twofun kullanıcısının son içeriği

1. T

Rom MIUI MS RoM 9.9.3 [Mi8-Mi9-Redmi K20Pro-Redmi Note 5]

Xiaomi Eu Beta üzerine direk flashlayabilirmiyiz yoksa temiz kurulum mu gerektirir?
  2. T

Haber Poco F1 İçin Kamera Performansı Odaklı Yeni Bir Güncelleme Geliyor! | Merhaba Süper Gece Modu :)

Mi 8 SE Aynı kameraya sahip olduğuna göre acaba 8 SE kullanıcıları da bu tarz bir güncelleme bekleyebilirmi?
  3. T

Yardım Mi Mix 2 imei ve rom sorunu

Eyvallah iyi geceler yarın görüşelim. Zenex hocama teşekkürü bir borç bilirim. Cihaz eline ulaştıktan 1 saat sonra hazırdı. Güvenilir alakalı ve hızlı çözüm sağladı.Forum üyesi tüm arkadaşlar gözü kapalı güvenebilir. Ellerine sağlık dostum.
  4. T

Mod Status Bar Logo Ekleme(Operatör Simgeleri) MIUI 9 Uyumlu

Mi Mix 2 Eu 9.5.2.0 stabil rom da Swift klavye ile çalıştı.Swift klavyede emoji tuşuna batıktan sonra üstte emoji sekmelerinde ampulün sağındaki sekmeye gelin orada tüm logolar mevcut.
  5. T

Siz nerede bulunuyorsunuz?Yani hangi şehir ?
  6. T

İyi geceler hocam.Konuyu hortlatıcam ama aynı sorun bende oldu bugün. İmei çakılı Mi mix 2 var son güncellemeyi görünce orjinal recovery attım fastboot ile ama cihaz açılmadı uzun süre bende wipe data yaptım sonra da fastboot rom kurdum.Cihaz şuanda açılıyor ama sişm kart görmüyor ve wifi...
  7. T

Mi5 antutu testi

Bende miui 8 eu rom yüklü hocam.Özel de yaptığım bişey yok.Sadece test den önce cihazı kullanmıyorum bir de test öncesi ram i boşaltıp başlatıyorum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Mi5 antutu testi

Mi5 128 gb pro beyaz 6.8.18 eu rom yüklü. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. T

Xiaomi mi 5 bildirim ayarları

Bende tüm otomatik başlatma izinleri olduğu halde bildirim gelmiyordu.Çözümü bu şekilde buldum. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. T

Xiaomi mi 5 bildirim ayarları

Bunun çözümü şu arkadaşlar.Geliştirici seçeneklerinden en alta inin ve zorla kapatılan uygulamar ile miui optimizadyonu aç seçeneklerini kapatın.Bende çözüm oldu. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt