Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar xiaomi 13 telefonu kullanıyorum yaklasık 2 hafta hiç bir sorunla karşılaşmadım sonra birden bire mobil verideyken tarayıcıda internet hızının anormal hareketler sergilediğini fark ettim her zaman girdiğim sayfalara sunucu zaman aşımına uğradı diye hata alıyorum . Sanki anlık...
peki bizim kullandığımız sürümün üzerine kurulabiliyormu birde bu gönderdiğin rom android 9 galiba otomatik güncelleme ile android 10 güncellemesi aldımı cihazınız
kardeş bende mesela sistem güncellemesine tıklayınca güncel veya bir sunucu sorunu var diye hata veriyor. bu romda güncelleme yapamıyorum . bilmiyorum benim başıma gelenler bunlar arka planda uygulama kaldığında telefonun ekran kapalıyken arada sırada video sesi geliyor durup dururken ve diğer...
Arkadaşlar k20 pro cihazım için rom önerisi istiyorum. Mevcut kullandığım rom miui 10- 10.3.17.0 PFKCNXM sanırım çin romu ama türkçe.
Romda değişik sıkıntılar var bazen ahizeden ses gitmiyor veya gelmiyor telefon kapalıyken arka plandan youtube benzeri uygulamalardan durup dururken sesler...