Tarkuruscuu kullanıcısının son içeriği

1. Tarkuruscuu

Soru Tema mtz.

Herkese iyi günler görseldeki tema, tema uygulamasında varmış ama benim tema uygulaması farklı bunu mtz olarak atabilecek var mı? Teşekkürler. agit77 https://www.miuithemez.com/2019/09/top-10-miui-themes-for-your-xiaomi-device.html?m=1
  2. Tarkuruscuu

Soru Vodafone Wifi

Vodafone adsl kullanıp memnun olan arkadaşlar var mı, nasıl önerir misiniz ?
  3. Tarkuruscuu

Yardım Bir rom lazım ram yemeyen :)

Herkese merhaba bana öyle bir aosp rom söyleyin ki size minnettar kalayım ben bulamadım ram şarj konusunda bu telefonda sonunda oldu diyip sabit kalayım. Şuan Aosp Evolution version 5.5.2 Tremor miatoll rom kullanıyorum bi babayiğit yardım etsin bana :) aslan568 Zenex cilgingitar Stoya Buse S...
  4. Tarkuruscuu

Yardım Miui 11.0.3 greeshan Vs Eu 11.0.7

Sizce greeshan 11.0.3 rom mu Eu 11.0.7 mi Redmi Note 9 Pro için Performansa katkı sağlar daha iyi olur ?
  5. Tarkuruscuu

Soru Uygulama isimleri hakkında.

Herkese merhaba redmi note 9 pro için uygulama isimlerini menüde kaldırma modülü var mı ? Gereeshan miui 12 romda vardı özellik olarak ama miui 11 eu romda maalesef yok.
  6. Tarkuruscuu

Yardım Animasyon iptali.

Herkese merhaba hızlı ayarlar veya bildirimi üstten açıp keri kapattığımda duvar kayıdı animasyon iptali gibi durum oluyor neden acaba ?
  7. Tarkuruscuu

Rom Redmi Note 9 Pro hk.

Herkese merhaba arkadaşlar. Redmi Note 9 Pro cihazıma denemediğim rom kalmadı bunlardan görüşlerim şunlardır; Miui Global Romlar geneli stabil pil zayıf lakin google uygulamaları çok fazla eğer onları kullanmak isteseydim miui cihaz almazdım. Miui eu 11.0.7 ( Hız stabilite pil güzel ama...
  8. Tarkuruscuu

Anket Miui 12.5 port rom vs Eu 12.0.2 rom

Redmi Note 9 Pro için sizce en iyisi hangisi değerli görüşlerinizi bekliyorum.
  9. Tarkuruscuu

Soru Sürekli rom değiştirmek.

Genel itibari ile sürekli rom değişimi cihaza zarar verir mi verirse ne gibi durumlar olur bu konu hakkında önerileriniz neler ? Çünkü istediğim stabilitede bir rom bulamadım redmi note 9 pro cihaz.
  10. Tarkuruscuu

Yardım Uyarıları kapatma hakkında.

Herkese merhaba bu uyarılar hakkında modül veya başka bi çözüm var mıdır ? cevap bulunursa sevinirim.
  11. Tarkuruscuu

İpucu Sensör sıkıntısı

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Redmi Note 9 Pro ve Note 9S modellerinde arama yaparken sensörün çalışmaması veya ekranın kararması gitmesi için bir yöntem buldum. Ayarlar/Uygulamalar/Sistem uygulamalarını göster/ Bildirimler/Güncellemeleri kaldır/ Verileri temizle Bu kadar basitmiş bende...
  12. Tarkuruscuu

Mod Eu rom simge ikonları globale çevirme.

MİUİ 11 İÇIN UYUMLUDUR. ROOT VE MAGİSK GEREKLİDİR. Herkese merhaba kullandığım cihaz redmi note 9 pro miui eu 11.0.7 rom yüklü ( root ve magisk mevcut) iconlar güzel gözükmediği için araştıma yaptım ve magisk ile açıklamadaki dosyayı yükledikten sonra varsayılan temayı yeniden uygulayıp sonuç...
  13. Tarkuruscuu

Yardım Root explorer hakkında

Bu sorunu nasıl çözebilirim cihaz rootlu magisk manager yüklü ama sistem dosyalarına dokunamıyorum silmek taşımak adını değiştirmek hiçbiri
  14. Tarkuruscuu

Yardım Root hakkında

Herkese selamlar Redmi Note 9 pro cihazımda hem root var hemde yok gibi durumu anlayamadım yani netflix yükleyebiliyorum twrp den magisk yüklesem dahi root dosyalarını görmek için root manager vb. Uygulamalar ile işimi yapabiliyorum lakin sistem dosyaları silemiyorum mod icons (eu rom icon...
  15. Tarkuruscuu

Soru Miui 12 güncelleme sonrası

Miui 12 de bu bölüm neden böyle ? Animasyon iptali gibi hd görünmüyor.
Üst Alt