TeAmo kullanıcısının son içeriği

1. TeAmo

Rom Mi11 Ultra ile yeniden döndüm. Rom önerisi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Geçen sene oneplus ile devam edip xiaomi yi bırakmıştım. Yeniden mi11 ultra ile aranıza döndüm. Yeniden o rom larla oynamanın heyecanı bastı :) Mi11 ultra için eu stabil mi beta mi tavsiye edersiniz? Birde fastboot kurulum mu mantıklı twrp kurulum mu? Birde son eu stabil...
  2. TeAmo

Soru Oneplus 65Watt şarj aleti nerden alınır?

Merhabalar. Bir kaç alışveriş sitesinden oneplus 65Watt şarj aleti aldım ama hep yavaş şarj ediyor sahte ürünler. Orjinal ürün nerden bulunur?
  3. TeAmo

Turkcell Turkcell güncel tarifeler

Turkcell'e geçmek isteyen arkadaşlar için veya yeni hat alacaklar için tarifeleri atmak istedim. Tarife ile ilgili detaylı soruları konu altına sorabilirsiniz. Hepsini elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
  4. TeAmo

Yardım Redmi Note 8 Board id 3.29 Şebeke sorunu

Merhaba, note 8 board id 3.29 hynix çipli cihazım var. Cihaz Qcn dosyası silinmiş. Manuel olarak 3.29 Qcn dosyası bulup restore edip repair yapıyorum ama ne yaptıysak şebeke alamadık. Sanıyorum ki efs dosyası zarar gördü. Aynı durum başına gelen arkadaşlar varmı? Zenex hocam ücretli destek...
  5. TeAmo

Soru Oneplus 8t Color OS kullanan varmı?

Cihazıma color os yüklemek istiyorum. Forumda kuran arkadaşlar var mı? Ne gibi hatalar var dil sorunu haricinde?
  6. TeAmo

Yardım Poco F2 pro Ghost Screen Sorunu

Merhaba, kuzenime 6 ay önce poco f2 pro almıştık. Kendisi sürekli full parlaklık kullanır ve pubg oyuncusu. Ekran da amoled ekrana benzer bir durum oluştu. Ama tam emin olamadım. Ekranda tiktok anasayfasinin + işareti kalmış ve hiç gitmiyor sürekli orda. Hayalet ekran bir süre sonra kaybolur...
  7. TeAmo

Yardım Note 6 Pro Ebeveyn Denetimi varmı?

Merhaba, 11 yaşında olan kardeşimde eba derslerine katılması için note 6 pro aldım. Ben başında olduğum için ihtiyacı olan zamanda veriyordum. Buna rağmen az çok eba harici telefonu kullanıyor :) Ben şehir dışı işe başlayacağım için başında olamayacağım. Bu konuda note 6 pro da sadece ebaya...
  8. TeAmo

Alış Xiaomi Mi6 Aranıyor.

Xiaomi mi 6 aramaktayım. Ekran çatlak, arka kapak çatlak vs olabilir. Ekran çalışsın yeterli. Fiyat olarak max 1100 tl verebilirim.
  9. TeAmo

Soru Oneplus 8t için Ekran Koruyucu tavsiyesi?

By.TRabZonLu™ hocam sorumu hem size hem foruma sorayım. Oneplus 8t için Ekran Koruyucu çok kısıtlı. Hangisini tavsiye ediyorsunuz? Üzerindeki orjinal koruyucu çizilmeye başladı. Yeni koruyucu arayışındayim.
  10. TeAmo

Yardım Otomatik arama cevaplıyor.

Merhaba oneplus 8t cihazımda arama yapma özelliği olan huawei watch gt2 kullanıyorum. Fakat arama geldiği sırada daha telefon çalarken, arama telefon üzerinden cevaplanıyor. Saatin bağlantısı kapalı olduğunda problem yok ama saat bağlı olduğunda otomatik cevaplama yapıyor. Telefonda bunun bir...
  11. TeAmo

Soru Mi Note 10'dan Poco F2 Pro'ya geçilir mi?

Herkese iyi forumlar. Note 9 pro dan mi note 10'a geçtim. Kamera olarak, ekran olarak eşsiz. Fiyat sebebinden dolayı hep yurt dışı kayıtsız cihazlar alıyorum. Mi note 10 medya olarak çok hoşuma gitsede performans olarak beğenmiyorum. Klavye de yazı yazarken bile cihaz takılır gibi oluyor. Bir...
  12. TeAmo

Soru Mi Note 10 Rom tavsiyesi?

Merhaba, note 9 pro'dan mi note 10'a geçiş yaptım. Note 9 pro eu stabil'de 10 saat ekran süresinin altina hiç düşmedim. Bu cihazda ise 8 saati zor görüyorum. Note 9 pro ile hemen hemen hersey aynı. Bunda amoled var. Daha uzun gidecek diye beklerken böyle oldu. Global stabil denedim, memnun...
  13. TeAmo

Diğer Hepsiburada üzerinden alınan Air 2 Se sahte geldi.

Merhaba. Hepsiburada üzerinden mi true wireless earphones 2 basic (air 2 se) modelini satın aldım. Normalde tedarikçi olarak her zaman hepsiburada tercih ediyordum ama teslimat süresi 15 gün sonra olduğu için farklı puanı yüksek bir satıcı dan satın aldım. Gelen ürün yüzde yüz sahte geldi. Kutu...
  14. TeAmo

Soru Miui 12 Eu Rom sonrası düşük Bluetooth Sesi

Mi note 10 telefonumda eu rom miui 12 yüklemem sonrasında bluetooth kulaklığımın sesi ve bluetooth üzerinden sesli görüşme yaptığım huawei watch gt 2 saatimin sesi ciddi derecede azaldı. Bunu nasıl artırabilirim?
  15. TeAmo

Yardım Twrp yüklü cihaz günceleme alır mı?

Merhaba ailem malum yolla kayıtlı note 9 ve note 9s aldım. Kendi cihazlarımda xiaomi eu kullandığım için güncellemeyi yapıyorum. Fakat stock rom+ twrp yüklü cihazda güncellemeyi nasıl yapalım. Note 9s üzerinden gidersek magiski kaldırdığım zaman twrp gidecek. Bu şekilde global rom yüklü cihazda...
Üst Alt