tioma kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Mi Bluetooth Kulaklık Buton Sorunu

arkadaşlar merhabalar, mi true wireless earbuds kulaklığım var sağ kulaklığın butonu gevşeme yapmış biraz dışarda duruyor ve sallanıyor sallanması nedeniyle kenarlara temas ettiğinde ses çıkartıyor yürürken veya kafayı sağa sola çevirdiğinizde bu çarpma sesi dolayısıyla kulağa iletiyor böyle...
  2. T

Soru Ayar Konumu?

arkadaşlar merhaba MiUi 11'de, ekteki resimde görünen ayarlara hangi ayarlardan hangi menüden erişim yapabilirim? arama kısmında çıkmıyor.. Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. T

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

telefon ve kişiler uygulaması Mi 9T deki sürüm farklı Mi 9T Pro da olan sürüm farklı normal olan modelde gerçektende kullanışsız ama pro sürüm deki bence gayet iyi ilerleyen zamanda normal modeldeki de güncelleme alacaktır Mi 9T Pro ile gönderildi ...
  4. T

Soru Arka kameralar ve işlevleri

belki alakasız olacak ama foto çektikten sonra sol alta mı falan fıstık yazıp 3 noktadan biri dolu diğerleri boş olan bir obje varya orada aslında hangi kamera kullanılmışsa o noktanın dolu olması gerekmiyor mu? arka hangi kamerayla çekerseniz çekin hep baştaki nokta dolu oluyor bilgisi olan...
  5. T

Sıcak Fırsat Mi band 4 Kampanya 159tl

209 TL ye dönmüş tekrar acaba bana başka bir indirim mı tanımladı öyle çıktı fiyat :( Mi 9T Pro ile gönderildi ...
  6. T

Sıcak Fırsat Mi band 4 Kampanya 159tl

Hepsiburada sitesinde tekrar aynı fiyattan indirimde arkadaşlar an itibariyle 8 saat süresi var indirimin Mi 9T Pro ile gönderildi ...
  7. T

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

arkadaşlar merhaba, arka kameralar için koruyucu lens kullanan var mı? orijinal kılıfla kullanımda sıkıntı oluyor mu? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Mi 9T Pro kullanıcısıyım telefonu alalı 8 gün oluyor, telefonu almadan önce foruma üye olup okuyabildiğim kadarı ile okuyup bilgilenmeye çalıştım. telefonu almamda forumdaki bilgiler iyi bir etken oldu telefonumdan çok memnun kaldım orjinal rom kullanıyorum herhangi bir extra işlemde yapmadım...
  9. T

Çözüldü Telefon sahte mi ?

:) Yes~~ çok teşekkür ederim hocam highfive~~ konu çözüme kavuştuğundan kapanabilir, herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim...
  10. T

nesi komik hocam? mesajları okursanız sahteden kasıt telefonun kendisi değil modeli ile ilgili. bende daha 2 günlük xiaomi kullanıcısıyım ve telefon almadan önce bu foruma üye olup ön bilgiler edinip öyle satın aldım. daha önceleri hep giriş seviyesi telefonlar kullandım ve hepsi çöp olup...
  11. T

:) tamam hocam anladım sağolun var olun, şaşıran google olsun :) şimdi rahatladım biraz, güncelleme vardı telde ota ile geldi indirdim kurulum için bekliyordum bir yandan forumu okumaya devam ederken rollback olayları felam varmış o konuya denk geldim onu okuyordum googlede oturum açınca böyle...
  12. T

kutudaki imei numaraları ile cihazdaki örtüşüyor sizde google cihazi remi k20 pro olarak mı görüyor ?
  13. T

aynı olduğunu biliyorum redmi k20 pro telefona global rom atılıp bana 9t pro diyemi sattılar onu anlamaya çalışıyorum k20 pro yu band20 den dolayı tercih etmeyip özellikle 9t pro aldım
  14. T

arkadaşlar merhaba, geçen günüyurt dışı gelme Mi 9T Pro aldım, kontrol amacı ile cihazı açıp sistem bilgilerine bakıp bi kenara bırakmıştım. Az önce sim kartı taktım kurulumlara başladım Google 'da oturum açtım, dolayısı ile Gmail'e güvenlik amacı ile gelen maili görüntüledim. Google telefonu...
  15. T

Çözüldü Mi hesabı ?

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar... konu kapanabilir
Üst Alt