Trissandom kullanıcısının son içeriği

1. Trissandom

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

Yok hocam ben niye art niyet arayayım, Türkiye lokasyon olarak beta almıyor cihazın global olmasının bir anlamı yok yani, bunu geçen sene mi ne açıklamışlardı yanlış bilmiyorsam, daha bilgili biri aydınlatabilir
  2. Trissandom

Benim bildiğim beta sürümlerini suistimal ettikleri için Türkiye'de, yani kimse geri dönüş ve hata bildirimi yapmadığı için firma Türkiye'ye beta sürümlerini sunmayı bıraktı
  3. Trissandom

Ben eski cihazımda öyle yapmıştım ama bu sefer de her şeyi manuel yapmak zorunda kalmak insanı yoruyor, özelleştirme bu kadar zor olmamalı ya androiddeyiz sonuçta, hyperos3te değişir umarım ya
  4. Trissandom

Çözüldü Sunflower 2.0 türkçe Q gyphs

Arkadaşlar bu font var elimde ama Türkçe karakterler malesef yok, bildiğiniz gibi ğĞ. Üü gibi karakterler. Fontrex tarafından indirmiştim magisk zipini, bu fontu türkçeleştirebilen olursa çok sevinirim. Bağlantıyı bırakıyorum.
  5. Trissandom

Yardım Google Play Services ve Google ile Giriş Yap Eylemi

Arkadaşlar hepinize güzel günler diliyorum öncelikle, kullandığım cihaz oneplus 7, daha önce pocophone f1 kullanıyordum. Neden daha önce kullandığım cihazı belirttiğimi de söyleyeceğim. Bildiğiniz gibi google'a bağlı işletim sistemlerinde play services hizmeti olmadan, işletim sistemi de düzgün...
  6. Trissandom

İnceleme Oneplus 6t Müthiş Şarj Performansı

Elbette görüş farklılığına saygım var ama bahsettiğiniz özellikler 7 ve 7 proda da var, diğer eski modellerini bilemiyorum fakat yeni cihazlarda olmazsa olmaz özellikler olarak ekleniyor zaten bir çoğu. İşlevsellik açısından sessize alma tuşu gibi küçük kısayollar bile yapmışlar, hız ve donanım...
  7. Trissandom

İnceleme Oneplus 6t Müthiş Şarj Performansı

Hocam yanlış anlamayın ama ben xiaomi kullanıcısıydım, şimdi oneplus 7 kullanıyorum, ben katılmıyorum söylediğiniz cümlelere, oneplus çok seri ve donanım yönünden de xiaomi cihazlarından üstün, özellikle yazılım yönünden çok artısı var, xiaomide bi sorun bir sorunu doğururken, şimdi roota bile...
  8. Trissandom

Soru en iyi browser

Yandex baya hızlı arkadaşlar, o önizlemede donma yapmıyor.
  9. Trissandom

Yardım Pocophone f1 ekran sorunu

O donanımsal hocam ona bir şey yapamayız.
  10. Trissandom

Yardım Pocophone f1 ekran sorunu

Ghost touch son global sürümde kalkıyor arkadaşlar, hala varsa donanımsaldır.
  11. Trissandom

Soru Dokunmatik donuyor, kilit yapıp açınca düzeliyor?

Şöyle yapın, sitede pocophone f1 bölümü var, orada son yayınlanan global sürümü kurun telefonunuza, eğer sizde devam ederse son sürüm firmware kurun. Ama muhtemelen son sürüm global sorununuzu çözecek. İçinde firmware ile geliyor normalde ama nolur ne olmaz diye dedim.
  12. Trissandom

Çözüldü Uygulama çökmesi

Hocam ac market pro değil ac market google play gibi bir market, içine accuweather platinum yazınca da çıkıyor. Zaten accu... Yazınca bile kalanı çıkıyor hocam.
  13. Trissandom

Çözüldü Uygulama çökmesi

Ac market apksı indirin, arama kısmından pro sürüm kurun.
  14. Trissandom

Çözüldü Uygulama çökmesi

Acmarket üzerinden pro sürüm kurun, çözülecek bence.
  15. Trissandom

Soru Dokunmatik donuyor, kilit yapıp açınca düzeliyor?

Ben çözdüm hocam vendorda sıkıntı var, uyuşmazlık yaşıyor cihaz. Bu cihazlar globalin sürümlerine ayak uyduruyor sadece. İstediğin kadar crom sevdalısı ol, sıkıntı yaratıyor. Globaldeyim, vendor kurmayın, her şey sağlam.
Üst Alt