turkuazzz99 kullanıcısının son içeriği

1. turkuazzz99

Yardım Xiaomi'ye geri dönmek istiyorum

Merhabalar, 2 senedir Samsung s20 fe kullanıyorum; ama memnun değilim. 17000-18000 bandında kamerası ve işlemcisi güzel olan ne alabilirim? Herkese teşekkürler.
  2. turkuazzz99

Yardım Lineage Os 17.1 Kamera Uygulaması Yok

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi Linage OS'un kamera uygulaması yok bunu nasıl çözebilirim, herhangi bir kamera uygulaması indirip kuruyorum ama çalışmıyor. Yardımlarınızı rica ediyorum?
  3. turkuazzz99

Yardım Mi5s plus Orijinal Batarya önerisi

Merhabalar, iyi forumlar. 3 senedir kullandığım mi5s plus ın bataryası dayanmamaya başladı, önerebileceğiniz orijinal batarya var mıdır? deji ye iyi diyorlar ama sitesi dışındaki yerlerde yorumlar çok tutarsız 1 günü çıkarmıyor diyen de var eskisi gibi iyi gidiyor diyen de var, Yardımlarınızı ve...
  4. turkuazzz99

Yardım Xiaomi Mi 5S Plus için persist olan modlu TWRP

Merhabalar, 5S Plus için modlu TWRP nereden bulabilirim? Wipe, cache, dalvik kısmında persist olan bir twrp ye ihtiyacım var? Teşekkürler şimdiden herkese.
  5. turkuazzz99

Yardım Klavye siyah bant sorunu

Merhabalar Superior Os kullanıyorum, telefonum 5s plus. Klavye ile yazarken, klavyenin en altında siyah bandı nasıl kapatırız? Çeşitli klavyeler denedim sorun aynı, demek istediğimi fotoğrafta daha net görebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. turkuazzz99

Yardım Xiaomi Kilit Ekranı Saat Konumu Hakkında

Merhabalar, Ben de Eu Rom var, kilit ekranı saatini orta, dik ve sola hizalı olarak ayarlanabiliyor bildiğiniz üzere; ama ben sağa hizalı ayarlamak istiyorum veya Huawei gibi sol alta dayalı ayarlamak istiyorum, tema değiştirmeden yapabileceğimiz bir yöntem var mı acaba? Root vs her şey var...
  7. turkuazzz99

Rehber Magisk Depodaki Tüm Modül Listesi

Büyük emek vemişsiniz, elinize sağlık. Teşekkürler.
  8. turkuazzz99

Tema Oneplus Oxygen Iconlari Mtz

Teşekkürler gayet güzel :)
  9. turkuazzz99

Hareketli Hava Durumu Widget

Eline sağlık, süper :) Bir de hangi ikon paketini, fontu ya da temayı kullanıyorsunuz? Videodakiler hoşuma gitti.
  10. turkuazzz99

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Merhaba, size yıllardır kullandığım tarayıcıyı öneririm ismi 'cm browser' reklam engelleyicisi de var ben memnunum. Linkinden indirip deneyebilirsiniz.
  11. turkuazzz99

Uygulama [MIUI 11] Mi Sağlık Uygulaması

Teşekkürler ben de böyle bir konu açıp ismini veya linkini sormayı düşünüyordum kalbim temizmiş:) Tekrar teşekkürler.
  12. turkuazzz99

Tema Efsane Tema Geldi.. Pure Dark Türkçe

Merakla bekliyorum. Emeğinize teşekkürler şimdiden.
  13. turkuazzz99

Tema Transparent V11 Tema

Teşekkür ederim tekrar hocam. Eline sağlık.
  14. turkuazzz99

Bu arada bir sorun var temada düzeltebilme şansınız var mı? Telefonu bilgisayara bağladığımda usb ayarları görünmüyor.
  15. turkuazzz99

Eline sağlık güzel tema :)
Üst Alt