Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar da cahilsin. Test et diyorum yap uygula demiyorum. Ayrıca anlayan doğru anladı ne demek istediğimi ama senin zihniyetin kötü olduğu için kendin gibi kötü yorum yapıyorsun. Biliyorsan konuş yoksa boş konuşma.
1767892222
iPad 6 da hangi sürüm var şuan?
Cihazınız avrupa yazılımlı gelmiş olması gerekiyordu.
Güncelle dedikten sonra güncelleme vermiyorsa sol üst köşedeki üç noktadan en son paketi indir yapın bakın hangi sürümü indiriyor.
Orjinal parça yetkili servis dışında pek mümkün değil. Ücreti karşılığında istemeyi denediniz mi parça olarak. Eğer öyle bir olanak tanırsalar başka bir serviste taktırabilirsiniz. Eğer hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlarsa fazla kendinizi de yormayın. Güvendiğiniz bir yerden yansanayi bir...
Bazı resmi uygulamalar sıfırlamadan sonra bir iki defa cihazı tanımıyor ve kurulum istiyor bunu bende bir kaç defa yaşamıştım. Eğer sorun devam ederse sistemi ilk kuruluma getirip Türkiye olarak kurulumu tamamlayın.