Yardım Rehberimde isimler gözüküyor ama çağrılarda isim yazmıyor.

totek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Togay
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
3
Merhaba;

Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. 2 gündür gelen çağrılar yada benim aramalarımda rehberimdeki isimler çıkmamakta. Kayıtlı ismi rehberimde görüyorum. Ama çağrı geldiği zaman isim yazmıyor sadece numara yazıyor. Ayrıca son arama kayıtlarındada numara olarak gözüküyor. Herhangi bir ayar değişikliğide yapmadım. Zaten dediğim gibi dün akşamdan beri bu sıkıntıyı yaşamaktayım. Nedeni nedir bilen var mı acaba. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şöyle birşey var. Tuş kilidi açıkken üstte bant şeklindeki bildirimlerde isim çıkıyor. Bildirimin üstüne basıp gelen çağrı ekranı tam ekran olduğunda yine numara gözüküyor isim yazmıyor.

Son düzenleme:

eymen.aydan.seref

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
E&A
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
0
Merhaba;

Redmi Note 9 Pro kullanıcısıyım. 2 gündür gelen çağrılar yada benim aramalarımda rehberimdeki isimler çıkmamakta. Kayıtlı ismi rehberimde görüyorum. Ama çağrı geldiği zaman isim yazmıyor sadece numara yazıyor. Ayrıca son arama kayıtlarındada numara olarak gözüküyor. Herhangi bir ayar değişikliğide yapmadım. Zaten dediğim gibi dün akşamdan beri bu sıkıntıyı yaşamaktayım. Nedeni nedir bilen var mı acaba. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şöyle birşey var. Tuş kilidi açıkken üstte bant şeklindeki bildirimlerde isim çıkıyor. Bildirimin üstüne basıp gelen çağrı ekranı tam ekran olduğunda yine numara gözüküyor isim yazmıyor.

Merhaba;
aynı sorun bende de var benim telefonum Redmi Note 8 Pro çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:

totek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Togay
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
3
Merhaba;

Selam;

Bulamadım ama ertesi gün problem kendi kendine çözüldü şu anda normal şekilde çalışıyor. İnşallah sizdede en kısa zamanda çözülür problem

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba;
Bu işinize yarayabilir belki

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Çoğu durumda bu sorun 2 farklı rehber kaynağı açık olduğunda yaşanıyor.
Örneğin rehberiniz Google hesabınızda var ve cihazda rehberi buradan görüyorsunuz. Ikinci bir yerde daha örneğin Hotmail hesabı veya mi hesabında da rehber görünürlüğü açık olursa sistem saçmalıyor. Çağrı geldiginde nereden ismi çekeceğini bilmediğinden sadece numara görünebiliyor.

Oyla:

Lary

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi note 10s
Konular
0
Cihazım Xiaomi Note 10S Bu sorun için şunu söyleyebilirim benim telefonumdada aynı sorun vardı bende farklı bi uygulama yükleyerek denemek istedim ve sorun çözüldü sorunun google nin kişiler kısmında olduğunu düşünüyorum ama emin değilim sadece tahmin ediyorum play store dan Goodwy kişisinin uygulamalarını indirip varsayılan ayarlayabilirsşniz güvenilir bi uygulama aynı rehber gibi sadece farklı uygulama bu uygulamayı varsayılan yapınca düzelmiş oldu. Bilgi işinize yaradıysa ne mutlu

Oyla:
Üst Alt