umutizgi kullanıcısının son içeriği

1. umutizgi

Yardım Güncelleme sonrası şebeke gitti

Benim Mi15 server kaydı daha yapılmadı, açılana kadar kayıtsız kullanmaya devam ediyorum, hp3 güncellesem bu server kaydı açık olduğunda işlemi zorlaştırır mı güncelleme yapmamam mı lazım?
  2. umutizgi

Mod HyperOS deBloater

Silinmedik şey kalmamış burada bence abartılı bi liste
  3. umutizgi

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Kasım bitti neredeyse, şu bölgelere ayırmasına ayar oluyorum şayominin, global yok eu yok tayvan yok zart zurtt bu ne ya
  4. umutizgi

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Ne kadar hocam bunun ücreti özelden bilgi verir misiniz süreç hakkında? Kapanmış herhalde geri :')
  5. umutizgi

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Eski konuları niye hortlatıyorsunuz ben de dedim aha açıldı falan :D
  6. umutizgi

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-mtk-islemcili-cihazlarda-direncsiz-cift-sim-yazilim-kaydi-basladi.159394/page-3#post-1602487
  7. umutizgi

Haber Xiaomi MTK İşlemcili Cihazlarda Dirençsiz Çift SIM Yazılım Kaydı Başladı!

Telefoncuyu bekledim o da bekle dedi, yine bekle diyo saldım artık :D Dayımı kurtaralım bari. Özelden bilgi verir misiniz, şu an kilit açmak çok zor ki hele cihaz bende değilken uğraşması daha zor, server üzerinden açılması ve imei kayıt ücreti ayrı ayrı ne kadar tutuyor bilgisini verirseniz ona...
  8. umutizgi

X7 Pro hocam. Mi 15'de duruyor öyle kayıt ettirilecek ama server kapandı şansıma :) Dayıma almıştık o cihazı telefoncudan da ses seda yok bari fiyatı uygunsa onu kurtaralım
  9. umutizgi

Kime yaptırabilirim acaba bilginiz var mı
  10. umutizgi

Şuan halihazırda yapılıyor mu bu kayıt işlemi?
  11. umutizgi

Diyelim tekrar açılacak, bu süre zarfında hp3e geçtiğimde bir sorun olur mu, bt kapalı cihazda
  12. umutizgi

keyfi bilir ucuza geliyo kayıt imkanı var diye xiaomi kullanıyor millet, bayıldığından değil 😁 zibilyon tane marka var
  13. umutizgi

mi 15 30bin olmasaydı server ayıtlı 55bin verip orijinal hayatta almazdım kafayı yemiş bunlar
  14. umutizgi

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Mi 15 için global yayınlandı mı acaba sözde ekim sonunda gelecekti :) Bir de sv kayıt henüz yapılmadı bu cihaza, bl kilidi de kapalı acaba 3'e güncellesem sonrasında bi zorluk çıkarır mı kayıtta
  15. umutizgi

Yardım Galaxy A21s Google Ekranı Bypass

Galaxy A21s diye bi telefon var şirkette kayıtsız curtsuz diye yaklaşık 2 senedir pek kullanılmamış ofiste, şimdi de wp telefonu olarak kullanmak istiyorlar, sıfırladım cihazı ama pin istiyo en son telefon kimdeydi onu da bilmiyorlar, kurtarabilir miyiz yoksa şu hissesine salladığım reeder...
Üst Alt