Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu kodu yazsam da vonr ayarı hala grayed out şekilde kalıyo kapalı
'Show 5g network mode selection' çıkıyo bakıyorum hala ayarlarda kapalı tekrar yazınca hide diyo tekrar yazınca 'Clear 5g network Secret mode control' diye bi yazı çıkıyo onda da aynı
Cihaza güncelleme geldi yükledim, yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlattım. Sonra recoverye atıp bu yazılım bu cihaza yüklenemiyor hatası verdi. 2-3 kere yeniden başlattıktan sonra HyperOS 2 olarak yeniden başladı (eski halinde) telefon çalışıyor sıkıntı yok fakat güncelleme sonrası izin...
120w hypercharge destekli şarj aleti önerisi istiyorum, halihazırda telefoncunun verdiği dönüştürücülü orijinal adı altında verilen 2 parça şarj aletini kullanıyorum. Ama 2 parça olması yoruyor artık direkt tr/eu prize sahip Hypercharge (mi 14t pro 120w) destekleyen şarj aleti önerisi var mıdır...
Arkadaşlar merhaba,
Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bootloader izin başrusunu yaptıktan hemen sonra sonraki güne atmasına rağmen xiaomi hesabımdan çıkış yaptım cihazdan ve bootloader da açıp unlock yapmaya çalıştım fakat 72 saat bekle xiaomi hesabı ekleme gibi bi hata verdi bunun çözümü nedir...
Merhabalar,
Bootloader kilidini açmak için izni bypass etmenin bir yolunu bulan var mı internette hiçbir şey bulamadım çoğu video da Hintçe vs. varsa bi yöntem vs. bilen paylaşabilirse sevinirim.
Cihaz rothko14t pro yazılım 3.0