Trkrkn61 kullanıcısının son içeriği

1. Trkrkn61

Soru Türkçe Dil Paketi

MIUI 14 China rom için Türkçeleştirme paketi var mı acaba ? HyperOS için olan modülü denedim, çalışmadı. Bu arada KernelSU ile kurmak istiyorum.
  2. Trkrkn61

Yardım Kapalı Telefonun Bootloader Kilidini Nasıl Açarım ?

Arkadaşlar elimde bir tane Redmi Note 11 4G telefon var. Miui hesabının şifresini unuttum. Bu yüzden de bootloader kilidini açamıyorum. Bu telefonu kullanılır hale nasıl getiririm.
  3. Trkrkn61

Soru MIUI Uygulama Sürüm Düşürme

Arkadaşlar çin tabanlı MIUI kullanıyorum. Bazı uygulamaları çinceden Türkçe'ye veya İngilizceye çevirmek için bir root tabanlı MIUI için uygulama vardı. Adını bir türlü bulamadım. Sürüm düşürmeye veya farklı imzaya sahip aynı uygulamayı kurmaya yarıyordu. Adını bilen var mı ne yaptıysam bulamadım.
  4. Trkrkn61

Yardım MBR Load Error

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Yaklaşık bir aydır telefonumda hat kopması yaşıyordum. Bugün PDC tooldan kontrol ettiğimde telefonumun modem olarak Hungary yani macaristana bağlı olduğunu farkettim. PDC tool ile vodafone TR mbr kurmaya çalışınca ise hata aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Not...
  5. Trkrkn61

Soru Güncel En İyi Rom Hangisi

Arkadaşlar şuan için en güncel ve en performanslı rom hangisidir? MIUI da olur AOSP' de olur.
  6. Trkrkn61

Yardım IMEI Sorunu

Merhabalar, iyi forumlar. Elimde Mi11i(Redmi K40 Pro +) (Haydn) telefon var ama IMEI süresi birkaç güne doluyor. Bir kaç telefoncuya sordum ama bu modele IMEI atamadıklarını söylediler. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, yada bildiğiniz yapabilecek biri var mıdır?
  7. Trkrkn61

Çözüldü Haydn MiuiMix Yükleme Hatası

Arkadaşlar dosyanın adı bu "MMX_3x.22.0_haydn_22.9.7_v13-12_25200_9_20220908.zip" Bu dosyayı twrp üzerinden format data yapıp yükleyemiyorum. (Usb Bellek ile denedim) Nasıl bir çözüm öneriyorsunuz ? Miuimix stable yoktu weekly versiyonlardan yüklemek istedim bende.
  8. Trkrkn61

Yardım Pixel Rom'a MIUI uygulaması yükleme

Mi11i cihazıma pixel experience rom yükledim. Miui galeri ve güvenlik uygulamasını yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  9. Trkrkn61

Soru Aosp rom yükleme

Kolay gelsin arkadaşlar şöyle bir sorum olacak; Miui13 android 11 mi11i(Haydn)'yw e project elidir yüklemek istiyorum.(A12.1) Sırasıyla ne yapmam gerekiyor ?
  10. Trkrkn61

Tavsiye 5000-6000 Arası Telefon Önerisi

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bahsettiğim aralıkta bir telefon arıyorum. Oyun ve performans konusunda iyi olsun ve imei problemi olmasın istiyorum. Malum artan fiyatlardan dolayı yurtdışı cihaz alabilirim. Poco f2 pro var aklımda ama cihaz biraz eskidi. Cevaplarınızı bekliyorum.
  11. Trkrkn61

Yardım Kilit Ekranı Bildirim Görünürlüğü

Arkadaşlar cihazımda parmak izi ve pin güvenliği var ama yinede gelen bildirimleri okunuyor. Eskiden xperia kullanırken kapatabiliyordum ama bu telefonda bulamadım. Nereden yapıldığını bilen var mıdır ?
  12. Trkrkn61

Soru Kişiselleştirme Uygulamaları

Arkadaşlar Poco F2 Pro kullanıyorum ama rom vb garanti kapsamı dışında bırakan yazılımlar dışında uygulama önerilerinize ihtiyacım var. Kastettiğim şey sadece duvar kağıdı değil, klwp tarzı uygulamalar veya fluid navigation gestures gibi güzel ve kullanışlı şeyler arıyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
  13. Trkrkn61

Yardım Poco F2 Pro Gamepad Kullanamıyorum

Arkadaşlar Daha önce Sony telefon kullanıyordum ve o telefonda geforce nowda Gamepad bağlayıp oynayabiliyordum. Fakat şuan ki cihazımda gamepadi bağlama rağmen çalıştıramadım. Birr izin mi vermem gerekiyor anlamadım da. İstediği her izni vermeme rağmen. Bir çözüm önerisi olan varmıdır ?
  14. Trkrkn61

Yardım İnternet Bankacılığı Konum Sorunu

Arkadaşlar sorunum şu; Ziraat bankası uygulamasından qr kodla para çekimi yaparken konum kullanılamıyor tarzında bir hata aldım. Aslında konum izni de verilmiş görünüyor. Sebebini bir türlü anlayamadım. Forumda da bu tarz bir konu görmedim. Ne yapmam lazım ve çözümü nedir acaba ?
  15. Trkrkn61

Soru Bildirim Çubuğu Buton Renkleri

Arkadaşlar sorum şu bildirim çubuğundaki simgelerin mavi olan rengini nereden değiştirebilirim ? Baya bi araştırdım fakat bulamadım. Telefonum Poco F2 Pro. (2 gündür Xiaomi kullanıcısıyım)
Üst Alt