Yardım 12t pro batarya

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
2
Herkesin yeni yılı kutlu olsun. 12t pro telefonu yurtdışından almıştım bataryasından çok memnundum ama son 1 aydır aşırı hızlı şarjı bitiyor bir anda kapanıyor vs. Yurtdışı Türkiye IMEI kaydı var ancak yine de Xiaomi teknik servisleri telefonu işleme almıyor. Önerebileceğiniz orjinale yakın batarya var mı yardımcı olabilecek çıkar mı ?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
6
Herkesin yeni yılı kutlu olsun. 12t pro telefonu yurtdışından almıştım bataryasından çok memnundum ama son 1 aydır aşırı hızlı şarjı bitiyor bir anda kapanıyor vs. Yurtdışı Türkiye IMEI kaydı var ancak yine de Xiaomi teknik servisleri telefonu işleme almıyor. Önerebileceğiniz orjinale yakın batarya var mı yardımcı olabilecek çıkar mı ?
Şuanda rova kullaniyorum 2 gün oldu 1-2 ay sonra durumu paylaşırım.

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google aramalarında genelde bu ürün çıkıyor kullanan oldu mu ?

teknikyazilim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
teknikyazılı
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
0
Orjinal parça yetkili servis dışında pek mümkün değil. Ücreti karşılığında istemeyi denediniz mi parça olarak. Eğer öyle bir olanak tanırsalar başka bir serviste taktırabilirsiniz. Eğer hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlarsa fazla kendinizi de yormayın. Güvendiğiniz bir yerden yansanayi bir batarya taktırarak yolunuza devam edebilirsiniz. Sizi anlıyorum içinize sinmeyecek ama maalesef orijinal parça durumlarında servisler yardımcı olmuyor.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
6