Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oncelikle iyi gunler,
forumda goz attim ama aradigim konuyu bulamadim ya da gozumden kacmis olabilir kusura bakmayin.
direk konuya giris yapayim telefonum mi9 se yurtdisindan gelme bl kilidi acilip imei uygulandi. bu islemden sonra telefona gelen her guncellemede, guncellemeyi indirip uygula...
Klonlanmış telefonlar kapatılacak mı? Ne zaman?
İlk once su haberi okuyun lutfen. Burda yazilana gore imei klonlanmis telefonlar 4 ay icinde kapatilacak ve 250 tl ile yeniden actirilacak bu haber dogru mu, baska yerde gordunuz mu?
imei durumları falan peki nasıl oluyor kapanma durumu var mı
1558636013
global versiyon ile çin versiyonu arasındaki fark nedir ve bu telefonlar benim elime ulaştığında direk kullanır mıyım? kayıt ettirme ile uğraşır mıyım veya direk sim kartı takıp kullanacak mıyım
Mi 9 se xiaomi Turkiye garantili cihazlar yaklasik 4000 tl civarindan bir fiyat var, acikcasi ben bu modelin cikmasini cok takip etmistim cikinca almayi planliyordum ki... Malum ulkemizde verginin vergisi var.
Konuyu uzatmadan soruma gelmek istiyorum. Internette bu model icin bazi sitelerse...