Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi redmi 7a cihazımda mi ear headphones pro hd kulaklık kullanıyorum ve oyunlarda sağdaki ses kulaklığın solundan geliyor kulaklığıda doğru takıyorum nasıl düzelteceğim bunu ?
Xiaomi redmi 7a için aldığım mi ear headphones pro hd kulaklıktan ses geliyor ama youtubede kulaklığın tuşları çalışmıyor ve kulaklığın mikrofonuda çalışmıyor(sadece youtubede değil hiçbiryerde çalışmıyor) başka telefonda denediğimde sorunsuz çalıştı ama redmi 7a da çalışmıyor
ACİL YARDIM EDİN...
Öncelikle merhabalar benim xiaomi 7a cihazıma mi ear headphones pro hd aldık ama kulaklığın mikrofonu ve tuşları çalışmıyor başka bir telefonda çalıştı ama benimkinde çalışmadı acil yardım edebilirmisiniz
1591265002
Arkadaşlar cevap yazabilirmisiniz çok önemli
Merhaba ben bugün orjinal mi ear headphones pro hd aldım ama üzerinde qr kod var onu okutunca ne oluyor? Ve okutmaya çalıştığımda beyaz bir sayfaya gidiyorum yani boş bir sayfa karşılıyor beni.