Toorop kullanıcısının son içeriği

1. Toorop

Yardım Bootloop'a neden oluyorsa Apatch Modülleri nasıl kaldırılır?

TWRP veya herhangi bir recovery içerisindeki dosya yönetici ile /data/adb dizinine girerek sorun yaptığını düşündüğünüz modülün klasörünü silebilirsiniz.
  2. Toorop

Yardım Xiaomi poco x3 pro Nfc Sorunu

Nfc çalışıyor fakat banka uygulamanız sorun yapıyor gibi, baktığım kadarıyla aynı bankadan bu konuda şikayeti olan diğer müşterileri de mevcut. Ayrıca bazı Android sürümlerinde izinler kullanılmadığı zaman devre dışı bırak gibi bir seçenek oluyor, mümkünse uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyerek...
  3. Toorop

Yardım Xiaomi poco x3 pro Nfc Sorunu

Daha önce ne için, nasıl kullanıyordunuz ve okuttuğunuzda ne oluyordu? Nfc tagler için farklı uygulamalar var ve anladığım kadarıyla nfc okuma yapıyor fakat okuttuğunuz tag yada kart ya gerekli şekilde yazılmamış yada uygulama artık cihazınızda mevcut değil. NFC Tools uygulaması bu işler için en...
  4. Toorop

Soru Uygulamanın Yedeğini Alma

Swift Backup ile yedek alır ve SSAID ayarını açarsanız(kendisi açık olması lazım, kontrol edip emin olun) o uygulama için cihazınızın o anki idsini yedekler ve geri yükleme sonrası o uygulama cihazın eski idsini görür, uygulamayı geri yükledikten sonra açmadan önce telefonu yeniden başlatmanız...
  5. Toorop

Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

Uzunca yazan ellerinize emeğinize sağlık hocam. Forumda daha önce birkaç konuda yazmıştım, MIUI arayüzünü ilk olarak Samsung Galaxy S3'de deneyimledim zamanında, o zamanlar farklı markalara bile özel rom çıkartan Xiaomi şimdi kendi cihazlarına doğru düzgün güncelleme veremiyor, çok çok acizleşti...
  6. Toorop

Sohbet direnç nedir? dirençsiz imei atılabilen marka farketmeksizin 16-20k bütceye sıfır tel arıyorum

Bilginiz yoksa diye belirttim o yüzden, güncelleme aldığında uçan cihazlar da mevcut forumda konuları da var. O cihazlara belki işlem yanlış yapılmıştır, belki fake rom vardır bilemem ama yeterli bilgisi olmayana göre değil dedim o yüzden. Sizin bilginiz var belli ki, olmayan birisi aldığı ve bu...
  7. Toorop

HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

2.0.5.0'da da ilk tepki vermeme sorunu yaptı bugün, hepimize hayırlı olsun. Anymore kernelin en son sürümünü yükledim, yedek aldığım dtbo dosyasını da geri yükleyince birkaç önceki mesajımda belirttiğim zoom sorunu da ortadan kalktı. Bir süre bu şekilde deneyeceğim, önceki rom sürümünde skyline...
  8. Toorop

Sohbet direnç nedir? dirençsiz imei atılabilen marka farketmeksizin 16-20k bütceye sıfır tel arıyorum

Bildiğim kadarıyla koruma bulunduğu için mecburen telefonun içi açılıyor. Yurtdışı düşünüyorsanız, aldığınız gibi kullanamayacaksanız ve ileride rom değiştiriyim, sıfırlayım, güncelleyim..vs diye düşünceniz olacaksa ve yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin. Bazı modellere güncelleme de...
  9. Toorop

Kanaldan farklı kernel kullanan bir kişiye sordum şimdi, doğruladı zoom olayını. Farklı kernellerde bu sorun var gibi hocam bilginiz olsun. Heliosda bootloopa giriyor, anymore 2 farklı sürümü ve skyline denedim kernelsu için onlarda da bu sorun var.
  10. Toorop

Rica ederim hocam sorun olmaz yalnız modül kurarken Apatch ile kendi kernelinde busybox hatası veriyordu diye hatırlıyorum. Kernelsu için denediğim 2 farklı kernelde de özellikle harita, tarayıcı ve diğer uygulamalarda yakınlaştırma ve uzaklaştırma yaparken sıkıntı oluyordu, çoklu dokunma...
  11. Toorop

Hangi cihazı kullanıyorsunuz hocam? Fix bhima modeli için, vayuda play store içinde sertifika sorunu yoktu zaten fakat bende Yapı Kredi yine de sorun yapıyordu. Root için magisk kullandığınızı varsayıyorum. Zygisk kendi ayarlarından kapalı olacak, HyperArt modlarından spoofla ilgili seçenekleri...
  12. Toorop

Çözüldü Wipe data sonrası hala ekran kilidi istiyor

Desen kilidini kaldırmak için format data yapmanız gerekli, wipe değil. Google hesabı sorununuz için de telefonun numaranız ekliyse sms ile kod isteyin, ekli ve pasif görünüyorsa farklı bir cihazdan(mümkünse bilgisayar) buradan Google hesabınıza giriş yaparak güvenlik bölümüne gelip...
  13. Toorop

Skyline kernel 20240928 sürümünde tepki vermeme sorunu olmadı şimdilik, şarjla ilgili bir sorun da yok. Kamera için verilen dosyayı yükleyenlerde şarjın hızlı bitmesi sorunu olmuş sanırım grupta da 1-2 kişide denk geldim. Bu arada roma artık güncelleme gelmeyebilir, geliştirici çok eleştri...
  14. Toorop

Kamera için hiçbir dosya flashlamadan sadece bu alttaki ayarı(orientation) kapattığımda herhangi bir sorun kalmadı. Ön-arka kamera portre modları da dahil tüm modlar sorunsuz çalışıyor. Tepki vermeme sorunu için skyline kernel yükledim, tam gün kullanımda şimdilik sorun olmadı. Ayrıca, HyperArt...
  15. Toorop

Gün içinde tekrar oldu, eve geçince biraz daha uğraşırım, log alabilirsem incelemeye çalışırım olmazsa da EvoX'e A15 gelmişken oraya geçebilirim. Arama gelince en azından bilekliğe bildirim falan gelse yine güncelleme gelene kadar idare edebilirdim ama hiç düşmüyor.
Üst Alt