Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
Çok garip bir problemim var.
Sol altta bulunan yatay 3 çizgiye bastığımızda son kullanılan programlar geliyor pencere halinde. "X" ile bunları sonlandırıyoruz. Normal işleyiş bu şekilde.
Fakat ben x ile sonlandırmama rağmen tekrar 3 çizgiye basınca aynı şekilde orada duruyor takılmış...
Selamlar 120w şarj aletini nereden alabilirim? 11t pro aldım yeni ama şarj aleti yok. Piyasada çok fazla sahtesi var ve 120w şarj aetmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar önümde 3 seçenek var
2. el 11tpro 8500
sıfır 13t pro 18600
sıfır tecno camon 20 pro 5g 9500
Bütçem var fakat bu kadar açılmalımıyım karar veremedim. Şuan mi9t pro kullanıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Selamlar ekran değişimi için servise götürdüğüm telefonum değişim sonrası ilk açılışta parmak izi sensörü animasyonu dokununca vardı ama giremiyordum adam yeniden başlat dedi yeniden başlattık artık parmak izinin o bölgede birşey yok ayarlardan da gitmiş. Ayrıca miui+ beta sürekli hata veriyor...
Merhabalar Xiaomi Redmi Pro telefonundan arıyorum anakartı bozuk olabilir kasası ve ekranı sağlam olması benim için yeterlidir. Elinde anakartı bozuk kullanılmayan telefon var ise talibim.
3,5 yıldır kullandığım telefon ekranı patladı yardımlarınızı rica ediyorum. Babamdan kalan s3 mini...
Bende de aynı sorun olmuştu emin olun düzelmiyor. Açıp düzeltip geri kapatıyorsun belki 1 saat belki 1 gün veya 2 gün sonra yine aynısı olabiliyor. Kısaca kamera arızalı. En azından bendeki öyleydi. N11 den kamerasını aldım kendim değiştirdim çözüldü. Fakat dikkat edin açmakapama ve ses...
Arkadaşlar stabil rom yükleyin ben de 9 yüklemiştim ama stabil değil beta rom bunlar geri 8 e tabil olana döndüm telefon sıkıntısız çalışıyor en azından hata vs almıyorum. tabi kameradan galeriye gidiş çalışmıyor hala. Buradaki forum ölü telefon kullanan az kimse cevap yazmıyor. Size tavsiyem bu.
Arkadaşlar merhaba bu redmi pronun son çıkan stabil romu hangisi? Nereye bakmam lazım? Güncelleme gelmiyor diye bir rom yükledim telefon ayarlarından hafızaya atıp gösterip. İlk başlarda iyiydi sonra her hafta cuma günü güncelleme gelmeye başladı birkaç güncelleme oldu sonrasında sürekli sorun...
Merhaba arkadaşlar kamerada resim çektikten sonra çektiğimiz fotoğrafa bakmak için küçük pencereye tıkladığımızda gelmiyor tekrar kameraya geçiyordu bu problem devam ediyor mu? Ara sıra donmalar yaşıyorum çok sıklıkta değil. Belki arkada çalışan bir programdan olabilir anlık olan birşey. Çok...