Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Redmi note 9 pro ve redmi note 10 kullanıcısıyım.
Telefonumun ekranını sağa çektiğimde google discover geliyor sadece. Kısayollar vb. yeni özellikler gelmiyor. Uygulama kasasını güncelledim. Bunun dışında sistem başlatıcımda güncel. Ne yaptıysam maalesef kısayollar vb yeni görünüm...
Merhaba.
Redmi note 9 pro ve mi 10 kullanıcısıyım.
Telefonumun ekranını sağa çektiğimde google discover geliyor sadece. Kısayollar vb. yeni özellikler gelmiyor. Uygulama kasasını güncelledim. Bunun dışında sistem başlatıcımda güncel. Ne yaptıysam maalesef kısayollar vb yeni görünüm gelmiyor...
Merhaba;
Telefonumu Doğubank'dan aldım. Hatta sonradan imei attıkları için tek hatta düştü telefon çift hat kullanamıyorum.
Herkese 12.5 güncellemesi gelmiş ama benim telefon halen 12.0.4 de.
Gelecek mi yoksa benim manuel olarak birşey yapmam mı gerekiyor zira ara ara kontrol ediyorum...
Merhaba;
Dün rehberime kayıtlı olan kişilerden aldığım çağrılarda sadece numara çıktı ekranda. Yani kişi rehberimde kayıtlı olmasına rağmen gelen arama numara şeklinde gözüküyor isim çıkmıyor. Bazı numaralarda bunu yapıyor.
Rehberim Kişiler/Google renkronizasyonu açık. Nasıl giderebilirim bu...
Merhaba;
Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. 2 gündür gelen çağrılar yada benim aramalarımda rehberimdeki isimler çıkmamakta. Kayıtlı ismi rehberimde görüyorum. Ama çağrı geldiği zaman isim yazmıyor sadece numara yazıyor. Ayrıca son arama kayıtlarındada numara olarak gözüküyor. Herhangi bir ayar...