Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamunaleykum herkese uzun bir aradan sonra tekrar xiaomiye donus saglayacam , xiaomi 12 YD alma arefesindeyim kullanan arkadaslar bilgi verebilirlermi arti ve eksi yanlari neler...Simdiden teşekkürler
selamunaleykum arkadaslar konuda da yazdigim gibi 2.el otomobil fiyatlari aldi basini gidiyor nedense yerinde durduguda yok yukselmeye devamm..Sizce bu yukselis dahada devam edermi yada sabitlenirmi yoksa bi dusus olur mu fiyatlarda..??Ayrica son gunlerde bi otv indirimi bekleniliyor diye...
Selamunaleykum arkadaslar cihazim mi 8 forumda bi kac gcam apk indirip denedim pek begendim olmadi , kimi ya portre modu aktif olmaz kiminde ekranda yazilar olur guzel cekmez vs ..Begendiniz onerebileceginiz -işte kamera bu .. dediginiz gcam apksi var mi paylasirsaniz sevinirim..Ayrica apknin...
Selamünaleyküm arkadaslar whatsapp dan gelen bildirimleri kilit ekraninda iceriginin gorunmemesini istiyorum ama fotografta da belirttigim gibi secenegi degistiremiyorum yardimci olabilir misiniz...
Selamünaleyküm arkadaslar elimde temmuz ayinda alinma mi 9 se 128 lik siyah renk tertemiz cihaz var kutu aksesuar aldigim yerin faturasi var,imei atilmamistit BL kilidi acik degildir Global rom ... ilgilenen arkadaslara duyurulur..