Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese, bugün Redmi Note 11 aldım fakat telefonda Google'ın arama ve mesajlaşma uygulaması yüklü. APK yükledim fakat crash verdi.
Endonezya romunda da bazı sorunlardan bahsediyorlar. Unlock için de 168 saat verdi.
Endonezya romu yüklemeden veya bootloader'ı açmadan eski uygulamaları...
Hocam bu soruna çözüm buldunuz mu acaba? Ben de miui arama mesajlaşma uygulaması için endonezya rom kuracağım fakat bahsettiğiniz sebepten ötürü çekiniyorum.
Yükleyen kimse memnun değil hocam. Bana da iki kez geldi, ikisinde de indirmeyi durdurup engelledim yüklemeyi. Kısa süre içinde kendileri geri çekti zaten güncellemeyi. Bir daha gelsin yine hemen yüklemeyeceğim. Bence siz de Android 9'un keyfini çıkarın :D
xiaomi'nin türkiyedeki sözde garantisini evofone adlı şirket veriyor. bu şirketin garantisiyle garanti olmaması arasında hiçbir fark yok hocam. bu yüzden yurtdışı imeili almanız faydalı olacaktır. ayrıca letgo ve sahibindendeki kazık fiyatlar yerine facebook gruplarından gerçek hesaplı fiyatlara...
Arkadaşlar daha önceden rom yükleme tecrübelerim var anlarım bu işlerden ama son telefonum olan A2 Lite'a aldığımdan beri hiç rom yüklemedim. İlk defa bu romu yüklemek istiyorum ama sonradan beni üzecek hatalar, şarj sorunu, kendi kendine restart gibi problemler yapar mı acaba? İlk mesajdaki...
Ayarlar-Telefon Hakkında-Derleme Numarası (en altta) kısmına 5-6 kez üst üste dokunun. Geliştirici seçenekleri aktif olduktan sonra tekrar ayarlara dönün,
Ayarlar-Sistem (en altta)-Gelişmiş-Geliştirici Seçenekleri-Otomatik Sistem Güncellemeleri'ni devre dışı bırakın. Güncellemenin inmesini de...
Arkadaşlar, fastboot çözümü sonrası gelen şifre ekranına tam olarak default_password yazarsanız açılabilir. Yalnız başka şifre denemeden ilk bunu denemeniz gerekiyor.
Arkadaşlar, fastboot çözümü sonrası gelen şifre ekranına default_password yazarsanız açılabilir diyorlar.
1583792472
Hocam geliştirici seçeneklerinden otomatik güncellemeyi de kapatın ne olur ne olmaz