tugrab06 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 10t rom değiştirme

Arkadaşlar merhaba küçük bir sorunum var şöyleki telefonum mi10 t global tr cihazı , internetten ufak bir araştırma yaptim PC ve boot kilidi kirilmadan endonesia rom a gecilebilecegini buldum , üzerinde yüklü olan romu indirdim endonesia romunuda indirdim romu guncelleme kismindan gösterip diğer...
  2. T

Yardım Mi4 global

Mi4 e global sürüm atabilecek Ankara'dan arkadaş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. T

Soru Parmak izi kullanma

Yokmu bilgisi olan bir yardimsever
  4. T

Soru Parmak izi kullanma

Mi5 TE kullandığımız parmak izini güvenli sitelerde şifre olarak kullanamıyoruz sanırım Samsung'un s5 modeli ile girdigim bir sitede parmak izi opsiyonunu sorarken mi5 TE böyle bir opsiyon çıkmıyor bu konuda bilgisi olan varmı ?
  5. T

Soru Çift Ekran Özelliği

Son ses kulaklıkla dinlerken çok bozuyor sesi
  6. T

Soru Çift Ekran Özelliği

Son ses kulaklıkla dinlerken çok bozuyor sesi
  7. T

Soru Çift Ekran Özelliği

Şu zamana kadar kullanmadığım rom yok gibi cm sinden tutunda dier remix lere kadar , miui tek geçerim ekranı iki bolecem diye miui keyfinden mahrum kalmayın bence , cm iyi hoş lakin ekran geçişleri ses netliği kamerası miui kadar başarılı değil , app yüklemeleri ve net olarak ta aynı şekilde...
  8. T

Mi4s Android 6 yüklemek istiyorum

Ayarlar kısmından güncelle kısmına bas
  9. T

İnceleme Hepsiburada Rezaleti !

Ankara da elden aldım 2 yıl Türkiye garantili global rom güncelleme yapıyor ama 1.5 g büyüt sürekli onun dışında bir sorun yok bu gün kılıf ve kırılmaz cam taktırdım. Kırılmaz cam 25 TL silikon kılıf 10 TL benden 25 TL aldılar
  10. T

Yardım Mi5 Beta Rom'dan Stabil Rom'a Geçiș

Aynı sorun bende de var güncelleme ler 1.5 GB geliyor surekli
  11. T

Satış Redmi Note 3 pro gold, Redmi Note 4(3/64), REdmi 4 prime gold 3/32

Kardeş telefon numaranı yazarsan yada ben vereyim.
  12. T

Miui guncellemesi

Çok yardımcı oldunuz sağolun .. ille paralı destekmi almamız gerekiyor .. kapitalizm e kapilmanin manası yok bilen lütfen yardımcı olsun
  13. T

Miui guncellemesi

Resmi sitesinde direk link olarak göremedim htcm8 6.12.15 yardımcı olursanız sevinirim
  14. T

Miui guncellemesi

Miui 6.12.15 güncellemesini htcm8 için yayınlamış . Bu güncelleme ota yolu ile alinabilecekmis miui 6.5.31 kurulu tel de ve güncelleme kısmına girdiğimde haftalık güncelleme yok diyor . Yardımcınız için şimdiden teşekkürler
  15. T

kamera kayit yeri

Yokmu bilgisi olan
Üst Alt