Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Geçenlerde 13 ultra aldım be d*renç işlemiş yapıldı. ancak kurulmuş olarak gelen telefonda kurulum ekranında takılma yaşayınca ben de kendi kendime dur lan şunu sıfırlayayım tekrar kurarım dedim. Ancak bana söylenmediği için bilmediğim bilgi ise imeinin sıfırlanmasıydı...
Merhaba arkadaşlar dün forumdan aldığım bilgilerle telefonumu kurtardım. orijinal çin romunu yükledim.
Telefonu açtım ve miui.eu sitesinden rom indirip teleonun hafızasına koplayadım zip dosyası olarak.
Ancak şimdi twrp kurdum twrp açılıyor instal tıklıyorum ancak oluşturduğum klasor adı...
Merhaba arkadaşlar telefonu miui 13 e güncelleyeyim derken tamamen çöktü sanırım.
twrp ekranı açılmıyor. miflash uygulamasıyla da çin stabil sürümü indirdim ve yüklemeye çalıştım ancak orada da "Antirollback check error" diye hata veriyor ve flashlamayı yapmıyor.
Unlock uygulamasından da...