Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam 20.3 sürümü var magicin flashliyorum ama error veriyor onunda denedim acaba yanlış surummu yüklüyorum. Cihaz mi 9t pro . Konudaki maviski flasliyorum ama yok error .
1588345235
Tamam hocam çözdüm çok teşekkürler. Sürüm değiştim halloldu. 20.4 sürümü halletti işimi.
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Şuan telefonda aosp rom var englezos kernel flashladim ama takılmalar oluyor arada. Aosp için önerebiliceginiz iyi bi kernel varmı acaba ?
Rom: evolution x rom
Uyguladim hocam ama takilmalar devam etti oyunlarda filan evulotion x Roma geçtim bundanda memnun değilim takilmalar var bundada. İyi araştırıp güzel bi rom a geçiş yapın bence .
Hocam cihazda çok takılma var . Ekranda gezinirken bi nebze az ama pubg filan oynarken kasılmalar oluyor . Bu Roma düzelir diye geçtim ama aynı bu romdada.Onceki global kararlı 11.0.5.0 dı.Artık donanım arızası olmasından korkuyorum.Kime sorsam bende kasma yok diyor. Benim Mi 9t proda bu sorun...