Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, 2 senedir Samsung s20 fe kullanıyorum; ama memnun değilim. 17000-18000 bandında kamerası ve işlemcisi güzel olan ne alabilirim?
Herkese teşekkürler.
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi Linage OS'un kamera uygulaması yok bunu nasıl çözebilirim, herhangi bir kamera uygulaması indirip kuruyorum ama çalışmıyor.
Yardımlarınızı rica ediyorum?
Merhabalar, iyi forumlar.
3 senedir kullandığım mi5s plus ın bataryası dayanmamaya başladı, önerebileceğiniz orijinal batarya var mıdır?
deji ye iyi diyorlar ama sitesi dışındaki yerlerde yorumlar çok tutarsız 1 günü çıkarmıyor diyen de var eskisi gibi iyi gidiyor diyen de var,
Yardımlarınızı ve...
Merhabalar,
5S Plus için modlu TWRP nereden bulabilirim? Wipe, cache, dalvik kısmında persist olan bir twrp ye ihtiyacım var?
Teşekkürler şimdiden herkese.
Merhabalar Superior Os kullanıyorum, telefonum 5s plus. Klavye ile yazarken, klavyenin en altında siyah bandı nasıl kapatırız? Çeşitli klavyeler denedim sorun aynı, demek istediğimi fotoğrafta daha net görebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
Ben de Eu Rom var, kilit ekranı saatini orta, dik ve sola hizalı olarak ayarlanabiliyor bildiğiniz üzere; ama ben sağa hizalı ayarlamak istiyorum veya Huawei gibi sol alta dayalı ayarlamak istiyorum, tema değiştirmeden yapabileceğimiz bir yöntem var mı acaba? Root vs her şey var...
Merhaba, size yıllardır kullandığım tarayıcıyı öneririm ismi 'cm browser' reklam engelleyicisi de var ben memnunum. Linkinden indirip deneyebilirsiniz.