Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 6 için Sbwml'in geliştirdiği Android 11 Custom Rom
Arkadaşlar fazla konuyu uzatmadan kuruluma geçiyorum.
Twrp üzerinden wipe işlemleri sırasıyla;
System
Data
Cache
Dalvik cache
Vendor
Sonrasında indirdiğiniz Romu yükleyin.
Rom Linkleri ;
Rom
Romu yükleyince Android 11 Gapps Paketini kurun...
AICP ROM FOR Mİ 6 ANDROİD 10 UNOFFICAL (SBWML)
AICP nedir?
AICP, "HTC Desire HD" kullanılan günlerde geliştirilmeye başlanmış ve birçok Android kullanıcısı tarafından "Ice Cold Project" olarak bilinen bir ROM'dur. O günlerden bu günlere bir çok farklı cihaz için gün geçtikçe geliştirilerek...
Pixel Experience ROM Android 10
-----------------------------------------------------------------------
LİNKLER GÜNCELLENDİ !
İndirme sırasında hata alan arkadaşlar tekrardan indirebilirsiniz.
Pixel Experience (bundan sonra PE diye bahsedilecektir) romu Google Pixel telefonların tecrübesini...
Sadece bu ikisi olduğunu nereden biliyorsun ki? Başka bir arkadaşta yazmış yukarlarda. Maalesef çözülmüyor. Siz dosyaları değiştirince veya silince zaten o sistem devreye giriyor. İlgili konu xda forumda var bakabilirsiniz.Ayrıntılarıyla yazıyor.
Arkadaşlar dpi ayarlarını varsayılan yapın veya değiştirin düzelecektir. Sorun dpi ayarları bende rom değiştirdim başta ama sorun dpi değerlerinde haberiniz olsun. Başta yazdım ama kimse takmamış.
Şifre doğrulama olması bişey ifade etmiyor kayıtlı şifreleriniz tarayıcı belleğiniz, uygulamalar daki şifrelerinize kadar iletiliyor. Güvenli değil. Ve yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Hala yöntem araştırıp deneyenler var evet sistemi çalıştırıyorsunuz ama applar değişken haberiniz olmadan veri...
Kernel nedir ne işe yarar google ile aratıp bulabilirsiniz. Vantom kernel Bu Os'da yüklü geliyor. Geliştiricisi bir Türk arkadaş Mustafa. Sistemi kurun kernel vs kurmanıza gerek yoktur otomatik yüklenir. Başka kernelllerde var mesela LoverOriented. Bu kerneli görürseniz sakın yüklemeyin küçük...
Kaçakla uğraşmayın İstediğiniz kadar silin o dosyalar, uygulamalar silinince sistem sizin bütün verilerinizi gönderiyor. İki gün sonra şifrelerim gitti, kredi kartımdan para çekilmiş vs demeyin.
Tekrar tam şarjdan sonra atarım ss. 1 saat kadar COD 2 saat netflix ve saatlerce youtubede video izledim arada instagram full kullanım sonucu 5 saat 21 dk ekran süresi aldım. Miroom miui eu 11 romlarına göre 2 kat fazla ekran süresi alıyorum. Ve bu vantom kernel sayesinde.
2 gün önce derlendi ama hızla çalışıyor geliştiricimiz. Kullanan arkadaşlar hata çıkarsa yazın geliştirici ye iletelim. Rom Stabil. Ek özellikler zamanla eklenecektir.
Test ediyorum ama oyun film vs 1 günü geçti hala bitmedi. Batarya kullanımı çok iyi.
1572423688
Android 10 da volte wowifi buglu yakında cıkar fix pack.