ua_mustafa_20 kullanıcısının son içeriği

1. ua_mustafa_20

Yardım kamera odak sorunu

iyi günler arkadaşımın note 11 pro cihazında bariz bir odak sorunu var. odakladığımız yer flu oluyo ve bozuluyor. farklı bir kamera programı deneyince de aynı oldu maalesef 😔 odağı başka yere alınca kenarda düzgün ve güzel çıkan nesneler bile odağı onun üstüne alınca bozuk görünüyor sorun ne...
  2. ua_mustafa_20

Yardım otomatik görevler programı

iyi geceler Xiaomi telefonumda aktif olarak kullandığım ve çok sevdiğim otomatik görevleri ana telefonum olarak one plus 'a geçtiğim için kullanamıyorum. (one plus 9, oxygenos 13,0 , android 13) bunun için tavsiye edebileceğiniz bir program var mı? telefonu gece ucak moduna alıyorum güç...
  3. ua_mustafa_20

Yardım colorOs arama ekranı

one+ 9 almayı düşünüyorum arama ekranında ses kaydı olmasını istiyorum ama gogıl arama kullanınca ses kaydı yapıldığını sürekli karşıya söylüyormuş kendi arama ekranı kullanınca da hem arama, hem kişiler uygulaması bildirim gönderiyormuş. arama kısmından açınca ses kaydı var kişiler kısmından...
  4. ua_mustafa_20

Yardım Pokemon FireRed gba

iyi günler bi dönem oynamıştım ara ara tekrar oynamak istiyorum. FireRed versiyonunun totodile başyanabilen versiyonunu hatırlayan/bilen var mı ? 2. nesil pokemonlar ile başlanıp gerisi aynıydı diye kalmış aklımda. en azından grafikleri falan güzeldi. kafayı taktım resmen o yüzden canım sıkıldı...
  5. ua_mustafa_20

Yardım mi max 2 için twrp

iyi günler max 2 cihazımda a12 aosp bir rom kurulu, aosp alışamadığım için eski romlardan yüklemek istiyorum ama güncel kullandığım twrp a11 ve a12 yükleme konusunda iyi sanırım bunun eski sürümünü nerden bulabilirim ? a10 yükleyeceğim.
  6. ua_mustafa_20

Yardım tavsiye rom

iyi günler arkadaşlar konuyu bayağı bayağı hortlatmak gibi olacak 😅 benim emektarı yedek telefon olarak kullanıyorum dolayısıyla hem stabil hem de hızlı bir rom istiyorum eski - yeni fark etmez, telefona işim düştüğünde beni üzmeyecek bir rom olsun istiyorum. içindeki rom bayağı eski, uzun...
  7. ua_mustafa_20

Sohbet isveççe

iyi akşamlar arkadaşlar bi arkadaşım isveçce öğreniyor. podcast vb. şekilde hem dinleyip hem metin takip edebileceği bir uygulama var mıdır ? bilen tavsiye edebilir mi? storytell benzeri sesli dinleme imkanı olan metinler de olur.
  8. ua_mustafa_20

Yardım stabil rom ve twrp

iyi günler arkadaşlar bendeki telefon canı sıkılınca orange ekranına atıyor ne zaman yapacağı belli olmadığı için sıkıntı oluşturuyor bu durum da. cebimdeyken falan yapabiliyor. stabil orange-twrp ve rom arıyorum miui olursa yani arama ekranında ses kaydı olursa daha iyi olur. stabil rom...
  9. ua_mustafa_20

Yardım NFC ile temassız ödeme

telefonu kullanarak NFC ile ödeme yaptınız mı ? NFC anteni tam olarak nerede ? telefonun kılıfını çıkarmanız gerekti mi ? ekran tarafı göstersek de okuyor mu ? ödeme yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. sürekli kartlar ile uğraşmaktansa bu özelliği kullanmak çok daha kolay olacak :)
  10. ua_mustafa_20

Yardım twrp ekranı açılıyor

herkese iyi günler. kardeşimde 9s var arada hiçbir şey yapmadan orange ekranının açıldığını söylüyor. telefon açık, normal kullanmaya devam ediyorsunuz gün içinde birden cebinizden çıkarıyorsunuz ve yükleme ekranında olduğunuzu görüyorsunuz. olay bu kapatıp açınca normal gibi kullanım devam...
  11. ua_mustafa_20

Yardım canı sıkılan modem

herkese iyi günler benim bir tane modemim var. yani aslında 2 tane oldu. birinin canı sıkılmış sanırım o yüzden. ben de anlamadım sebebini. sorunumu yazayım geçen kurban bayramından beri internet ile ilgili dengesizlik var ne Türk Telekom sorumluluk kabul ediyor ne Türknet. olan şu modem normal...
  12. ua_mustafa_20

Yardım max 2 stabil rom

son demlerini yaşamaya başladı benim max 2 sürekli çökmeler falan olmaya başladı. greeshan 8.12.20 v2 sürümüne geri dönmeyi düşünüyorum artık. o kadar yordu. kameraya bağlanmıyor hatası, yeşil ekran hatası, sürekli programlarda yaşanan çökmeler falan... uzun süredir şu romu kullanıyorum sorun...
  13. ua_mustafa_20

Yardım SM-p580 root

iyi akşamlar herkese tabletimde donanımsal tuşları devre dışı bırakmak istiyorum. bunun için root atmam gerekiyormuş. nasıl yapacağım konusunda bilgisi olan yardım edebilir mi? tablet tab a (2016) with s pen olarak geçiyor android 8.1.0 samsung experience sürümü 9.5
  14. ua_mustafa_20

Sohbet alarm uygulaması tavsiyesi

işim gereği çok fazla pc ekranına maruz kalıyorum belli dönemlerde göz dinlendirme araları için belli süreyi ayarladığımda sürekli o süre bitince haber verecek bir uygulama lazım mesela 20 dk ayarlayacağım her 20 dk da bir çalacak kapatana kadar tekrar tekrar kurmaya gerek kalmadan
  15. ua_mustafa_20

Sohbet bisikletten anlayan var mı ?

bisikletim 26 inç tekerli maşa ile ilgili sorun yaşadığım için fabrika yeni maşa yolladı yanında 27.5 yazıyor bendeki ile farkı sadece üstündeki yazılar gibi görünüyor fark var mıdır onu kullansam sorun olur mu jant, lastik vb. değişimi değil bu sadece maşa
Üst Alt