tupcuremzi kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Erase All Data Ekranı

Selam arkadaşlar, az önce MIUI'a geri dönmek üzere SHRP üzerinden eu 20.3.5_v11 versiyonunu indirip format data diyerek telefona kurdum ve ardından modemi flaşladım ancak şu an telefonu açarken mi ekranından sonra siyah ekran geliyor ve erase all data tuşu çıkıyor sadece. Altta ise "Encryption...
  2. T

Soru 256 GB K20 Pro vs. 128 GB Mi 9T Pro?

Arkadaşlar selam, konu başlığını nasıl yazayım bilemedim. Cihazların aralarındaki temel farkın band 20 olduğunu biliyorum. Şu an kullandığım telefon Note 5 Pro ve ghost screen problemi, 4g'de çekiyor göstermesine rağmen internete bağlanmama(bu sebeple bir süre 3g kullanmam gerekebiliyor), wifi...
  3. T

Haber Xiaomi Ankara'da hediye dağıtacakmış

Kendi sitelerinde Note 8 Pro 128 GB 3000 lira, %15 indirim yapsalar 2550'ye geliyor. Başka bir e-ticaret sitesinden aynı ürünü yine kendi garantileri altında 2450'ye alabiliyorsunuz, tabii telefon fiyatlarını sitelerindekine göre baz alırsalar. Ankara'da olmama rağmen gideceğim bir açılış...
  4. T

Yardım Mi 8 Se Miui 11 Güncellemesi yapmalı mıyım

Masik X 8.0 kurdum eu 11.0.3.0'dan daha iyi pil olarak. Bazen ana ekranda simgeler gidiyordu onu da başka bir launcher kurarak giderdim 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. GCam de fixli halde sorunsuz kullanılıyor.
  5. T

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

Arada bir arkaplanı siyah yapıyor bir ayar değişince mi oluyor bilmiyorum artık. Bir de kilit ekranında çin standart saatini göstermemenin bir yolu var mı? İki saat gösteriyor hoş gelmiyor bana. Tema değişince gidiyor ancak. Pil performansı son çıkan eu stabilden daha iyi gibi. 8 saatlik uykuda...
  6. T

Rom Mİ 8 Se Masik X 8.3 Sirius

Sanırım Masik X 8.0 sürümü gelmiş mi 8 se için. Yarın kurmayı düşünüyorum. Masik romu hiç deneyimleyemedim bu vakte kadar.
  7. T

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bu sizde de olan bir durumsa baştan kurmaya gerek yok ama sizde sıkıntı yoksa yazı tipleri ile uğraşmak gerekecek sanırım.
  8. T

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Hocalarım kararlı olan sürümü indirdim ama kalın yazı tipi yok sizde var mı? Ne stock robotoda ne de milanproda yazılar kalın harfle yazılmıyor.
  9. T

Uygulama Mİ 8 SE Yeni Gcam v7.0 BSG

şifre nedir hocam?
  10. T

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [9.0] Evolution X ( 24 Eylül )

Gcam kullanılabiliyor mu hocam bu romda sorunsuz olarak? Mi9 se için olan değil de fix ile falan sıkıntısız kullanabileceğimiz bir versiyonu var mı?
  11. T

Yardım Mİ 8 SE Apk gcam?

Aynı şekilde yapmıştım ben de lakin viper4android modülü kuruluyken atıyordu o şekilde. Ben onu kaldırarak çözüm buldum. Belki sizde de başka modüller varsa onlardan biri sıkıntı çıkarıyor olabilir.
  12. T

Çözüldü MI 8 SE Netflix

Sitesindeki linkten indirip kurdum son sürüm olmalı.
  13. T

Yardım Mİ 8 SE Apk gcam?

Mi room 10.3.1.0'da kurulu benim o konudaki gcam ve fixi uygulayınca son derece stabil şekilde çalışıyor. Stock kamerada yeşil portre sorunu yapıyor sadece.
  14. T

Çözüldü MI 8 SE Netflix

Mi room 10.3.1.0 kurulu ve apk ile kursam bile uyumlu değil diyip kapanıyor bende.
  15. T

Rehber Xiaomi GetApps [ V10 ] ile Custom Romda Sistem Uygulamarını Güncelleme

Mi room stabil 10.3.1.0'teyim sıkıntı yaşamadım. Uygulama sıkıntısız kuruldu, güncellemeleri de yaptı. Cihazım Mi 8 SE.
Üst Alt