Technopat_GX kullanıcısının son içeriği

1. Technopat_GX

Yardım Spflash tool global rom

Anladım hocam teşekkür ederim excalabur hocam sizin görüşünüz nedir rica etsem bakabilir misiniz..
  2. Technopat_GX

Hocam şimdi eng romu tekrar flash yaptım globale geçiş yapmak için çalışıyorum hâlâ bir yol kat edemedim..
  3. Technopat_GX

Peki başka nasıl yükleyebilirim hocam mi flaşh tool ile denedim sizin verdiğiniz yöntem ilerde denedim 1770559715 Üstadım düzeltme yapayım aynı romları bl kilidi açıkken yüklemiştim geçen sene romlarda sorun yok onu belirtmek isterim
  4. Technopat_GX

Hocam şimdi denedim modem dosyasını değiştirdim hâlâ aynı sorunu yaşıyorum sizin görüşünüz nedir siz ne derseniz onu yapacağım
  5. Technopat_GX

He Hemen deniyorum üstadımm 1770550988 Hocam işlem tamamlandı bitti cihaz sustu hiç tepki vermiyor PC görmüyor 1770551124 Üstadım tepki aldım yalnız bootlooba düştü fastboot moduna atıyor sürekli 1770551546 Üstadım eng rom ile açıldı aynı işlemi bu seferde MIUI 11 ile yaptım ondada aynı...
  6. Technopat_GX

Üstadım bende onu çözemedim eng rom var ve global romu tek seferde alması lazım 8 proda böyle yapmıştım şimdi ise elimde MIUI 13 12 11 tgz fastboot üç adet rom var fakat her seferinde hata alıyorum 1770548795 Yardımcı olur musunuz inanın dün 18.00da başladım sabah 4te yattım sabah 9da başladım...
  7. Technopat_GX

Üstadım öncelikle teşekkür ederim Sistem win 10 x86 32 bit sürümünü çalıştırıyorum açıldığı gibi kapanıyor
  8. Technopat_GX

Saygıdeğer hocalarım hepinizden yardım bekliyorum note 9 Merlin eng rom atıldı IMEI repair yapıldı aynı şekilde SP flash tool ile global rom yüklemeye çalışıyorum ama hata alıyorum verified boot is enabled gibi bi kaç hata veriyor BL kilidi kapalı yani cihaz bl kapalı IMEI tamiri görmüş durumda...
  9. Technopat_GX

Yardım Note 10 pro rom değiştirme

Hocalarım selamün aleyküm Redmi note 10 pro hindistan romu var elimde hem fastboot hemde zip şeklinde bootloader kilidini açmaya çalışıyorum 648 hours neredeyse 1 ay bekle diyor sürümler arası geçişte update failed hatası veriyor twrp mi flash kullanamıyorum kilitten dolayı nasıl bir yol...
  10. Technopat_GX

Yardım Poco X3 NFC bilgisayar görmüyor

Arkadaşlar telefona Endonezya rom kurdum daha sonra bilgisayar telefonu görmez oldu Bütün driverler yüklü yinede görmüyor
  11. Technopat_GX

Rom Poco x3 NFC en güzel custom rom + kernel tavsiyesi

Saygıdeğer hocalarım hepinize iyi forumlar.. Elimde poco X3 NFC var.. benim için performanstan ziyade batarya optimizasyonu önemli.. Oyun oynayan birisi değilim film izlerim sosyal medyada gezinirim.. kısaca ağırlık pil olmalı. Yardımcı olandan Allah razı olsun....
Üst Alt