tualtuana kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım redmi note 12 pro (ruby) brick oldu yardım lütfen

telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürdüm. recovery modda kalıyor ve sürekli yeniden başlıyor. bl kilidi de kapandı. Global rom indirdim flashlamak istediğimde bl kilitli olduğu için yapamıyorum, xiaomitoolv2 ile deneyince de %56 ya geliyor hata verip tekrar recovery dönüyor. Bl kilidini...
  2. T

Yardım mi11 ultra IMEI yardım..?

merhaba.. mi11 ultra için imei sürem az kaldı.. Ankara içi nasıl çözüm bulabilirim..?
  3. T

Yardım Bluetooth öncelik sorunu

Bluetooth kulaklığım takılı ve normal kullanıyorum. Arama yaptığımda veya cevapladığımda önce telefon hoparlörü ile açılıyor ben tuşa basıp kulaklığa geçiriyorum. Bağlıyken bir tuşa basmadan direkt kulaklıkla cevaplamak için bluetooth kulaklığa nasıl öncelik verebilirim...?
  4. T

Yardım Driver sorunu

Redmi note 9 un bootloader kilidini açmak istiyorum imei null onarımı için. 64bit pc için fastboot driver bulamadım. Bulduğum driverlerı yükleyemiyorum uygun değil diyor. Ne yapabilirim bootloader interface driver için..
  5. T

Yardım Twrp kaldırma yardım

Merhaba.. telefonu sıfırlamadan sadece Twrp yi kaldırma, orj recovery e dönme şansım var mı..? Tşkrler
  6. T

Soru Bluetooth kulaklık sesi ve mikrofonu

Arkadaşlar mühendislik kısmından kulaklık sesi artırma vs vardı inceledim, peki blutooth kulaklık için ses ve microfon sesi artırmayı nasıl yapabiliriz..?
  7. T

İpucu Note 8 pro 4.5g sorunum çözüldü...

Arkadaşlar note 8 pro china versiyon kullanıyorum, hattım türk telekom.. 4.5g de kopmalar oluyordu, bi çıkıp bi düşüyor sibyal ve çekim H oluyor, sayfalar açılmıyordu vs.. çok yöntem denedim olmadı.. müşteri hizmetlerine durumu anlattım babd20 yokmuş vs diye.. Band 20 olan ,başka bir Türkiye...
  8. T

Soru redmi pro ahize sesi

cihazım fake rom ile geldi ahize sesi normaldi, eu rom yükledim duyulmayacak kadar az geliyor karşıdakinin sesi. Ne yapmalıyım yardım lütfen
  9. T

Yardım redmi pro ahize sesi

redmi pro cihazımda konuşurken karşının sesi yok denecek kadar az.. fake rom varken iyiydi eu rom yükledim bu hale geldi. birkaç rom yükledim durum aynı, engineer modda ses seviyesi yükseltmek isteyince de hata veriyor.var mı yardımcı olabilecek.
  10. T

Yardım Redmi Pro sorunum

2 sorunum var arkadaşlar.. Redmi Pro cihazımda konuşurken karşıdan gelen ses cızırtılı sanırım hoparlör patladı ama asıl sorunum ses çok kısık en sonda bile duyulmuyor.kodla engineer moda girdim fakat yükseltmeye de izin vermiyor ne yapabilirim.. 2. olarak da multi eu rom yüklü ama çok fazla...
  11. T

Yardım Rehbere kaydetme sorunu

Not defteri açıp yazın, veya msj yazın geri döndüğünüzde taslak kaydeder, veya google yazın daha sonra geçmiş kısmından kopyalayıp yapıştırırsınız Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. T

WSM kurulmuyor

Evet hocam root yetkisi var.
  13. T

WSM kurulmuyor

Hocam cok tesekkur ederim ama sonuç aynı.acaba install e basmadan önce bir ayar vs mi yapılması gerekiyor
  14. T

WSM kurulmuyor

Deneyeceğim, teşekkürler
  15. T

WSM kurulmuyor

Farklı bir rom ile durumu çözdüm ama bukez de mitool da değişiklikler uygulanmıyor
Üst Alt