Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok saçma bir durum saatlerdir uğraşıyorum. Format atayım restore yaparım diyordum. Twrp içinden dosya kopyalarken sanki sistem fat32 gibi 5gb lık tek parça dosyayı atmama izin vermiyor. Acayip saçma geldi bana. Yahu ben bunu twrpden backup yaparak aldım.
Neyse sonunda dosya atmayı çözdüm...
Twrp de aldığım bakup klasöründeki tüm dosyaları yükleyemiyorum kopyala yapıştır yapmıyor. Hani fat32 sistemde 4 gblık dosyayı kopyalayamadığımız gibi. Ama diğer 1.5 gb doayalatı vs atoyorum. Yedeği data kısmı olmadan yükledim sistem açıldı aynı bölüme telefon açıkken aynı dosyayı atabiliyorum...
Hocam neyi açarsam açayım kalıyor kitlenen uygulama yok. Çok garip bir durum. Şimdi format attım twrp ile reswtore yapacağım. Önceden aldığım yedek te büyük dosyayı atamıyorum . 5gb lık bir dosya garip bir durum telefonun hafızasında mı bir problem oldu anlamadım.
Selamlar,
Çok garip bir problemim var.
Sol altta bulunan yatay 3 çizgiye bastığımızda son kullanılan programlar geliyor pencere halinde. "X" ile bunları sonlandırıyoruz. Normal işleyiş bu şekilde.
Fakat ben x ile sonlandırmama rağmen tekrar 3 çizgiye basınca aynı şekilde orada duruyor takılmış...
Facebookta düzgün satıcıyla hiç karşılaşmadım. Adamlar ilana koymuş arıyorsun soruyorsun farklı fiyat veriyor veya stok yok diyor. İl dışına da bilmediğim birine para gönderemem maalesef. Büyük paralar bunlar görüp almak daha iyi olur düşüncesindeyim. Bakalım kısmet artık. Teşekkür ederim...
Günlük kullanım için genelde sosyal medya telegram instagram aramalar whatsapp vs. Tabiki 13t pro çok hoşuma gitmişti onu ciddi ciddi düşünüyorum. Sizin bahsettiğiniz fiyatlara nereden bakabilirim? Benim dediğim fiyata sıfır direnç kaydı dahil.
telegram kanalına ereden bakabilirim? ya da upload edebilirseniz pc ye indireyim
Ekleme,
Twrp yi hallettim telefonu format data yes yaparak sıfırladım. Şimdi merak ettiğim bu ses kaydı hangi sürümde var bunda varmı yoksa hangi romu yüklemeliyim? Tavsiye edilen sorunsuz bir rom varmı?
Selamlar 11t pro alarak bende aranıza katıldım. Cihaz direnç kayıtlı ama twrp yok. Miui recovery 5 var. Şimdi ben cihazı sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Daha önce mi9tpro twrp kullandım neler yapacağımı biliyorum fakat miui recovery kullanmadım hiç. Buradan format data yaparsam...
550tl ye orjical kutu çıkması aldım kablosuda 6a 120w şarj ediyor. Sarı sitede satılıyor fakat Adana içi satıcı olduğundan gittim evden deneyerek aldım. Gayet iyi.