Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese,
İstanbul'dan taşındım.
Bulunduğum yer kırsal ama sorun evimin sağ ve sol taraflarından geçen yüksek gerilim hatları mevcut. Dolayısı ile şebeke sorunları yaşıyorum.
Şu ana kadar daha çok Whatsapp tercih ediyorduk.
Wifi ile arama cihazımda aktif gözüküyor.
Tlf'umu uçak moduna...
Merhaba
Mi10T pro tlf umdan çok uzun süredir scrcpy ile 2.4 lük wifi ile bağlanmakta idim. 30dakika öncesinde çalışan sistem ki tlf um sürekli pc ekranına aktarılı durumdadır.
Kendi kendine bağlantı koptu ve bağlanmamaya başladı. Modem arayüzüne baktığımda bir sonuç göremedim. modem'i - tlf'dan...
Merhaba herkese
Halen Mi Band2 kullanıyorum. "Zepp Life" yüklü.
Ben cihazı Saat ve adım sayar olarak kullanıyorum.
Dolayısı ile özellikle sürekli nabız takibi yapması ile sürekli alt kısımda sensör aktif ve sonucunda oldukça fazla pil tüketiyor.
Kullanmadığım kısımları kapatmak istiyorum...
Merhaba herkese
Dün itibari ile Arch Linux e taşınmış oldum. Oldukça yorucu geçen haftalardan sonra şuan linux de size bu satırları yazmak ve diğer monitörde ise en sevdiğim dizi beni beklerken; güzel bir his 😁
Neden Linux'e taşındım öncelikle
Ya mikropsoft un hardware-lerimize yapmadığı...
arkadaşlar merhaba
çok uzun zamandır apk indirmemiştim.
apkpure vb sitelerden indirmek istemiyorum
direk google store dan apk indirmek istiyorum. herhangi bir yazılım vs de kurmadan çok uzun zaman önce indirdiğimi hatırlıyorum ama o site linkleri elimde yok. google da arama yaptım bulamadım. 1...
merhaba
enaz 5-6 yıldır her cihazımda swiftkey klavye yazılımı kullanıyorum. malum mikropsoft satın aldı.
teorik olarak yazılımdan memnunum ama pratikde klavye tuşları büyük olmasına rağmen flu şekilde özel karakterleri bir türlü seçeneklerden kaldıramadım. dolayısı ile harfler ufak kalıyor...
merhaba
yeni bir konu ile sizlerle birlikteyim
TR_by ın win11-1020 sini usb ye yazarken (başka bir forumdaki arkadaş) youtube da gezinirken aklıma "android desteği ne oldu" diye düşündüm veeeeeee bir arkadaşımızın çok güzel bir anlatımına denk geldim. kendisi ciddi ciddi son kullanıcıya göre...
çok nadir olarak kullandığım windows 8.1 pro yüklü notebook umu sanallaştırmak istiyorum. Neden ve Nasıl yaparım?
Neden : içinde lisanslı bir yazılım var. nadiren de olsa onu kullanmaya ihtiyaç duyuyorum. sırf bunun için bir bilgisayarı veya diski sürekli stokda tutmak uygun gelmiyor. dolayısı...
ScrCpy ile ilgili açılmış konuları biliyorum ama bilerek yeni konu açıyorum.
Tereddüt-üm/ler-im nedir ?
1. olarak,
adb kill-server && adb tcpip 5555 && adb connect 192.168.1.5:5555
kodu ile açtığım portu, nasıl kapatacağıma dair kodu araştırmadım ama bu port büyük bir sorun...
merhaba
tlf ve WP video ses görüşmelerinde ses-den şikayet edilmiyor ama bazı özel video chat programlarında giden sesin çok düşük olmasından şikayet ediliyor.
teknik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. ayarlar konusunda yardımcı olabilecek var mı ?
rom : 13.0.8 SJDEUXM
merhaba MI severler
hattımda limit olduğu için malum kayıtlı cihazım sms aktivasyonu yapılmıyor
dolayısı ile günlük google yedeklemeler içerisine NOT lar kısmındaki bilgiler vb şeyler yedeklenemiyor
genel olarak PC ye yedeklemeyi tercih eden biri olarak;
HERŞEYİ PC ye yedekleme yapabileceğim...
merhaba
son 5-6 yıldır halk içinde Gül Hastalığı ama Rosesea isimli yüzümde kızarma ve cilt altında iltihab torbaları oluşturup ağrı - sızı yapan bir dert ile muzdarip idim. Maalesef cilt dr larının klasik verdikleri ilaçlar etki etmediği gibi antibiyotikler - perhizler hiç bir işe yaramıyor...
merhaba
baharat çayı seven biri olarak...
aşağıda resmini vereceğim kağıt mini poşetlerden alarak ister filitre kahve ister baharat çayı yapmak amacı ile kullanabilirsiniz
evinizde hazırlayacağınız bu çay/filtrekahve-lerı iş yerinde sallama çay içer gibi demlenmesini (5dak civarı çay için 2dak...
Bu sadece yaşanmış bir anıdır. imla hatası olabilir. bakış düşünce farkı olabilir.
Ama hatalarımın hiçbiri eleştiri konusu olamaz. Basit bir anı sadece.
Efes Basket fanatiği bir arkadaşım sabah kahvaltısından sonra, evinin yakıninde bulunan " ...Hristiyan Mezarlığını" gezmek istediğini ve...
merhaba
tlf unumun ekran yenileme hızının sabit kalmasını istiyorum
oyun oynuyorum ama sabit 60 da kalmasını istiyorum. yani film - oyun vs de bu ayarın kendince değişmesini engellemek mümkün mü ?
neden ? pil süresi tabiki