Tastemyfeel kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Çektiğim fotoğraflar kayboldu galeriye kaydetmemiş sorunu

Arkadaşlar merhaba dün şarjım az kalmıştı yaklaşık 20-30 tane foto çektim ama şarz bitmemişti. Çektiğim fotolarda normalde solda ufak simge cıkar oraya tıklayınca fotoğraflarda çekilen fotoyu açardı fakat dünkü çektiklerimde küçük ekran siyah gözüküyordu ve üstüne tıklayınca fotoları açmıyordu...
  2. T

Yardım Mi 9 ekran ve sayfa kaydırma hızı hakkinda

Arkadaşlar merhaba İnternette gezinirken dokunmatikte sayfalar çok hızlı akıyor. Ekranda sayfayı aşağı ya da yukarı kaldırırken çok hızlı geçiyor . Bunun ayarını nasıl yapabiliriz ?
  3. T

MIUI 11 [Android Q]Mi 9 MIUI 11 - Global Stabil - V11.0.1.0 QFAMIXM indirme bağlantısı

Arkadaslar otomatik kendimiz hichisy indirmeden güncelleme alamiyormuyuz ? İlla bisyleri indirmemiz gerekiyor bu 11 i yüklemek icin? Sistem güncelleme tıklayınca yükleme ne zaman olur
  4. T

Yardım Mi9 kamerada fotoğraf açılmıyor

Bende mi 9 kullanıyorum henüz gelmedi guncelleme ? Siz nasil yaptınız bu guncellemeyi
  5. T

Yardım Mi 9 konuşma hoporloru sorunu

Arkadaşlar telefon ile konuşurken üst hoporloru sadece sol tarafından ses geliyor. Hafif sağa kaydirdigimda kulağımı sag taraftan ses gelmediğini farkettim. Konuşurken on hoporloru sol tarafına tutuyorum kulağımı bu normalde mi böyle yoksa bir hata mı var telefonumda ?
  6. T

Haber Xiaomi Mi Note 10 Geliyor !!!

Daha mi 9 a yeni başladık kullanmaya bu ne hız arkadaş hergun bı telefon çıkar oldu
  7. T

Yardım Mi 9 parmak okuyucu ve yüz tanıma sorunu Hk.

Hocam hazır burdayken MIUI 11 güncellemesi nasıl yapılacak onunda şöyle bari ayarlardan sistem güncellemesi den yapamdim
  8. T

Birde arka dış kamerasinda asimetrik bir çıkıntı mevcut dogrumudur ?
  9. T

Mudehaleden kastım farklıydı ama neyse teşekkürler :)
  10. T

Arkadaşlar cihazı yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve ne kadar ugrastiysam yüz tanıma ile tuş kilidi ekran açılışını yapamadim. Yüz tanıma aktif çok hızlı bir şekilde tanıyor fakat tuş kilidi kapalıyken telefonu direk herhangi bir mudehale olmadan yüz tanıma ile açmak istiyorum olmuyor. Parmak izi...
Üst Alt