 vs 15t pro

Mi 15 alıp geçin hocam, o 5x zoom 3.0 diyaframla en ufak bi düşük ışıkta hiç keyif vermeyecek. birisi amiral gemisi birisi kırpılmış hali, düz 15 alıp keyfinize bakın
  7. umutizgi

Sohbet CPID Server Kayıt Kapandı!

Fiyat bilgisi alabilir miyim hocam? Bende sadece bir tane imei var yazdırabileceğim.
  8. umutizgi

HyperOS Hyper 3.0 Tester olma

Ha o zaman bi zararı yok sadece çıkmak istediğimde nasıl cıkıcam aynı yerden mi oınu bilmiyorum :)
  9. umutizgi

Allahını seven defansaa gelsin nedir bunun cevabı :)
  10. umutizgi

Bu ne yahu bildiğin iphone bu, bunlar niye bu kadar ios özentisi ben çözemiyorum hani oradan çalacakları müşteriler yabancılık çekmesin diye mi ne yani bu :D
  11. umutizgi

Bu terster olduğumuzda nihai sürüm güncellemesi de alıyor muyuz ya da istediğimiz zaman ayrılıp stabil sürüme yine güncelleyici üzerinden geçebiliyor muyuz?
  12. umutizgi

Anladım teşekkür ederim böyle sık sık soruyorum kusura bakmayın, ilk cihazımdaki imei kamerasındaki sorundan dolayı boşa gidince ikinci cihazın imeisi için haber bekliyorum telefoncumdan buradan farklı cevap gelirse tekrar buradan teyit edeyim istedim.
  13. umutizgi

Halen kapalı mı hocam serverlar?
  14. umutizgi

Şuan ne durumda hocam H.kadioglu , telefoncuma yazdım da kapalı dedi akşam cihazı değiştireceğiz yenisiyle, imei aktaramıcaz maalesef dedi, server kapalı ama açıldığında ücretsiz tekrar kaydını yaparız senden kaynaklanan bişey yok sonuçta dedi, kayıtsız kullanacağım herhalde bi süre ,açılmazsa...
  15. umutizgi

Rom Xiaomi Mi 9T LineageOS 23 Android 16

Buna miui camera ve gappsın hangisini kuruyoruz acaba
Üst Alt