Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben halen memnunum sadece arada arayüz kasması var bu da miuinin rezilliğinden :D stabil aosp busam kurucam miui kameralı güncel aosp romu bulamadım keşke zamanında prosunu alsaymısım, tam ekran deneyimi müthiş ya
Hocam işin tamamen yazılım kısmı merakımdan dolayı soruyorum, çine özel bi cihazda global sistem neden yüklenemiyor? Yani sonuçta donanım aynı donanım, bootloader kilidi mi açılamıyor, neresi değişemiyorda cihaz global servislerden yoksun kalıyor
Valla ben gözümü kırpmadan sattım saçma sapan yazılım sorunlrıyla uğraşamam elin çinlisinin, bu konuları ben açtım:
Güncelleme geldikçe düzelmek yerine daha da bozdular, kullanım süresinden yemektense birinin işi görüldü.
Birikim uygulmaaısın bi bütçe yönetim uygulamaısna döndürebilirsiniz aslında, toplam birikimlerimize ek olarak nakit ve borç varlıklarımız falan da eklenebilir
Benim de şuan vazgeçilmezin swiftkey, yapay zekayla tahmin şeylerini iyileştirdim zamanla; ayrıca bir şeyi silmek için klavyenin herhangi yerinden sağdan sola doğru kaydırınca silmesi büyük kolaylık, alışınca başka klavyelerde olmaması büyük eksiklik geliyor :)
bu tocuhpal x in olayı ne eskiden kullanırdım ama yukarı kaldırınmca açılan emoji barı kısayolu yüzünden kullanırdım, onun dışında vazgeçilmez kılan şey ne :D