Tunad kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım MI9 SE 10.3.4 Güncellemesi

Evet güncelleyiciden indirdim ve kendi indirdi. Yeniden başlattım ama "MIUI güncellenmedi lütfen Romu indir ve tekrar deneyin" yazısı çıkıyor. Nasıl güncellerim? Lütfen yol gösterin.
  2. T

Yardım MI9 SE 10.3.4 Güncellemesi

Merhabalar. Bende IMEI kayıtlı Mi 9 SE aldım ancak güncelle dediğimde güncelliyor. %100 oluyor bitiyor ve yeniden başlatın diyor. Yeniden başlat diyorum. Ve açıldığında "MIUI güncellenemedi lutfen ROM'u indirip tekrar deneyin." yazıyor. Nasıl güncelleyebilirim? Sürum: MIUI Global 10.2 Kararlı...
  3. T

Yardım Mi9 SE Aldım

Dostum bende Turan GSM'den aldım 2 ay önce. Banada öyle kutu geldi. Biraz tuhaftı jelatini yoktu. Direkt ekran koruyucu takılmıştı. İçinde garanti kullanım kılavuzu fln yoktu. Biraz şüphelendim. Ancak bunun sebebi IMEI atılmış olarak gelmesi. Sadece kutu olduğu için umursamadım. 2 aydır sorunsuz...
  4. T

Soru IMEI Klonlama

Anladım cevaplarınız için teşekkürler.
  5. T

Soru IMEI Klonlama

Klonlanmış telefon (IMEI) ne demek? Arkadaşlar ben IMEI kayıtlı Mi 9 SE almıştım. Bugün bu haberi gördüm. Bir sıkıntı yaşar mıyım? (TURAN GSM'den aldim.)
  6. T

Yardım Mi 9 SE Güncelleme Sorunu

Pardon göremedim de link atabilir misiniz?
  7. T

Yardım Mi 9 SE Güncelleme Sorunu

Merhaba. Ben de cihazı aldım. 6/64 Blue. Risk almak istemedim bu yüzden hazır IMEI kaydı yapılmış şekilde aldım. Cihaz elime "MIUI 10.2.1.0 Global Kararlı" ile geldi. İlk önce güncellemesi istedi. MIUI 10.3.1.0'a bir kaç kere güncelledim. Ancak her seferinde "MIUI güncellenemedi. ROM'u indirin...
  8. T

Soru Mi 9 Se alırken dikkat edilecek hususlar nelerdir?

Hayırlı olsun hocam. Hazır IMEI Kayıtlı mı geldi yoksa 15 gün sonra mı kaydeteceksiniz.
  9. T

Sohbet Xiaomi Mi Max 2'den Mi 9 SE'ye Geçiş

Hayırlı olsun hocam. Hazır IMEI Kayıtlı mı geldi bir de nereden aldınız?
  10. T

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Evet
  11. T

Rehber MI 9 SE Alacaklar İçin Rehber

Peki hocam bana direk sim kartı tak kullan şeklinde gönderen satıcı önerebilir mısınız yoksa ailem yüzünden hepsiburadadan kazık yiyeceğiz. Mesela Harun Akyüz bu satıcı direk sim kartı tak kullan şeklinde mi yolluyor?
  12. T

Diğer Mi 9 SE Satıcı Tavsiyesi

Arkadaşlar ben bu rom muhabbetlerini bilmiyorum. Semers'ten alsam. Telefonu hiç kurcalamadan kullansam. Bu telefon bir kaç ay sonra kapanır mı?
Üst Alt