Ugurmiraç21 kullanıcısının son içeriği

1. Ugurmiraç21

Yardım Xiaomi 12 YD Alinir mi ??

Selamunaleykum herkese uzun bir aradan sonra tekrar xiaomiye donus saglayacam , xiaomi 12 YD alma arefesindeyim kullanan arkadaslar bilgi verebilirlermi arti ve eksi yanlari neler...Simdiden teşekkürler
  2. Ugurmiraç21

Sohbet Son zamanlar artan ve daha da artmaya devam eden 2.el otomobil fiyatlari

selamunaleykum arkadaslar konuda da yazdigim gibi 2.el otomobil fiyatlari aldi basini gidiyor nedense yerinde durduguda yok yukselmeye devamm..Sizce bu yukselis dahada devam edermi yada sabitlenirmi yoksa bi dusus olur mu fiyatlarda..??Ayrica son gunlerde bi otv indirimi bekleniliyor diye...
  3. Ugurmiraç21

Uygulama Gcam önerisi

Selamunaleykum arkadaslar cihazim mi 8 forumda bi kac gcam apk indirip denedim pek begendim olmadi , kimi ya portre modu aktif olmaz kiminde ekranda yazilar olur guzel cekmez vs ..Begendiniz onerebileceginiz -işte kamera bu .. dediginiz gcam apksi var mi paylasirsaniz sevinirim..Ayrica apknin...
  4. Ugurmiraç21

Soru Bildirim sorunu...

Selamünaleyküm arkadaslar whatsapp dan gelen bildirimleri kilit ekraninda iceriginin gorunmemesini istiyorum ama fotografta da belirttigim gibi secenegi degistiremiyorum yardimci olabilir misiniz...
  5. Ugurmiraç21

Satış Satilik Mi 9 se 6/128 gb siyah renk

Selamünaleyküm arkadaslar elimde temmuz ayinda alinma mi 9 se 128 lik siyah renk tertemiz cihaz var kutu aksesuar aldigim yerin faturasi var,imei atilmamistit BL kilidi acik degildir Global rom ... ilgilenen arkadaslara duyurulur..
  6. Ugurmiraç21

Yardım MIUI 11 pil yüzdesi

Kimide ozellik diyor angel~~
  7. Ugurmiraç21

Haber Xiaomi Elektrikli Otomobile Yatırım Yaptı.

Son guncellemeden sonra marş basmiyor lutfen yardim ... :D
  8. Ugurmiraç21

Diğer MiuiTürkiye Pubg Mobile Klanı Kuruldu

Pubg oynarken telefonunuzun isis kac derece oluyor acaba benim ki 9 se 30 dk da 43 oluyor
  9. Ugurmiraç21

Sohbet Pubg Klan?

Oynariz yn~~
  10. Ugurmiraç21

Soru Telefon önerisi

Mi 9 se alin cogu ihtiyacinizi karsilar ve kibar hafif ve kaba degil geriye kalan paranizda cebinizde kalir ...
  11. Ugurmiraç21

Yardım Pubg kare hızı sorunu

İsinmadan dolayi ekraninizda hayalet ekran sorunuyla karsilasirsiniz mesela..
  12. Ugurmiraç21

Yardım Pubg kare hızı sorunu

Yanliz gfx tool ile yuksek fps lerde tlfnunuz cok cabuk isinir ve zamanla zarar gorur...
  13. Ugurmiraç21

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Global rom mu kullaniyorsunuz?
Üst Alt