tobisto kullanıcısının son içeriği

1. tobisto

Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

Cihazda MIUI 14.0.6.0 yüklü, direnç kaydı yapıldı, Hyperos güncellemesi gelmedi hâlâ, bu cihaz güncelleme alır mı ? Almazsa nasıl güncelleyeceğim ben bu cihazı ?
  2. tobisto

Yardım Redmi Note 10S Type-C soketi bozuldu

Şarja takınca cihazı şarjı bir anlığına görüyor sonra şarj olmayı bırakıyor. Bu telefona orjinal çıkma soket takabilecek bir yer var mıdır ? İstanbul'da ya da şehirdışında kargoyla gönderebileceğimiz güvenilir bir yer arıyorum.
  3. tobisto

Yardım Redmi Note 13 Pro+ HyperOS güncelleme alır mı ?

Telefonuma direnç kaydı yaptırdım, bir sorun yok ama Hyperos yüklemişler, 1.0.3.0-UNOINXM yüklenmiş, Hindistan romu diye buldum internette. Bu cihaz güncelleme alır mı ?
  4. tobisto

Yardım Uyguladığım yazı tipi her uygulamada geçerli olmuyor

Başlıkta belirttiğim gibi, IOS 15.5 yazı fontu kullanıyorum. Twitter, Google uygulamaları gibi başlıca uygulamalar kafalarına göre fontla çalışıyor, bu sorunu nasıl aşabilirim ? Parası neyse vereceğim bu tutarsız fontlar Apple fanı yapacak beni nerdeyse....
  5. tobisto

Yardım Type C Aux üzerinden mikrofon sorunu

Merhaba arkadaşlar, telefonum Redmi note 13 pro+, önceden aux çıkışı olan bir telefon kullanıyordum, orda herhangi bir sorun yoktu cihazı aux ile arabaya bağladığımda telefon görüşmelerimi dahili mikrofon üzerinden yapabiliyordum ama şu an type c aux kablosu kullanıyorum, usb üzerinden sanki...
  6. tobisto

Yardım Redmi Note 13 Pro+ güncelleme yapamıyorum

Pro Plus cihazımı dün aldım, güncelleme yapıyorum geri atıyor, 4.0.1.1 4.0.2.0 olması gerekiyor ama 1.1 olarak kalıyor. Aldığım yeri aradım, bir aya düzelir dediler. Xiaomi'den kaynaklı dediler. Doğru mudur acaba ?
  7. tobisto

Yardım Redmi Note 4x fastboot loop ve recovery yükleyememe

Mido cihazımı 2 hafta kadar kenarda bıraktım, tekrar açmaya çalıştığımda cihaz kendini fastboota alıyordu ve komut ekranını açıp orangefox veya twrp yükleyince de twrp açılış ekranında kalıyor. Stock recovery yüklemeye çalıştığımda recoverye hiç girmiyor, doğrudan fastboot ekranına gidiyor...
  8. tobisto

Çözüldü "Yukarı Kaydır" hareketinde Google açılmıyor

Arkadaşlar selam, Yukarı kaydırdığımda ana ekranda yalnızca miui browser açılıyor, yanlışlıkla bir ayarı bozmuşum önceden Google açılıyordu. Bunu nasıl geri getirebilirim fikri olan var mı ? Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G
  9. tobisto

Yardım Güncellemeden ve direnç kaydından sonra NFC çalışmamaya başladı

Arkadaşlar selam, 22101316G kodlu Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum, android 12 güncellemesinde iken çalışan NFC, direnç kaydı ve güncelleme yapıldıktan sonra çalışmamaya başladı. Global Rom kullanıyorum. Bu sorunun çözümü var mıdır acaba ?
  10. tobisto

Çözüldü Ekranı Kilitle widgetını bulamıyorum

Merhaba, telefonu ilk aldığımda galiba Miui 13'ten 14'e yükseltilmişti öyle sanıyorum, "ekranı kilitle" widgetı vardı tıkladığımda ekran kilitleniyordu, en son rom attı telefonu aldığım kişi 14.0.3.0 yaptı ve widget kayboldu ve ben de güncelledim 14.0.6.0 yaptım ve widget yine yok ortalıkta. Bu...
  11. tobisto

Çözüldü Güç tuşuna basmadan sensör parmak izimi okumuyor

Telefonu 14.0.3.0'ten 14.0.6.0'a güncelledim. Şu anda parmak izimi yalnızca güç tuşuna bastığımda okuyor eskiden güç tuşuna basmadan okuyordu. Bunun ayarı vardı diye hatırlıyorum, var mıdır bunun ayarını bilen arkadaşlar ? Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G bu arada.
  12. tobisto

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (22101316G) global 14.0.3 sürümünde güncelleme alır mı ?

Cihazım Redmi Note 12 Pro 5G, kodu da 22101316G, 14.0.3 Global Stable sürümünde şu an. Bu sürüm bu telefonla güncelleme alır mı ?
  13. tobisto

Yardım AospExtended 9.0'dan Stock Rom'a nasıl dönülür ?

Cihazımda Aospextended 9.0 Pixel Experience, Android 12 yüklü arkadaşlar, telefonumu günde en az 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum, stock roma dönmek istiyorum, konulara baktım antirollback varmış romlarda, hangisini yükleyeceğimi bilemedim. TWRP'den yükleyebileceğim bir rom önerir misiniz bana ?
  14. tobisto

Rom Kullandığım Rom çok fazla batarya yiyiyor

Arkadaşlar selam, aşağıdaki romu kullanıyorum, telefon hızlandı ama çok fazla batarya yiyiyor. Gece bırakıyorum meselâ uyurken sabaha %30 eksiliyor batarya. Eksiksiz diyebilirim rom için, böyle bir başka alternatif var mıdır ? Link yollarsanız sevinirim konu altına. Flash yapabileceğim bir rom.
  15. tobisto

Yardım "This miui version can't be installed on this device" hatası, telefon açılmıyor

Arkadaşlar merhaba, cihazıma mi flash tool'dan rom atarken kilitledim yanlışlıkla, şu an bu hatayı veriyor, bootloader ve fastboot'tan başka bir şeye girmiyor, rom atmak istediğimde mi flash ile cihaz kilitli rom atamazsınız diyor. Nasıl çözerim sorunu acaba ?
Üst Alt