Yardım Spflash tool global rom

Technopat_GX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Saygıdeğer hocalarım hepinizden yardım bekliyorum note 9 Merlin eng rom atıldı IMEI repair yapıldı aynı şekilde SP flash tool ile global rom yüklemeye çalışıyorum ama hata alıyorum verified boot is enabled gibi bi kaç hata veriyor BL kilidi kapalı yani cihaz bl kapalı IMEI tamiri görmüş durumda ama eng romdan global Roma geçiş yapamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Kmkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
6
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videodaki gibi anında bl açıp rom yüklemesi yapabilirsiniz.

Technopat_GX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
bu videodaki gibi anında bl açıp rom yüklemesi yapabilirsiniz.
Üstadım öncelikle teşekkür ederim
Sistem win 10 x86 32 bit sürümünü çalıştırıyorum açıldığı gibi kapanıyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Eng romdaki cihazlar global roma kilit kapalı bile olsa fastboot üzerinden rom yükleyerek geçer. Hiç uğraşmadan fastboot rom kurabilirsiniz.
Dikkat edilecek husus ise miui 13 kuruyorsanız romun içindeki modem dosyasını miui 12 ile değiştirmeniz lazım.

Modem dosyası ismi: md1img.img

Technopat_GX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Eng romdaki cihazlar global roma kilit kapalı bile olsa fastboot üzerinden rom yükleyerek geçer. Hiç uğraşmadan fastboot rom kurabilirsiniz.
Dikkat edilecek husus ise miui 13 kuruyorsanız romun içindeki modem dosyasını miui 12 ile değiştirmeniz lazım.

Üstadım bende onu çözemedim eng rom var ve global romu tek seferde alması lazım 8 proda böyle yapmıştım şimdi ise elimde MIUI 13 12 11 tgz fastboot üç adet rom var fakat her seferinde hata alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olur musunuz inanın dün 18.00da başladım sabah 4te yattım sabah 9da başladım bu saate kadar..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Üstadım bende onu çözemedim eng rom var ve global romu tek seferde alması lazım 8 proda böyle yapmıştım şimdi ise elimde MIUI 13 12 11 tgz fastboot üç adet rom var fakat her seferinde hata alıyorum

Yardımcı olur musunuz inanın dün 18.00da başladım sabah 4te yattım sabah 9da başladım bu saate kadar..
sp flash tool ile değil fastboot dan yükleyeceksiniz. videodaki gibi yapın yüklenir. Hata veriyorsa hatayı buraya atın.

Technopat_GX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
He
sp flash tool ile değil fastboot dan yükleyeceksiniz. videodaki gibi yapın yüklenir. Hata veriyorsa hatayı buraya atın.

[M
DIA=youtube]Yb398DUOBB8[/MEDIA

Hemen deniyorum üstadımm

Hocam işlem tamamlandı bitti cihaz sustu hiç tepki vermiyor PC görmüyor

Üstadım tepki aldım yalnız bootlooba düştü fastboot moduna atıyor sürekli

Üstadım eng rom ile açıldı aynı işlemi bu seferde MIUI 11 ile yaptım ondada aynı hata ile karşılaştım işlem başarıyla bitiyor lakin cihaz fastboot modunda döngüye giriyor..

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hata var bir yerde fastboot moda düşmesi yazılımda hata olduğunu gösterir. Miui 12 de modem değiştirmeden sorunsuz açması gerekiyor.
Ya da miui 13 içindeki md1img yi 12 ninkiyle değiştirince de sorunsuz açması gerekiyor.

Technopat_GX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Hata var bir yerde fastboot moda düşmesi yazılımda hata olduğunu gösterir. Miui 12 de modem değiştirmeden sorunsuz açması gerekiyor.
Ya da miui 13 içindeki md1img yi 12 ninkiyle değiştirince de sorunsuz açması gerekiyor.
Hocam şimdi denedim modem dosyasını değiştirdim hâlâ aynı sorunu yaşıyorum sizin görüşünüz nedir siz ne derseniz onu yapacağım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam şimdi denedim modem dosyasını değiştirdim hâlâ aynı sorunu yaşıyorum sizin görüşünüz nedir siz ne derseniz onu yapacağım
rom yanlış kurulduğu için fastboot modda kalır. Tuşlardan olsa eng romda da resetlemesi lazım. Bence yazılım yanlış yükleniyor.

Üst Alt