Toorop kullanıcısının son içeriği

1. Toorop

Recovery Poco X3 Pro Android 13 destekli TWRP

Resmi sitedeki sürüme 3.7.0 güncellemesi geldi, buradan ulaşabilirsiniz. Şimdilik Android 12 ve üstü desteği eklendiği yazıyor. Yüklü TWRP, OrangeFox veya farklı bir recovery varsa direk içerisinden güncelleyebilir, yoksa fastboot ile kurabilirsiniz. TWRP veya OrangeFox ile güncelleme...
  2. Toorop

Satıldı Mi Band 6 Çin Nfc Sürümü

Merhaba, Mi Band 6 Çin Nfc sürümü arıyorum. Global sürüm Nfc olan değil, özellikle Çin olması gerekiyor. Sıfır veya ikinci el olması önemli değil ürün sağlam ve tüm fonksyionları çalışır olduğu sürece, fiyatı AliExpress üzerinden gördüğüm fiyatın biraz üzerinde yazdım sıfır ürün olursa diye...
  3. Toorop

Rom [Unofficial] Mi5s Miui 10 8.6.25. Android 8.0

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :$ Belirttiğim gibi dosyalar Mi5'den, Miui 9 son stable sürümden aldım. Miui.com'da konuyu açan arkadaşa(Pa_361) sordum konu altında ama cevap gelmedi, Miui 10 Mix'den değil de Mi5'den portlansa daha az sorun olurdu gibime geliyor. Mümkün mü değildi yada neden Mi5...
  4. Toorop

Rom [Unofficial] Mi5s Miui 10 8.6.25. Android 8.0

Telefon görüşmesi sırasında düşük ses sorunu yaşayan arkadaşlar zip dosyasini indirip içindeki 4 dosyayı /vendor/etc içine atıp rw- r-- r-- izinleri verip telefonu yeniden başlatarak sorunu çözebilir. Aynı sorunu yaşıyordum, dosyalari eşimin Mi5 telefonundan aldim, değiştirip denedim ve sorun...
Üst Alt