Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, 20 Ekim 2025 yılında aldığım jilet gibi mi 15 kaça gider, şu sw kayıt işi canımı sıktı çıkacak gibi de durmuyor cıkarsa bakarız alırız da bu şekilde kullanmak istemiyorum.
BL kapalı, %100 pil sağlığı, 71 döngü, 512gb gri.
adb komutlarıyla kurmustum arama ve mesajlar uygulamasını ama şu arama uygulamasında kişi detayına girince rehbere girmiyordu siyah ekranda kalıyordu sırf bu yüzden google aramalar kullanıyorum tekrar, xiaomi yazılım olarak düzeldi sanıyordum ama halen çöpmüş hakikaten.
Server kaydın kapanmasının sebebi benim, ben aldım ya şansıma aldığım gün kapandı kusura bakmayın hakkınızı helal edin, öyle altın falan alacak varsa da önceden haber etsin ben alayım düşüşe geçer siz de abanırsınız
Benim Mi15 server kaydı daha yapılmadı, açılana kadar kayıtsız kullanmaya devam ediyorum, hp3 güncellesem bu server kaydı açık olduğunda işlemi zorlaştırır mı güncelleme yapmamam mı lazım?
Telefoncuyu bekledim o da bekle dedi, yine bekle diyo saldım artık :D Dayımı kurtaralım bari. Özelden bilgi verir misiniz, şu an kilit açmak çok zor ki hele cihaz bende değilken uğraşması daha zor, server üzerinden açılması ve imei kayıt ücreti ayrı ayrı ne kadar tutuyor bilgisini verirseniz ona...
X7 Pro hocam. Mi 15'de duruyor öyle kayıt ettirilecek ama server kapandı şansıma :) Dayıma almıştık o cihazı telefoncudan da ses seda yok bari fiyatı uygunsa onu kurtaralım