Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, az önce MIUI'a geri dönmek üzere SHRP üzerinden eu 20.3.5_v11 versiyonunu indirip format data diyerek telefona kurdum ve ardından modemi flaşladım ancak şu an telefonu açarken mi ekranından sonra siyah ekran geliyor ve erase all data tuşu çıkıyor sadece. Altta ise "Encryption...
Arkadaşlar selam, konu başlığını nasıl yazayım bilemedim. Cihazların aralarındaki temel farkın band 20 olduğunu biliyorum. Şu an kullandığım telefon Note 5 Pro ve ghost screen problemi, 4g'de çekiyor göstermesine rağmen internete bağlanmama(bu sebeple bir süre 3g kullanmam gerekebiliyor), wifi...
Kendi sitelerinde Note 8 Pro 128 GB 3000 lira, %15 indirim yapsalar 2550'ye geliyor. Başka bir e-ticaret sitesinden aynı ürünü yine kendi garantileri altında 2450'ye alabiliyorsunuz, tabii telefon fiyatlarını sitelerindekine göre baz alırsalar. Ankara'da olmama rağmen gideceğim bir açılış...
Masik X 8.0 kurdum eu 11.0.3.0'dan daha iyi pil olarak. Bazen ana ekranda simgeler gidiyordu onu da başka bir launcher kurarak giderdim 2 gündür sorunsuz kullanıyorum. GCam de fixli halde sorunsuz kullanılıyor.
Arada bir arkaplanı siyah yapıyor bir ayar değişince mi oluyor bilmiyorum artık. Bir de kilit ekranında çin standart saatini göstermemenin bir yolu var mı? İki saat gösteriyor hoş gelmiyor bana. Tema değişince gidiyor ancak. Pil performansı son çıkan eu stabilden daha iyi gibi. 8 saatlik uykuda...
Aynı şekilde yapmıştım ben de lakin viper4android modülü kuruluyken atıyordu o şekilde. Ben onu kaldırarak çözüm buldum. Belki sizde de başka modüller varsa onlardan biri sıkıntı çıkarıyor olabilir.
Mi room 10.3.1.0'da kurulu benim o konudaki gcam ve fixi uygulayınca son derece stabil şekilde çalışıyor. Stock kamerada yeşil portre sorunu yapıyor sadece.