Umutcan kullanıcısının son içeriği

1. U

Soru jiroskop

Hayır onu ivmeölçer ile de yapıyor telefon ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. U

Soru Kilitsiz telefonda yapılabilecekler

Xposed kurun ve adblock reborn favirimdir ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. U

Yardım Magisk kullanırken modül yükledikten sonra telefon sıfırdan rom yüklüyor

Magisk for twrp diye bir modül var onunla kaldırabilirsiniz ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. U

Yardım Mix 2 Giremiyorum

Twrp kurulu mu ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. U

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

Bu romun arayüzünü mtz yapıp paylaşır mısınız tema seklinde kullanabilsin başka cihazları olanlar
  6. U

Soru OnePlus 5T için Miui Rom

Peki siz kaç saat alıyorsunuz ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. U

Sürümü kaç portre modu ve hdrplus varmı ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. U

Pil suresi nasil kamera nasil ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. U

Linkini verebilir misiniz ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. U

Soru En iyi rom

1 sorum daha var içinde Google play store var mı? ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. U

Soru En iyi rom

İşte aradığım yazı çok teşekkürler ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. U

İnceleme Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Aynı durumdayım ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. U

Soru En iyi rom

Epic rom miuipro Multi rom ve eu romu karşılaştırabilir misiniz stabilite,kamera ,pil açısından ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. U

Soru En iyi rom

Merhaba mi note 3 için stabil,global miui tabanlı, kamera ve pil ömrü iyi olan rom kısaca en iyisi hangisi bu miuipro,epic rom tam olarak ne oluyor, Türkçe dil desteği var mı ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. U

Çözüldü Mi A 1'mi Redmi 5 Plus 'mı

Mi5x alin a1in miui versiyonu ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt