Themerhum kullanıcısının son içeriği

1. Themerhum

Soru box ile imei repair yapılmış note 9

arkadaşlar elimde boatloader kilidi açılmadan box ile imei repair yapılmış bir note 9 cihazı var bu cihaza miui 12 güncellemesi gelmiş nasıl güncellerim hangi yolu izlemem gerekiyor
  2. Themerhum

Yardım Stock Roma geçme

Arkadaşlar merhaba ben şuan eu custom romdayım daha önceki konularımda da belirttiğim gibi telefon aşırı ısınıyor yani oyun oynarken fln bıraktım normal WhatsApp a girerken bile 40 dereceleri fln buluyor o yüzden tekrar stock Roma geçmek istiyorum ama temiz bi kurulum olsun istiyorum nasıl...
  3. Themerhum

Sohbet WeChat referans hakkında

Arkadaşlar merhaba WeChat hesabı almam lazım lakin referans olmadan olmuyormuş referans olabilecek birileri varmı acaba
  4. Themerhum

Yardım Note 9s ısınma sorunu

Arkadaşlar merhaba cihazı bir haftadır kullanıyorum eu 11.07 yüklü biraz fazla ısınıyor gibi geldi mesela normal Facebook Instagram da falan dolaşırken batarya ve CPU ısısı 36-37 derecelere çıkıyor ve pubg oynarken o kadar ısınıyor ki yani elimi rahatsız ediyor pubg oynarken 46 47 derecelere...
  5. Themerhum

Soru Note9s ekranı hakkında

Arkadaşlar merhaba kafama takılan bişey var sormak istiyorum Şimdi bu cihaz normalde tam ekran ya bazı oyunlarda tam ekran olmuyor yani kameranın olduğu bölüm siyah kalıyor bu normali böyle mi Mesela pubg de full ekran ama yine o kameranın olduğu bölümün hepsi belli sadece görüntü var bir işlevi...
  6. Themerhum

Soru Note9s uygulama çekmecesi

Arkadaşlar cihazı dün aldım da uygulamaları çekmece şeklinde yani samsunglardaki gibi görüntüleme seçeneğini bulamadım yokmu bunda
  7. Themerhum

Soru Mi9t pro bootloader kilidi ile ilgili

Herkese merhaba bir sorum olacaktı Bende mi9t pro cihazı var bootloader kilidi açık ama henüz kaydı yapılmadı ben cihazı satacağım da sattıktan sonra telefonu alacak kişi yeni bir mi hesabı açıp kilidi tekrar mı açması lazım nasıl olacak bilgilendirir misiniz şimdiden teşekkürler
  8. Themerhum

Diğer Cihazım kaça gider acaba

Arkadaşlar merhaba 4 aylık ikinci el yurtdışı kayıtsız bir mi9t pro 6/128 GB cihaza sahibim satmayı düşünüyorum kozmetik olarak bir sorunu yok kutusu şarjı fln da var. Ne kadar eder acaba talip var mı
  9. Themerhum

Soru Mi9t pro hoparlör hakkında

Arkadaşlar ya bi süredir telefonumla ilgili bi sıkıntı yaşıyorum Sorun şu mesela hareketli bi müzik dinlerken ses full olmamasına rağmen yani yarıda iken bile telefonu elimde tutarken titrediğini hissediyorum ve çok rahatsız edici bişey sizce sorun nedir
  10. Themerhum

Çözüldü Parmak izi simgesinin izi kaldı ekranda

Arkadaşlar merhaba cihazım mi9t pro bugün güneş ışığında full parlaklıkta beyaz sayfa açıkken parmak izi simgesinin ekranda izi kaldığını gördüm böyle bi sorun yaşayan varmı varsa bi çözümü var mı 1582707253 Ekleme olarak şunu söyleyim sadece dışarıda görünüyor mesela içeri de full parlaklıkta...
  11. Themerhum

Soru Mi9t pro kasasının kenarlarındaki açıklık hakkında

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere mi9t pro sahibiyim bişey sormak istiyorum. Cihazın arka kapakla kasa arasındaki açıklık bana baya fazla geldi yani normal incelikteki bir kağıt rahatça geçiyor arasına tabi dolayısıyla toz falan da çokça birikmiş durumda. Sizde de öyle mi birde şu toz olayını...
  12. Themerhum

Yardım Mi9t pro mi flash ile Hindistan romu yükleme

Arkadaşlar merhaba bi konuda yardıma ihtiyacım var. Şimdi mi9t pro cihaza hindistan romu yüklenecek ancak şimdi global romlar raphael diye geçiyor hindistan romu raphaelin diye geçiyor romun içine girip raphaelin yazan yeri raphael olarak değiştirmek gerekiyormuş edindiğim bilgilere göre yanlız...
  13. Themerhum

Yardım Mi9t pro ekran kapalı iken oluşan bir sorun

Arkadaşlar merhaba şuan cihazım da miroom stabil kullanıyorum son günlerde bir sorun yaşıyorum sizinle paylaşmak istedim. Şimdi normalde ekran kapalı iken parmağımızı okuturuz ve kilidi açarız ancak son zamanlarda daha doğrusu mirooma geçtikten sonra daha bariz farkına vardım telefonu bazen...
  14. Themerhum

Yardım Mi9t pro Vodafone yanımda uygulaması sürekli duruyor hatası

Arkadaşlar merhaba mi9t pro cihazımda bugün oluşan bu durumu düzeltemiyorum sildim tekrar yükledim olmadı önbelleği silip denedim olmadı üstelik daha önce böyle bi sorun yoktu Bu arada miroom kullanıyorum ama global kullanırken de böyle bi sıkıntı çıkarmıştı
  15. Themerhum

Sohbet Yurtdışı cihazlarla alakalı bir merak

Arkadaşlar merhaba birşeyi merak ettiğimden dolayı sormak istiyorum. Bende forumda ki bir çok kişi gibi yurtdışı bir cihaz kullanıyorum merak ettiğim şey şu IMEI repair olayından sonra neden illa twrp üzerinden format atmak gerekiyor yani normalden formatladığımız zaman neden IMEI uçuyor. Çünkü...
Üst Alt