TheNeo kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Xiaomi 13 mobil veri sorunu

Merhaba arkadaşlar xiaomi 13 telefonu kullanıyorum yaklasık 2 hafta hiç bir sorunla karşılaşmadım sonra birden bire mobil verideyken tarayıcıda internet hızının anormal hareketler sergilediğini fark ettim her zaman girdiğim sayfalara sunucu zaman aşımına uğradı diye hata alıyorum . Sanki anlık...
  2. T

Rom K20 pro Rom önerisi lütfen yardım

peki bizim kullandığımız sürümün üzerine kurulabiliyormu birde bu gönderdiğin rom android 9 galiba otomatik güncelleme ile android 10 güncellemesi aldımı cihazınız
  3. T

valla kardeşim konuyu açma amacımda bu zaten belki global doğru düzgün rom önerisi olan olur diye :)
  4. T

kardeş bende mesela sistem güncellemesine tıklayınca güncel veya bir sunucu sorunu var diye hata veriyor. bu romda güncelleme yapamıyorum . bilmiyorum benim başıma gelenler bunlar arka planda uygulama kaldığında telefonun ekran kapalıyken arada sırada video sesi geliyor durup dururken ve diğer...
  5. T

Arkadaşlar k20 pro cihazım için rom önerisi istiyorum. Mevcut kullandığım rom miui 10- 10.3.17.0 PFKCNXM sanırım çin romu ama türkçe. Romda değişik sıkıntılar var bazen ahizeden ses gitmiyor veya gelmiyor telefon kapalıyken arka plandan youtube benzeri uygulamalardan durup dururken sesler...
Üst Alt