Trkrkn61 kullanıcısının son içeriği

1. Trkrkn61

Rom Mi 13 ultra rom hakkında

Özelleştirme için iconify, pixelxpert gibi uygulamaları kurcalayabilirsin.
  2. Trkrkn61

Rom Mi 13 ultra rom hakkında

Stabillik açısından çin developer veya stabil sürimlerini modüllerle kullanabilirsin. Ben de eu rom kullanıyorum, pil hızlı tükenmesi dışında bir problem yaşamadım. Aosp rom kullanırım diyorsan da paranoid rom aşırı akıcı ve sorunsuz. Tavsiye ederim.
  3. Trkrkn61

Mod HyperOs SystemUi Plug-in Mod v3.5 - 21.01.2024

Kernelsu ile uyumlu mu reis, bir bilgin var mı?
  4. Trkrkn61

Mod HyperOs SystemUi Plug-in Mod v3.5 - 21.01.2024

Linki güncelleme şansınız var mı ?
  5. Trkrkn61

Mod ViperFX RE (ViPER4Android FX Redesign) Ses Güçlendirme Modülü

Bahse konu bu uygulama, aosp romda da çalışıyor mu acaba, bir fikriniz var mı ?
  6. Trkrkn61

Soru 13 Ultra Kılıf ve Cam Koruma

Kalitesi nasıl reis, birde link atabilirsen çok iyi olur.
  7. Trkrkn61

Hocam bizim memlekette yapanlar kavisli ekrana olmadığını söyledi. İnternetten sipariş verebileceğimiz bir yer var mı?
  8. Trkrkn61

Birde zahmet olmazsa ön cam için kırılmaz cam veya adı her ne ise tavsiyesi olan var mı ?
  9. Trkrkn61

Rom Xiaomi 13 Ultra Greeshan Repack HyperOS v1.0.3.0 Android 14

Ücretsiz yapmasalar bile olur. Ama dediğinde haklılık payı var, üzücü...
  10. Trkrkn61

Soru Xiaomi 13 Kamera Performansı

Özel konfigürasyonlu Google kamera kurabilirsin. Çoğu telefonda daha iyi sonuçlar veriyor.
  11. Trkrkn61

Rom Xiaomi 13 Ultra Greeshan Repack HyperOS v1.0.3.0 Android 14

Konu için teşekkürler reis. 1712777127 Tam 1 yıllık bir cihaza hala doğru düzgün rom yapılmaması çok tuhafıma gidiyor valla.
  12. Trkrkn61

Yardım Fake ROM olan cihazın bootloader kilidini açma

Arkadaşlar, bende de fake rom olduğu söyleniyor ama güncelleme aldım. Global olarak olarak görünüyor ve uygulamadan kilit açma başvursu yaltıktan sonra ayarlardan kilidi açamıyorum.
  13. Trkrkn61

Soru Fake rom mu yüklü?

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu cihaz fake rom mu oluyor şimdi ? Yada bu cihazın bl kilidini açabilir miyim ?
  14. Trkrkn61

Soru Xiaomi 13 Ultra'dan memnun musunuz?

Reis eldeki tutuşu ve hissiyatı nasıl sence? Bende yarına almayı düşünüyorum. Yorumun benim için çok önemli.
  15. Trkrkn61

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba hocam, cihazıma Hindistan romu kurarken anladığım kadarıyla telefon brick oldu. Aygıt yöneticisinde telefonu"qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM5) " bu şekilde görüyorum. Hiçbir tepki alamıyorum, sadece pc'ye bağladığımda bağlantı sesi geliyor. Ne yapmam lazım veya ne kadar ücret çıkar...
Üst Alt