Tolga kullanıcısının son içeriği

1. Tolga

Soru Farklı rom olmadan MIUI arama ve mesajlaşma uygulaması mümkün mü?

Selamlar herkese, bugün Redmi Note 11 aldım fakat telefonda Google'ın arama ve mesajlaşma uygulaması yüklü. APK yükledim fakat crash verdi. Endonezya romunda da bazı sorunlardan bahsediyorlar. Unlock için de 168 saat verdi. Endonezya romu yüklemeden veya bootloader'ı açmadan eski uygulamaları...
  2. Tolga

MIUI 13 Redmi Note 11 (spes) Hindistan Kararlı Rom V13.0.2.0.SGCINXM İndirme Bağlantıları

Hocam bu soruna çözüm buldunuz mu acaba? Ben de miui arama mesajlaşma uygulaması için endonezya rom kuracağım fakat bahsettiğiniz sebepten ötürü çekiniyorum.
  3. Tolga

Yardım A2 Lite Android 10 Güncellemesi Gözükmüyor

Yükleyen kimse memnun değil hocam. Bana da iki kez geldi, ikisinde de indirmeyi durdurup engelledim yüklemeyi. Kısa süre içinde kendileri geri çekti zaten güncellemeyi. Bir daha gelsin yine hemen yüklemeyeceğim. Bence siz de Android 9'un keyfini çıkarın :D
  4. Tolga

Karşılaştırma Garantili mi note 10 lite vs yurtdışı mi note 10 pro

xiaomi'nin türkiyedeki sözde garantisini evofone adlı şirket veriyor. bu şirketin garantisiyle garanti olmaması arasında hiçbir fark yok hocam. bu yüzden yurtdışı imeili almanız faydalı olacaktır. ayrıca letgo ve sahibindendeki kazık fiyatlar yerine facebook gruplarından gerçek hesaplı fiyatlara...
  5. Tolga

Haber Android 10 Geldi Nihayet..

XDA'da bazı hataları ve eksiklikleri olduğu yazılmış. Muhtemelen yine geri çekilir. Bu kadar beceriksizlik olmaz.
  6. Tolga

Yardım Konuşma sırasında ses kesilme sorunu

Bunu genelde VoLTE'ye bağlıyorlar hocam. Nasıl kapatılacağını arastirabilirsiniz.
  7. Tolga

Rom [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4

Arkadaşlar daha önceden rom yükleme tecrübelerim var anlarım bu işlerden ama son telefonum olan A2 Lite'a aldığımdan beri hiç rom yüklemedim. İlk defa bu romu yüklemek istiyorum ama sonradan beni üzecek hatalar, şarj sorunu, kendi kendine restart gibi problemler yapar mı acaba? İlk mesajdaki...
  8. Tolga

Rom [Mi A2 Lite] Port Xiaomi Eu Miui 11 Stabil Rom 11.0.4

https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4704476&d=1550012314
  9. Tolga

Rom Android10 yüklenirken telefon açılmadı

aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
  10. Tolga

Yardım A2 Lite Android 10

Ayarlar-Telefon Hakkında-Derleme Numarası (en altta) kısmına 5-6 kez üst üste dokunun. Geliştirici seçenekleri aktif olduktan sonra tekrar ayarlara dönün, Ayarlar-Sistem (en altta)-Gelişmiş-Geliştirici Seçenekleri-Otomatik Sistem Güncellemeleri'ni devre dışı bırakın. Güncellemenin inmesini de...
  11. Tolga

Çözüldü android 10 güncellemesi ile çöken cihazlar için çözüm

Arkadaşlar, fastboot çözümü sonrası gelen şifre ekranına tam olarak default_password yazarsanız açılabilir. Yalnız başka şifre denemeden ilk bunu denemeniz gerekiyor.
  12. Tolga

Arkadaşlar, fastboot çözümü sonrası gelen şifre ekranına default_password yazarsanız açılabilir diyorlar. 1583792472 Hocam geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeyi de kapatın ne olur ne olmaz
  13. Tolga

Şimdi ortalık sessiz, güncellemeler gece otomatik yapılacak, sabah millet telefonunu açamayacak. Curcunaya hazır olun.
Üst Alt