Yardım 120w Hypercharge Destekli Şarj Aleti Önerisi

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global HyperOS 3.0.1.0 Stable
Telefon Modeli
Xiaomi 14T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
120w hypercharge destekli şarj aleti önerisi istiyorum, halihazırda telefoncunun verdiği dönüştürücülü orijinal adı altında verilen 2 parça şarj aletini kullanıyorum. Ama 2 parça olması yoruyor artık direkt tr/eu prize sahip Hypercharge (mi 14t pro 120w) destekleyen şarj aleti önerisi var mıdır öncelik Spigen anker baseus gibi markalardır. Haricen önerilerinize de açığım. (Xiaominin hypercombo almayı düşünmüyorum şimdiden söyleyeyim, çok pahalı.)

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
120w hypercharge destekli şarj aleti önerisi istiyorum, halihazırda telefoncunun verdiği dönüştürücülü orijinal adı altında verilen 2 parça şarj aletini kullanıyorum. Ama 2 parça olması yoruyor artık direkt tr/eu prize sahip Hypercharge (mi 14t pro 120w) destekleyen şarj aleti önerisi var mıdır öncelik Spigen anker baseus gibi markalardır. Haricen önerilerinize de açığım. (Xiaominin hypercombo almayı düşünmüyorum şimdiden söyleyeyim, çok pahalı.)
Avrupa prizlerinde o dönüştürücler çok tehlikeli yeni priz alırken xiaomi asya pazarı için sattığı şarj cihazı alın.Diğerlerinde orjinalindeki verimi yada watt değeri almayabilirsiniz.Riske ve daha çok para kıymaya gerek yok

Oyla:

ugurkrdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Karadem
Cihazım
RNE-L01 HUAWEI
Konular
9
efendim telefon global olduğu için telefoncu ne veirrse onu alıyoruz :D orijinal faturalı bi telefon değil

Oyla:
Üst Alt