ufukkkk kullanıcısının son içeriği

1. ufukkkk

Yardım Sağdan gelen sesi soldan duyuyorum

Xiaomi redmi 7a cihazımda mi ear headphones pro hd kulaklık kullanıyorum ve oyunlarda sağdaki ses kulaklığın solundan geliyor kulaklığıda doğru takıyorum nasıl düzelteceğim bunu ?
  2. ufukkkk

Yardım TELDE KULAKLIK SORUNU

Xiaomi redmi 7a için aldığım mi ear headphones pro hd kulaklıktan ses geliyor ama youtubede kulaklığın tuşları çalışmıyor ve kulaklığın mikrofonuda çalışmıyor(sadece youtubede değil hiçbiryerde çalışmıyor) başka telefonda denediğimde sorunsuz çalıştı ama redmi 7a da çalışmıyor ACİL YARDIM EDİN...
  3. ufukkkk

Yardım Xiaomi redmi 7a kulaklık sorunu

Öncelikle merhabalar benim xiaomi 7a cihazıma mi ear headphones pro hd aldık ama kulaklığın mikrofonu ve tuşları çalışmıyor başka bir telefonda çalıştı ama benimkinde çalışmadı acil yardım edebilirmisiniz 1591265002 Arkadaşlar cevap yazabilirmisiniz çok önemli
  4. ufukkkk

Soru mi ear headphones pro hd

Merhaba ben bugün orjinal mi ear headphones pro hd aldım ama üzerinde qr kod var onu okutunca ne oluyor? Ve okutmaya çalıştığımda beyaz bir sayfaya gidiyorum yani boş bir sayfa karşılıyor beni.
  5. ufukkkk

Yardım Root sorunu

Merhaba hocam ben bootloader kilidini açamadım bilgisayardan her türlü yöntemi denedim olmadı bootloader açmadan magic ile root atsam birşey olurmu?
Üst Alt