Tolga kullanıcısının son içeriği

1. Tolga

Soru Farklı rom olmadan MIUI arama ve mesajlaşma uygulaması mümkün mü?

Selamlar herkese, bugün Redmi Note 11 aldım fakat telefonda Google'ın arama ve mesajlaşma uygulaması yüklü. APK yükledim fakat crash verdi. Endonezya romunda da bazı sorunlardan bahsediyorlar. Unlock için de 168 saat verdi. Endonezya romu yüklemeden veya bootloader'ı açmadan eski uygulamaları...
  2. Tolga

Yardım A2 Lite Unutulan PIN kodu ve Bootloader Kilidi

Arkadaşlar selam, A2 Lite Android 9 Pie cihazımın PIN kodunu unuttum. Bugün şarjım bitti ve pini bilmediğim için cihazı açamıyorum maalesef. Fastboot'tan twrp yükleyip pin dosyalarını sileceğim fakat bootloader kilitli olduğu için twrp yüklememe izin vermiyor. Bootloader kilidini açarsam...
  3. Tolga

Rehber Google Camera & Root Rehberi

arkadaşlar selam, şu anda a2 lite için sorunsuz çalışan google camera var mı acaba? xda'dan baktım da sorunsuz yok gibi gözüküyor.
  4. Tolga

Soru Custom Rom Önerisi

Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Peki sorunu nasıl çözdünüz acaba? 3. parti arama ve kişiler uygulaması mı yüklediniz?
  5. Tolga

Soru Custom Rom Önerisi

Selamlar, Pie'a güncelleyince pil yüzdesi özelliği geldi bahsettiğiniz gibi. Ben de tam stabil bir rom göremediğim stock rom'da kalma kararı aldım. Açıkçası hiçbir problemi yok gayet memnunum. Bir de A2 Lite'ta stock rom işleri diğer cihazlardan biraz daha karışık sanırım, partition vs. İyice...
  6. Tolga

Soru Custom Rom Önerisi

Herkese selamlar, Geçen hafta Mi A2 Lite 4/64 modelini satın aldım. Aldığım gibi kullanıyorum. Gayet memnunum. Stock Rom'un özellikleri maalesef çok kısıtlı. Durum çubuğunda pil yüzdesini dahi gösteremiyoruz. 3 gündür XDA'den custom romları inceliyorum. Bir çok rom var ve özellikleri çok iyi...
  7. Tolga

Soru Mi 8 SE Hakkında Birkaç Teknik Soru

Herkese selamlar, tecrübeli arkadaşlara 3 teknik soru sormak istiyorum: -IMEI'nin silinmesi hangi durumlarda başımıza geliyor? Yani IMEI silinmemesi için ne yapmamalıyız? -Cihaza twrp üzerinden varolandan daha düşük sürüm MIUI veya daha düşük Android sürümüne sahip bir MIUI yüklemenin...
  8. Tolga

Yardım mi 4 telefonum öldü!

Ben de uzun süre kullandım hocam, sonra ben de aynılarını yaşamaya başlamıştım. Flashtool'dan temiz rom atınca reboot sorunundan kurtulmuştum. Bu hiç açılmamayı da 2 kez yapmıştı. Çözümü çoğu yerde yazar, telefonu yarım saat - 1 saat şarjda tutmak. Denemenizi tavsiye ederim
  9. Tolga

Yardım 10.3.1 den 10.2.2 geçiş

Hocam selamlar, adb kontrolünden kastınız nedir acaba?
  10. Tolga

Soru Hangi Rom'u Kullanıyorsunuz?

Haftalık güncellemeleri wipe yapmadan yüklemenin bir zararı oluyor mu peki hocam
  11. Tolga

Mi Globe'un da şu anda stabil olarak sadece 10.2.2 ve 10.2.3 sürümleri indirilebiliyor sitesinden malesef
  12. Tolga

Hangi sürüm hocam?
  13. Tolga

Arkadaşlar selamlar, ben de yeni bir Mi 8 Se alarak aranıza katıldım. Biraz yorum okuduktan sonra Mi Room kullanmaya karar verdim. Önce 10.2.2 stabil rom kurdum. Bu rom'da ilk reboot'tan sonra magisk patladı. Sonra beta kurdum. Herhangi bir sorunu yok ama ekran süresini 4.5 saat civarı alıyorum...
  14. Tolga

Soru Mi8 SE pil performansı & karşılaştırma

Ben de Mi 8 SE'yi yeni aldım. Aldığım gün bir kaç rom araştırdım ve haftalık sürüm Mi Room'u yükledim. 4 - 4,5 saat arası ekran süresi alıyorum. Açıkçası beklediğimin altında çıktı. Siz tam %100'den bitişe kadar kaç saat alıyorsunuz?
  15. Tolga

Yardım Mi 8 SE Brick

Hocam bu cihaza ne olmuş da bu hale gelmiş olabilir? Ne yapmamamız gerekiyor bilgilendirir misiniz lütfen? Bende de Mi 8 SE var, rom işleriyle uğraşmayı da seviyorum. Yanlış bir müdahale ile cihazı servislik yapmayalım
Üst Alt