Çözüldü Custom rom yapı kredi mobil login olmuyor

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdrod 12.8 offical Sweet2
Telefon Modeli
redmi note 12 pro 4g
Bootloader Kilidi
Açık
crdroid 12.8 offical kullanıyorum ve fotoğrafdaki gibi 3 tik ama giriş yap dediğimde yükleniyorda kalıyor mobil veri de aynı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Termux ile "/data/adb/tricky_store/target.txt" dosyasının en alt satırına com.ykb.android ekledim artık giriş yapıyor ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.
KernelSU için bir modül buldum Termux ile uğraşmanız gerek kalmıyor direk listeden uygulamayı seçip kaydet diyorsunuz.

Not: Modül kurulduktan sonra yeniden başlatın modül listesinde görünmeyecek normal triky Store'a tıkaldığınızda alt kısımda "aç" kısmı olacak oradan arayüze erişebilirsiniz.

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
NothingPhone 3a
Konular
5
Tricky store veya TEESimulator kullanıyorsanız Tricky addon listesinden sorun yaşadığınız uygulamaların tikini kaldırın, evet işaretli olmayacak.

Oyla:

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
İlk modül için attığım sitede yönergeleri uygulayın,HMA'yı da attığım sitedeki yönergeler ile
Hocam doğru yönerge sayfası olduğuna eminmisiniz
Tricky store veya TEESimulator kullanıyorsanız Tricky addon listesinden sorun yaşadığınız uygulamaların tikini kaldırın, evet işaretli olmayacak.
kullanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hidemyapplist üzerinden yapı kredi hide yaptım hala aynı

Son düzenleme:
Oyla:

Soner77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Soner
Cihazım
POCO F6
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
6
Hocam doğru yönerge sayfası olduğuna eminmisiniz

kullanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hidemyapplist üzerinden yapı kredi hide yaptım hala aynı
HMA bir lsposed modülü, umarım lsposed flaşlamışsınızdır,bu arada diğer arkadaşın dediği gibi trickystore'da kullanın

Oyla:

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
HMA bir lsposed modülü, umarım lsposed flaşlamışsınızdır,bu arada diğer arkadaşın dediği gibi trickystore'da kullanın
daha once telegramdaki biri lspoosed kurdurmuştu hocam applist ve bootloader modulu lspoosed icine kurulu ama nasıl ayarlayacağım

Oyla:

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
Hocam format atıp tekrar crdroid 12.8 kurdum hma ile yapı kredi den listeyi gizledim vb şeyleri yaptım lakin hala giriş yapmıyor server tarafında telefon engellenmiş garanti bbva sorunsuz çalışıyor

Oyla:

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
3
Termux ile "/data/adb/tricky_store/target.txt" dosyasının en alt satırına com.ykb.android ekledim artık giriş yapıyor ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.
KernelSU için bir modül buldum Termux ile uğraşmanız gerek kalmıyor direk listeden uygulamayı seçip kaydet diyorsunuz.

Not: Modül kurulduktan sonra yeniden başlatın modül listesinde görünmeyecek normal triky Store'a tıkaldığınızda alt kısımda "aç" kısmı olacak oradan arayüze erişebilirsiniz.

Oyla: Çözüm
Üst Alt