Ufukcan34 kullanıcısının son içeriği

1. Ufukcan34

Soru Aosp Roma kurulabilecek en iyi kernel ?

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Şuan telefonda aosp rom var englezos kernel flashladim ama takılmalar oluyor arada. Aosp için önerebiliceginiz iyi bi kernel varmı acaba ? Rom: evolution x rom
  2. Ufukcan34

Soru Mi 9t pro oyun performansı

Anlamıyorum bu telefonda ne var böyle pubg oynarken FPS drop ve lagdan oynanmıyor. Böyle güçlü işlemci nasıl bu şekilde oynatır bu oyunu çözemiyorum. Miu sürümünden forumdaki arkadaşlarında yardımıyla yeni rom evolution x romuna geçtim gene aynı değişen bişey yok. Diğer kullanan arkadaşlar varsa...
  3. Ufukcan34

Yardım Telefon fastboot modunda kaldı

Telefona rom atmak isterken ekranda takıldı kaldı . Telefon mi 9t pro. Global sürüm 11.0.5.0
  4. Ufukcan34

Yardım Mi 9t Pro işlemci kullanımı ve ısınma

Herkese sağlıklı günler. Arkadaşlar pubg oynarken başta çok akıcı oyun daha sonra 5 dk sonra kasılmalar başlıyor , ısınıyor ve dokunmatik hassasiyeti azalıyor . Dün twrp ile format attım ama değişen bişey olmadı.Cpu monitör programını yükledim , işlemci kullanımı %30 aniden 70 e çıkıyor sonra...
  5. Ufukcan34

Çözüldü Mi 9t pro sıfırlama

Öncelikle herkese sağlıklı günler. Arkadaşlar telefonum Mi 9t Pro , telefon sonradan IMEI atıldı ve yurtdışı telefonu. IMEI gider diye format atamıyorum. Telefon yavaşladı. Elimde şuan bilgisayarda yok. Ne yapmam gerekiyor bu konuda bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba ?
  6. Ufukcan34

Yardım Android Sistemi Pil Tüketimi

İyi forumlar öncelikle . Arkadaşlar bu aralar pil tüketimi epey bı arttı. Dikkatimi ceken birşey var resim attim. Android sistemin yüzdesi normalmi yoksa gereğinden fazlamı sizce ?
  7. Ufukcan34

Yardım Mi 9T Pro Miu11 11.0.3.0

Arkadaslar telefon yurtdışı IMEI kayıtlı.Sürümü bu , çok anlamadigimdan danışmak istedim sizce degistirmelimiyim yoksa bu miu sürümü iyi mi ? Şarj biraz erken bitiyor ve oyun oynarken kamera bölümünün olduğu yer ısınıyor.
Üst Alt