Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Mi15 server kaydı daha yapılmadı, açılana kadar kayıtsız kullanmaya devam ediyorum, hp3 güncellesem bu server kaydı açık olduğunda işlemi zorlaştırır mı güncelleme yapmamam mı lazım?
Telefoncuyu bekledim o da bekle dedi, yine bekle diyo saldım artık :D Dayımı kurtaralım bari. Özelden bilgi verir misiniz, şu an kilit açmak çok zor ki hele cihaz bende değilken uğraşması daha zor, server üzerinden açılması ve imei kayıt ücreti ayrı ayrı ne kadar tutuyor bilgisini verirseniz ona...
X7 Pro hocam. Mi 15'de duruyor öyle kayıt ettirilecek ama server kapandı şansıma :) Dayıma almıştık o cihazı telefoncudan da ses seda yok bari fiyatı uygunsa onu kurtaralım
Mi 15 için global yayınlandı mı acaba sözde ekim sonunda gelecekti :) Bir de sv kayıt henüz yapılmadı bu cihaza, bl kilidi de kapalı acaba 3'e güncellesem sonrasında bi zorluk çıkarır mı kayıtta
Galaxy A21s diye bi telefon var şirkette kayıtsız curtsuz diye yaklaşık 2 senedir pek kullanılmamış ofiste, şimdi de wp telefonu olarak kullanmak istiyorlar, sıfırladım cihazı ama pin istiyo en son telefon kimdeydi onu da bilmiyorlar, kurtarabilir miyiz yoksa şu hissesine salladığım reeder...