Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, 2.el dirençli bir cihaz aldım ilk başlarda problem yoktu, bootloader açmak için sıfırlayıp başka yerden repair edince telefonda whatsapp bildiriimlerin çoğunlukla gelmemesi ve bazende normal aramanın bağlanmaması problemi baş gösterdi. Bilgisi olan fikir verip yardımcı...
Merhaba arkadaşlar;
Elimde india bl kapalı imei repair edilmiş bir redmi note 10 pro var.
Nv data is corrupted hatası veriyor. Sanırım güncelleme yapılmaya çalışılmış. Çözümü var mıdır arka kapak sökmeden ?
Bl kapalı olduğu için herhalde modem flaşlama da yapmıyor. Bl locked falan diyor.
Merhaba arkadaşlar
Direnç işlemi yapilmiş poco X3 pro almış bulundum.Bl kapalı. Güncelleme ve sıfırlama sonrası sıkıntı olur mu. Bl kapalıyken MIUI 13 yükleyebilir miyim fastboot veya başka yolla.Suanda 12.5.3 versiyonda
Merhaba arkadaşlar
Bazı videolarda ek ayarlar açarak redmi note 10 pro da varsayılan olarak olmayan MEMC yani Hareket Tahmini, Hareket Telafisi özelliği aktif ediliyor.Ama ben bir değişiklik görmüyorum acaba bu özellik gerçekten aktif olur mu yoksa sadece yazılımsal birşey mi, donanımsal mi ?
Merhaba arkadaşlar: Redmi note 10 pro india aldım. telefon kodları globalde sweet india da sweetin. Sorum şu Eu rom gibi custom romlarda sweet yani global için olan romları yükleyebilir miyiz ?
Merhaba arkadaşlar, resmi note 10 pro hindistan verimsiyonu aldım. Sorum şu:
Kamera hariç diğer herşeyi global ile aynı globale olan custom romları kullanabilir miyim.Eu rom vs?
Merhaba arkadaşlar;
Mi 9 Se kullaniyorum Eu rom 12.5.1
Bir sure daha telefon degismeyi dusunmuyorum.
Bu yuzden elimdeki telefondan performans(hiz) olarak en yuksek verimi almak istiyorum. En iyi rom veya performans artirici kernel vs önerebilir misinz ?
Merhaba
Poco.F3 telefonuma cesitli versiyon twrp denedim fakat hep hafiza wipe ve rom yuklemeyle alakali sknti cikariyor yapmiyor.Eu romu bile fastboot veriyonu ilr yuklryebildim.
Yardimci olabilecek arkadas var mi ?
Cihazi 2.el aldim
Uzerinde mi hesap vardi sifirlayinca farkettim
Aldigim cocukta oyle kullanmis.
Mi hesap eklenmeden eu rom veya baska custom romla sorunsuz kullanilabilir
merhaba arkadaslar
Poco x3 india
telefonda gerekli hazirliklari yapmama ragmen ve haftasida dolmasina ragmen mi unlock ta soyle hata aliyorum
Unlock Hata " Please Add your account in developer ... sanki telefona kilit acma basvurusu yapmamisim gibi