Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şekilde Global ROM falan yüklemeye çalışın. Ücretli destek almak zorunda kalabilirsiniz. Bu cihazların bootloader kilidini açmak, rom yüklemek eski günlerdeki gibi kolay değil, işin ehli birisi kolaylıkla yapar ama işlerden anlamıyorsanız bulaşmamanızı öneririm boş yere daha fazla masraf...
Selam arkadaşlar;
Görüldüğü gibi Samsung Tab S9 FE+ bu hızı verirken telefon çok yavaş internet bağlantısı sağlıyor. Redmi Note 12 Pro 5G, elimde fotoğrafı çektiğim telefon da Samsung tablet kadar hızlı ama bu telefon nedense çok yavaş. Sebebi ne olabilir ?
Selam arkadaşlar, modifikasyonlu WhatsApp kullanmıştı arkadaşım geçmişte "Yasal WhatsApp kullanın" uyarısı alıyor, başka telefonda WhatsApp açılmasına rağmen ana telefonda WhatsApp kurulamıyor. WhatsApp'a mail de attım, otomatik cevap yolluyorlar, müşteri temsilcisi ilgilenmiyor. Bu sorunu aşmak...
Öneririm Plus modelini. Benimki direnç kayıtlı. NFC çalışıyor. 12 GB 512 almaya çalışın gayet tatminkâr bir performansı var bu fiyata. Ama NOTE 14 Pro plus varken alınır mı soru işareti. Alacağınız cihaz muhtemelen beklemiş olacak. Biliyorsunuz pil bekledikçe ömrü kısalır. O yüzden ben 14 alırdım.
Arkadaşlar selam, bugün aldım tableti, Hyperos güncellemesi gelmiş bir sürü ama OTA güncellemesi yok hala ortalıkta. Yeniden adlandırma yaparak kandırmayı denedim güncelleyiciyi "Couldn't verify timestamp" hatası aldım. Fastboot harici yükleyebileceğim bir yöntem var mı ? Bir de cihaz garantiden...
Redmi Note 12 Pro 5G telefonumda B A L E B A T adlı temayı kullanıyordum, birebir IOS durum çubuğu vardı ama şu an elimde Redmi Note 13 Pro+ telefonumda bu temayı uygulayamıyorum. Bazı temalar var, onlar da düzgün çalışmıyor kocaman 4.5G yazıyor mesela. Derli toplu bir tema önerisi olan var...
İsim değiştirme taktiğiyle Hyperos yükledim. Hyperos 1.0.2.0 yüklemiştim, otomatik 1.0.3.0 geldi onu yükledim herhangi bir sorun yok. Bootloader kilidi açık ve cihaz güncelleme alıyor arkadaşlar.