Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Bugün Miui macerama biraz ara verip EvoX kurdum. Fakat ne yaptımsa wifi aramasını aktif edemiyorum. Bunun bir yolu var mıdır arkadaşlar bir yardımcı olsanız
hocam merhaba, eski konuyu hortlatıyorum ama şimdi aynı hatayı aldım Mi 9T Pro cihazımda. Fastboot rom indirmiş olmama rağmen hata aynı nasıl kurulacak bu rom
Arkadaşlar merhaba, bugün cihaza EEA stabil MIUI 11 kurdum. Beğenmedim cihazı sıfırladım twrp den fastboot'ta kaldı. MiRoom flaşlayacağım twrp açılmıyor. Asıl sorun miflashtool hata veriyor sanırım sürüm düşemediği için stock rom da kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
hocam sorunuzla alakasız ama telefon görüşmelerinde sesiniz yankı yapıyor mu? bu eski Samsungumda stock romlardaki problemimdi bunda Lineageos 17de yine başıma geldi :/
dostum üstteki mesajları okursan zaten tam olarak dediğin gibi yaptım. cmd ekranında twrpyi sorunsuz kuruyor. fakat iş twrpye girmeye gelince olmuyor düz siyah ekran. ve o andan sonra sistem gidiyor fastboot boot komutuyla da denedim yine aynı. boot etmiyor recovery'yi
denedim bir değişiklik yok hocam.. tabi bl kilidini açtığım için unlocked yazıyor açılışta
1570010033
maalesef global rom'a döndüm tekrar tekrar denedim her seferinde telefon fastbootta kalıyor. nasıl twrp yüklüycez bu alete cidden sinir bozucu
1570010107
TWRP yüklenmiyor ki Magisk kurayım...
en baştan mi flash tool ile son sürüm global rom kurdum cihaz açıldı. Aynen anlatığınız gibi twrp flaşladım ve sonuç aynı.. Hiçbir şekilde twrp kurulmuyor telefona toplam 7-8 tane twrp denedim
Bugün Mi 9T Pro'mun kilidini açtım twrp kurmak istedim. Buradaki konulara bakarak önce driverları sonra twrp yi fastboottan minimal adb tools ile kurdum. Telefon açılmadı. Sadece fastboot'ta açılıyor bana bakıyor öylece her şeyi doğru yaptığıma eminim.. Şimdi sadece twrp ve custom rom istiyorum...