Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Şuan telefonda aosp rom var englezos kernel flashladim ama takılmalar oluyor arada. Aosp için önerebiliceginiz iyi bi kernel varmı acaba ?
Rom: evolution x rom
Anlamıyorum bu telefonda ne var böyle pubg oynarken FPS drop ve lagdan oynanmıyor. Böyle güçlü işlemci nasıl bu şekilde oynatır bu oyunu çözemiyorum. Miu sürümünden forumdaki arkadaşlarında yardımıyla yeni rom evolution x romuna geçtim gene aynı değişen bişey yok. Diğer kullanan arkadaşlar varsa...
Herkese sağlıklı günler. Arkadaşlar pubg oynarken başta çok akıcı oyun daha sonra 5 dk sonra kasılmalar başlıyor , ısınıyor ve dokunmatik hassasiyeti azalıyor . Dün twrp ile format attım ama değişen bişey olmadı.Cpu monitör programını yükledim , işlemci kullanımı %30 aniden 70 e çıkıyor sonra...
Öncelikle herkese sağlıklı günler. Arkadaşlar telefonum Mi 9t Pro , telefon sonradan IMEI atıldı ve yurtdışı telefonu. IMEI gider diye format atamıyorum. Telefon yavaşladı. Elimde şuan bilgisayarda yok. Ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba ?
Arkadaslar telefon yurtdışı IMEI kayıtlı.Sürümü bu , çok anlamadigimdan danışmak istedim sizce degistirmelimiyim yoksa bu miu sürümü iyi mi ? Şarj biraz erken bitiyor ve oyun oynarken kamera bölümünün olduğu yer ısınıyor.