tugrul.gdkk kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Xiaomi 13 Whatsapp ve Arama Bağlantı Sorunu

Merhaba arkadaşlar, 2.el dirençli bir cihaz aldım ilk başlarda problem yoktu, bootloader açmak için sıfırlayıp başka yerden repair edince telefonda whatsapp bildiriimlerin çoğunlukla gelmemesi ve bazende normal aramanın bağlanmaması problemi baş gösterdi. Bilgisi olan fikir verip yardımcı...
  2. T

Tema Bu Simge Paketin Adını Bilen Var mı?

Merhaba arkadaşlar, bu Simge Paketin Adını Bilen Var mı? Nereden bulabilirim
  3. T

Soru Note 10 Pro Nv Data is Corrupted Hatası BL Kapalı

Merhaba arkadaşlar; Elimde india bl kapalı imei repair edilmiş bir redmi note 10 pro var. Nv data is corrupted hatası veriyor. Sanırım güncelleme yapılmaya çalışılmış. Çözümü var mıdır arka kapak sökmeden ? Bl kapalı olduğu için herhalde modem flaşlama da yapmıyor. Bl locked falan diyor.
  4. T

Soru X3 Pro Direňç İşlemi

Merhaba arkadaşlar Direnç işlemi yapilmiş poco X3 pro almış bulundum.Bl kapalı. Güncelleme ve sıfırlama sonrası sıkıntı olur mu. Bl kapalıyken MIUI 13 yükleyebilir miyim fastboot veya başka yolla.Suanda 12.5.3 versiyonda
  5. T

Soru MEMC (Hareket Tahmini) Özelliği Redmi Note 10 Pro'da Var Mi?

Merhaba arkadaşlar Bazı videolarda ek ayarlar açarak redmi note 10 pro da varsayılan olarak olmayan MEMC yani Hareket Tahmini, Hareket Telafisi özelliği aktif ediliyor.Ama ben bir değişiklik görmüyorum acaba bu özellik gerçekten aktif olur mu yoksa sadece yazılımsal birşey mi, donanımsal mi ?
  6. T

Çözüldü Duvar Kağıdı Talebi

Merhaba ek resimdeki duvar kağıdının orijinalini nasıl bulurum.Google da bulamadım.temalar da var ama kaydedeniyorum tabi
  7. T

Soru Mi Pilot Katilma

Mi Pilot yani tester olmak istiyorum. beta romları almak istiyorum nasıl yapılacağını bilen var mı acaba ben nette bulamadım ?
  8. T

Soru Redmi Note 10 Pro Global Romları Note 10 Pro İndia Kurulur mu ?

Merhaba arkadaşlar: Redmi note 10 pro india aldım. telefon kodları globalde sweet india da sweetin. Sorum şu Eu rom gibi custom romlarda sweet yani global için olan romları yükleyebilir miyiz ?
  9. T

Soru Poco X3 Pro mu Redmi Note 10 Pro India Hangisi ?

Merhaba Arkadaşlar Sizce Poco X3 Pro mu Redmi Note 10 Pro India mı ? Neden, hangisini seçmeliyim ? Fikirlerinizi rica ederim Saygılarımla 😁
  10. T

Soru Redmi note 10 pro global ve India farkı

Merhaba arkadaşlar, resmi note 10 pro hindistan verimsiyonu aldım. Sorum şu: Kamera hariç diğer herşeyi global ile aynı globale olan custom romları kullanabilir miyim.Eu rom vs?
  11. T

Yardım Exxen Üyelik Paylaşımı

Exxen aile üyeliğini paylaşacak güvenilir bir arkadaş var mıdır ? (Daha önce kazık yedim 😄)
  12. T

Soru Mi 9 Se En İyi Rom veya Performans Artırma

Merhaba arkadaşlar; Mi 9 Se kullaniyorum Eu rom 12.5.1 Bir sure daha telefon degismeyi dusunmuyorum. Bu yuzden elimdeki telefondan performans(hiz) olarak en yuksek verimi almak istiyorum. En iyi rom veya performans artirici kernel vs önerebilir misinz ?
  13. T

Yardım POCO F3 TWRP Sorunu

Merhaba Poco.F3 telefonuma cesitli versiyon twrp denedim fakat hep hafiza wipe ve rom yuklemeyle alakali sknti cikariyor yapmiyor.Eu romu bile fastboot veriyonu ilr yuklryebildim. Yardimci olabilecek arkadas var mi ?
  14. T

Satış Mi 9 se y.disi 64 gb mavi

Cihazi 2.el aldim Uzerinde mi hesap vardi sifirlayinca farkettim Aldigim cocukta oyle kullanmis. Mi hesap eklenmeden eu rom veya baska custom romla sorunsuz kullanilabilir
  15. T

Yardım Unlock Hata " Please Add your account in developer ...

merhaba arkadaslar Poco x3 india telefonda gerekli hazirliklari yapmama ragmen ve haftasida dolmasina ragmen mi unlock ta soyle hata aliyorum Unlock Hata " Please Add your account in developer ... sanki telefona kilit acma basvurusu yapmamisim gibi
Üst Alt