tobisto kullanıcısının son içeriği

1. tobisto

Yardım Note 12 Pro 5G için Rom Önerisi Şubat 2025

Bir şekilde Global ROM falan yüklemeye çalışın. Ücretli destek almak zorunda kalabilirsiniz. Bu cihazların bootloader kilidini açmak, rom yüklemek eski günlerdeki gibi kolay değil, işin ehli birisi kolaylıkla yapar ama işlerden anlamıyorsanız bulaşmamanızı öneririm boş yere daha fazla masraf...
  2. tobisto

Yardım Redmi Note 13 Pro Plus yavaş Wi-Fi sorunu

Selam arkadaşlar; Görüldüğü gibi Samsung Tab S9 FE+ bu hızı verirken telefon çok yavaş internet bağlantısı sağlıyor. Redmi Note 12 Pro 5G, elimde fotoğrafı çektiğim telefon da Samsung tablet kadar hızlı ama bu telefon nedense çok yavaş. Sebebi ne olabilir ?
  3. tobisto

Yardım "Resmi Whatsapp yükleyin" Whatsapp'tan banlandım

Teşekkürler hocam. Teşekkürler.
  4. tobisto

Yardım "Resmi Whatsapp yükleyin" Whatsapp'tan banlandım

Selam arkadaşlar, modifikasyonlu WhatsApp kullanmıştı arkadaşım geçmişte "Yasal WhatsApp kullanın" uyarısı alıyor, başka telefonda WhatsApp açılmasına rağmen ana telefonda WhatsApp kurulamıyor. WhatsApp'a mail de attım, otomatik cevap yolluyorlar, müşteri temsilcisi ilgilenmiyor. Bu sorunu aşmak...
  5. tobisto

Yardım Redmi Note 12 Pro+ güncelleme sonrası IMEI gitti

Sözde cihaza direnç kaydı yapıldı, MIUI 14'ten Hyperos'e güncelledim rename trick yöntemiyle, IMEI uçtu. Ne yapılması gerekiyor ? Güncelleme yapamayacak mıyız bu telefona ?
  6. tobisto

Yardım 10-12 bin bütçe telefon önerisi

Sahibinden.com'da Mr. Iletişim satıyor öneririm. Ben ordan alıyorum.
  7. tobisto

Yardım 10-12 bin bütçe telefon önerisi

Öneririm Plus modelini. Benimki direnç kayıtlı. NFC çalışıyor. 12 GB 512 almaya çalışın gayet tatminkâr bir performansı var bu fiyata. Ama NOTE 14 Pro plus varken alınır mı soru işareti. Alacağınız cihaz muhtemelen beklemiş olacak. Biliyorsunuz pil bekledikçe ömrü kısalır. O yüzden ben 14 alırdım.
  8. tobisto

Yardım Xiaomi Pad 6'ya HyperOS nasıl yüklerim ?

Arkadaşlar selam, bugün aldım tableti, Hyperos güncellemesi gelmiş bir sürü ama OTA güncellemesi yok hala ortalıkta. Yeniden adlandırma yaparak kandırmayı denedim güncelleyiciyi "Couldn't verify timestamp" hatası aldım. Fastboot harici yükleyebileceğim bir yöntem var mı ? Bir de cihaz garantiden...
  9. tobisto

Yardım IOS benzeri durum çubuğu arıyorum

Redmi Note 12 Pro 5G telefonumda B A L E B A T adlı temayı kullanıyordum, birebir IOS durum çubuğu vardı ama şu an elimde Redmi Note 13 Pro+ telefonumda bu temayı uygulayamıyorum. Bazı temalar var, onlar da düzgün çalışmıyor kocaman 4.5G yazıyor mesela. Derli toplu bir tema önerisi olan var...
  10. tobisto

Yardım Redmi Note 13 Pro+ HyperOS güncelleme alır mı ?

Gerçekten geldi. Sağ olun. :)
  11. tobisto

Yardım Redmi Note 13 Pro+ HyperOS güncelleme alır mı ?

1.0.8.0 daha bana gelmedi. Bekliyorum.
  12. tobisto

Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

Ben de yaptım herhangi bir sorun olmadı.
  13. tobisto

Soru Yd cihaz HyperOs hakkında sorularım

Hiç bunlarla uğraşmadan isim değiştirme yöntemiyle güncellemeyi denediniz mi ? En zahmetsizi o.
  14. tobisto

Çözüldü BL kilidi açık Redmi Note 12 Pro 5G HyperOS alır mı ?

İsim değiştirme taktiğiyle Hyperos yükledim. Hyperos 1.0.2.0 yüklemiştim, otomatik 1.0.3.0 geldi onu yükledim herhangi bir sorun yok. Bootloader kilidi açık ve cihaz güncelleme alıyor arkadaşlar.
Üst Alt