tunado kullanıcısının son içeriği

1. tunado

Soru Stock Romda VoWifi

Merhabalar. Bugün Miui macerama biraz ara verip EvoX kurdum. Fakat ne yaptımsa wifi aramasını aktif edemiyorum. Bunun bir yolu var mıdır arkadaşlar bir yardımcı olsanız
  2. tunado

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

sonunda çıkabilmiş. bunu twrp ile kurduğumuzda resmi güncellemeleri alabiliyoruz dimi hocam?
  3. tunado

Yardım fastboot'dan çıkamıyorum

teşekkürler hallettim, yanlış rom dosyası indirmişim. image li global rom indirince oldu
  4. tunado

Çözüldü can not found file flash_all.bat hatası

yanlış rom dosyası indirdiğimden dolayı olmuyormuş hallettim Yes~~
  5. tunado

Çözüldü can not found file flash_all.bat hatası

hocam merhaba, eski konuyu hortlatıyorum ama şimdi aynı hatayı aldım Mi 9T Pro cihazımda. Fastboot rom indirmiş olmama rağmen hata aynı nasıl kurulacak bu rom
  6. tunado

Yardım fastboot'dan çıkamıyorum

Arkadaşlar merhaba, bugün cihaza EEA stabil MIUI 11 kurdum. Beğenmedim cihazı sıfırladım twrp den fastboot'ta kaldı. MiRoom flaşlayacağım twrp açılmıyor. Asıl sorun miflashtool hata veriyor sanırım sürüm düşemediği için stock rom da kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  7. tunado

Yardım Mi 9T Pro Wofi Nasıl Açılır

hocam sorunuzla alakasız ama telefon görüşmelerinde sesiniz yankı yapıyor mu? bu eski Samsungumda stock romlardaki problemimdi bunda Lineageos 17de yine başıma geldi :/
  8. tunado

Yardım Fastboot'ta sıkıştım

şöyle yapalım siz bana doğru twrpyi söyleyin ben deniyim
  9. tunado

dostum üstteki mesajları okursan zaten tam olarak dediğin gibi yaptım. cmd ekranında twrpyi sorunsuz kuruyor. fakat iş twrpye girmeye gelince olmuyor düz siyah ekran. ve o andan sonra sistem gidiyor fastboot boot komutuyla da denedim yine aynı. boot etmiyor recovery'yi
  10. tunado

denedim bir değişiklik yok hocam.. tabi bl kilidini açtığım için unlocked yazıyor açılışta 1570010033 maalesef global rom'a döndüm tekrar tekrar denedim her seferinde telefon fastbootta kalıyor. nasıl twrp yüklüycez bu alete cidden sinir bozucu 1570010107 TWRP yüklenmiyor ki Magisk kurayım...
  11. tunado

inan sadece bunu 10'dan fazla yaptım, ya telefon normal şekilde açılıyor ya hiç açılmıyor en baştan sistemi kuruyorum artık kafayı yicem
  12. tunado

en baştan mi flash tool ile son sürüm global rom kurdum cihaz açıldı. Aynen anlatığınız gibi twrp flaşladım ve sonuç aynı.. Hiçbir şekilde twrp kurulmuyor telefona toplam 7-8 tane twrp denedim
  13. tunado

forumda sabitlemiş twrp konusundakini kurdum bir geri çıkın en üstte
  14. tunado

global kurduktan sonra yine aynı sorun meydana gelirse? yani twrpyi mi yanlış seçiyorum
  15. tunado

Bugün Mi 9T Pro'mun kilidini açtım twrp kurmak istedim. Buradaki konulara bakarak önce driverları sonra twrp yi fastboottan minimal adb tools ile kurdum. Telefon açılmadı. Sadece fastboot'ta açılıyor bana bakıyor öylece her şeyi doğru yaptığıma eminim.. Şimdi sadece twrp ve custom rom istiyorum...
Üst Alt