TiRaNTx kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım mi11t pro donanımsal tamir ( HALA ARIYORUM)

Adıyaman da bir yer buldum konnektör değişimi için 1200 TL fiyat verdi ek olaarak arka kapak 600 TL , karago için 250 TL istedi. Toplamda 2050 TL çok pahalı geldi. Yani 2 bin tl ekran yani bu biraz pahalı gibi ama yapacak başka yer yok mudur? Hala aramaktayım. Önerebileceğiniz kimse yokmu...
  2. T

Bizim Adananın sıkıntısı hocam hiçbirşey bulunmuyor bulunanda ateş pahası. Belki İstanbul da olsaydım bulurdum bir yer. PEki parçayı nereden temin edebilirim google ye yazdım ama birşey çıkmadı link vs atabileceğiniz bir yer varmıdır?
  3. T

Adana içinde yapabilecek olan çıkmadı üstadım. Parça bulamadılar belkide uğraşmak istemediler. Parçayı bulsak bir kişi var o yapar diye düşünüyorum Zaten bir tek o arkadaş söyledi parça bulamam ona diye ama krık bir telefon aynı model bulursan ondan söker takarım demişti. Ama bulamadım...
  4. T

O şekilde olmuyor eksik vida yok altına üstüne destek koyup sıkıştırıyorum soketi bir kısmı dağılmış durumda yani oturma durumu yok. Baskı uygulayarak ayakları bir şekilde denk getiriyorum yoksa olmuyor denk gelmezse yavaş şarj bile olmuyor. Şarj olur şekilde denk getirip elektrik bandıyla...
  5. T

Tamirci bulamadım hocam. Adanada 10-15 yeri dolaştım hep bu teknik servis diye ama kimse uğraşmadı. Bunlar sadece sök tak ekran vs yapıyorlar anladığım kadarıyla. Belkide parça bulunamıyordur. Bilemiyorum artık. Varsa bildiğiniz bir yer uygun fiyatlı yardımcı olursanız sevinirim.
  6. T

Güncelleme : Adıyaman da bir yer buldum konnektör değişimi için 1200 TL fiyat verdi ek olaarak arka kapak 600 TL , karago için 250 TL istedi. Toplamda 2050 TL çok pahalı geldi. Merhaba mi 11t pro sahibiydim. Zira üst board daki (alt boarddan gelen) gelen flex kablunun soketi kırıktır...
  7. T

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

Poco f7 ultra için dün hyperos 3.03 güncelleme verildi.
  8. T

Yardım son kullanılan uygulamalar sorunu

Selamlar, Çok garip bir problemim var. Sol altta bulunan yatay 3 çizgiye bastığımızda son kullanılan programlar geliyor pencere halinde. "X" ile bunları sonlandırıyoruz. Normal işleyiş bu şekilde. Fakat ben x ile sonlandırmama rağmen tekrar 3 çizgiye basınca aynı şekilde orada duruyor takılmış...
  9. T

Yardım 120w şarj aleti satın alma

Selamlar 120w şarj aletini nereden alabilirim? 11t pro aldım yeni ama şarj aleti yok. Piyasada çok fazla sahtesi var ve 120w şarj aetmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. T

Soru tavsiye

Selamlar önümde 3 seçenek var 2. el 11tpro 8500 sıfır 13t pro 18600 sıfır tecno camon 20 pro 5g 9500 Bütçem var fakat bu kadar açılmalımıyım karar veremedim. Şuan mi9t pro kullanıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
  11. T

Yardım mi9tpro parmak izi

Selamlar ekran değişimi için servise götürdüğüm telefonum değişim sonrası ilk açılışta parmak izi sensörü animasyonu dokununca vardı ama giremiyordum adam yeniden başlat dedi yeniden başlattık artık parmak izinin o bölgede birşey yok ayarlardan da gitmiş. Ayrıca miui+ beta sürekli hata veriyor...
  12. T

Alış Alınık Xiaomi Redmi Pro

Merhabalar Xiaomi Redmi Pro telefonundan arıyorum anakartı bozuk olabilir kasası ve ekranı sağlam olması benim için yeterlidir. Elinde anakartı bozuk kullanılmayan telefon var ise talibim. 3,5 yıldır kullandığım telefon ekranı patladı yardımlarınızı rica ediyorum. Babamdan kalan s3 mini...
  13. T

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

xiaomi.eu_multi_HMPro_V10.1.3.0.MHQCNFI_v10-6.0 çıkmış ben daha yeni gördüm ayrıca stabil miş bu. Şimdi bunu yüklemeyi deneyeceğim.
  14. T

Soru Redmi Pro kamera Sorunu

Bende de aynı sorun olmuştu emin olun düzelmiyor. Açıp düzeltip geri kapatıyorsun belki 1 saat belki 1 gün veya 2 gün sonra yine aynısı olabiliyor. Kısaca kamera arızalı. En azından bendeki öyleydi. N11 den kamerasını aldım kendim değiştirdim çözüldü. Fakat dikkat edin açmakapama ve ses...
  15. T

Rehber Redmi Pro için Xiaomi.eu (MultiRom) ROM Yükleme Rehberi

Arkadaşlar stabil rom yükleyin ben de 9 yüklemiştim ama stabil değil beta rom bunlar geri 8 e tabil olana döndüm telefon sıkıntısız çalışıyor en azından hata vs almıyorum. tabi kameradan galeriye gidiş çalışmıyor hala. Buradaki forum ölü telefon kullanan az kimse cevap yazmıyor. Size tavsiyem bu.
Üst Alt