Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba dün şarjım az kalmıştı yaklaşık 20-30 tane foto çektim ama şarz bitmemişti. Çektiğim fotolarda normalde solda ufak simge cıkar oraya tıklayınca fotoğraflarda çekilen fotoyu açardı fakat dünkü çektiklerimde küçük ekran siyah gözüküyordu ve üstüne tıklayınca fotoları açmıyordu...
Arkadaşlar merhaba
İnternette gezinirken dokunmatikte sayfalar çok hızlı akıyor. Ekranda sayfayı aşağı ya da yukarı kaldırırken çok hızlı geçiyor . Bunun ayarını nasıl yapabiliriz ?
Arkadaslar otomatik kendimiz hichisy indirmeden güncelleme alamiyormuyuz ? İlla bisyleri indirmemiz gerekiyor bu 11 i yüklemek icin? Sistem güncelleme tıklayınca yükleme ne zaman olur
Arkadaşlar telefon ile konuşurken üst hoporloru sadece sol tarafından ses geliyor. Hafif sağa kaydirdigimda kulağımı sag taraftan ses gelmediğini farkettim. Konuşurken on hoporloru sol tarafına tutuyorum kulağımı bu normalde mi böyle yoksa bir hata mı var telefonumda ?
Arkadaşlar cihazı yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve ne kadar ugrastiysam yüz tanıma ile tuş kilidi ekran açılışını yapamadim. Yüz tanıma aktif çok hızlı bir şekilde tanıyor fakat tuş kilidi kapalıyken telefonu direk herhangi bir mudehale olmadan yüz tanıma ile açmak istiyorum olmuyor. Parmak izi...