Toorop kullanıcısının son içeriği

1. Toorop

Yardım Kimse ne adım ne uyku sayacı süalık uygulaması kullanmıyor sanırım

Elbet gerekmiyor hocam fakat çalışırken hareket halinde olmam gerektiği oluyor ve her seferinde telefonu alıp cebimde gezdirmeyi sevmiyorum. Günümüz telefonları sizin de bildiğiniz gibi artık kocaman ve koruyucu kılıfla birlikte iyice büyüyor, cepte çok rahatsız edici oluyor. Arama ve basit...
  2. Toorop

Yardım Kimse ne adım ne uyku sayacı süalık uygulaması kullanmıyor sanırım

Asıl siz nasıl telefon üzerinden adım, ritim ve uyku sayacı kullanabiliyorsunuz? Ben akıllı saat ile yapıyorum dediklerinizin hepsini. Telefonu çalışırken masada bırakıyorum ve sürekli hareket halindeyim, nasıl adım sayabilir bu şekilde?
  3. Toorop

Yardım Root ile ne yapabilirim?

Card Emulator ile akbil..vs olayı bildiğim kadarıyla mümkün değil, telefon kartı/akbili okusa da farklı şekilde çalışıyor. Kapı içinse 13.56mhz keyfob olması gerekiyor, bazıları 125khz oluyor ki telefon zaten desteklemiyor. Kısaca telefona okuttuğunuzda algılıyorsa çalışacaktır. Genel durumlar...
  4. Toorop

Haber Play integrity API Çöktü

Hocam ben Crdroid resmi olmayan bir sürümündeyim, kendi içerisinde bulunan spoofları kapatıp sadece yazdığım 2 modül ile basic alıyorum ve Chatgpt de banka uygulamaları da sorun yapmıyor. Banka uygulamaları neyse de Chatgpt gibi uygulamaların bu tarz önlem alması bana güldürücü geliyor...
  5. Toorop

Redditteki postu okuduğuma göre tricky store içerisinden keybox ayarlıyorsunuz, ben daha önceki zamanlarında kendim bulabildiğim dosyayı ekliyordum modül klasörüne şimdi modül bunu kendisi yapıyor. Önemli olan bu keyboxu nereden bulduğu, bir havuz içerisinden rastgele veriyor da olabilir...
  6. Toorop

Uygulamadaki son güncellemeden sonra modüllerle basic veriyor sadece, legacy check de kaldırılmış zaten. Şuan için sorun çıkartan uygulama yok ama ne zamana kadar böyle gider/geliştiriciler ne kadar süre daha üstüne düşer bilmiyorum. Kernelsu next ile pif ve shamiko modülleri var sadece, pif...
  7. Toorop

Yardım Bootloop'a neden oluyorsa Apatch Modülleri nasıl kaldırılır?

TWRP veya herhangi bir recovery içerisindeki dosya yönetici ile /data/adb dizinine girerek sorun yaptığını düşündüğünüz modülün klasörünü silebilirsiniz.
  8. Toorop

Yardım Xiaomi poco x3 pro Nfc Sorunu

Nfc çalışıyor fakat banka uygulamanız sorun yapıyor gibi, baktığım kadarıyla aynı bankadan bu konuda şikayeti olan diğer müşterileri de mevcut. Ayrıca bazı Android sürümlerinde izinler kullanılmadığı zaman devre dışı bırak gibi bir seçenek oluyor, mümkünse uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyerek...
  9. Toorop

Yardım Xiaomi poco x3 pro Nfc Sorunu

Daha önce ne için, nasıl kullanıyordunuz ve okuttuğunuzda ne oluyordu? Nfc tagler için farklı uygulamalar var ve anladığım kadarıyla nfc okuma yapıyor fakat okuttuğunuz tag yada kart ya gerekli şekilde yazılmamış yada uygulama artık cihazınızda mevcut değil. NFC Tools uygulaması bu işler için en...
  10. Toorop

Soru Uygulamanın Yedeğini Alma

Swift Backup ile yedek alır ve SSAID ayarını açarsanız(kendisi açık olması lazım, kontrol edip emin olun) o uygulama için cihazınızın o anki idsini yedekler ve geri yükleme sonrası o uygulama cihazın eski idsini görür, uygulamayı geri yükledikten sonra açmadan önce telefonu yeniden başlatmanız...
  11. Toorop

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Uzunca yazan ellerinize emeğinize sağlık hocam. Forumda daha önce birkaç konuda yazmıştım, MIUI arayüzünü ilk olarak Samsung Galaxy S3'de deneyimledim zamanında, o zamanlar farklı markalara bile özel rom çıkartan Xiaomi şimdi kendi cihazlarına doğru düzgün güncelleme veremiyor, çok çok acizleşti...
  12. Toorop

Sohbet direnç nedir? dirençsiz imei atılabilen marka farketmeksizin 16-20k bütceye sıfır tel arıyorum

Bilginiz yoksa diye belirttim o yüzden, güncelleme aldığında uçan cihazlar da mevcut forumda konuları da var. O cihazlara belki işlem yanlış yapılmıştır, belki fake rom vardır bilemem ama yeterli bilgisi olmayana göre değil dedim o yüzden. Sizin bilginiz var belli ki, olmayan birisi aldığı ve bu...
  13. Toorop

HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

2.0.5.0'da da ilk tepki vermeme sorunu yaptı bugün, hepimize hayırlı olsun. Anymore kernelin en son sürümünü yükledim, yedek aldığım dtbo dosyasını da geri yükleyince birkaç önceki mesajımda belirttiğim zoom sorunu da ortadan kalktı. Bir süre bu şekilde deneyeceğim, önceki rom sürümünde skyline...
  14. Toorop

Sohbet direnç nedir? dirençsiz imei atılabilen marka farketmeksizin 16-20k bütceye sıfır tel arıyorum

Bildiğim kadarıyla koruma bulunduğu için mecburen telefonun içi açılıyor. Yurtdışı düşünüyorsanız, aldığınız gibi kullanamayacaksanız ve ileride rom değiştiriyim, sıfırlayım, güncelleyim..vs diye düşünceniz olacaksa ve yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin. Bazı modellere güncelleme de...
  15. Toorop

HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

Kanaldan farklı kernel kullanan bir kişiye sordum şimdi, doğruladı zoom olayını. Farklı kernellerde bu sorun var gibi hocam bilginiz olsun. Heliosda bootloopa giriyor, anymore 2 farklı sürümü ve skyline denedim kernelsu için onlarda da bu sorun var.
Üst Alt