Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi günler görseldeki tema, tema uygulamasında varmış ama benim tema uygulaması farklı bunu mtz olarak atabilecek var mı? Teşekkürler. agit77
https://www.miuithemez.com/2019/09/top-10-miui-themes-for-your-xiaomi-device.html?m=1
Herkese merhaba bana öyle bir aosp rom söyleyin ki size minnettar kalayım ben bulamadım ram şarj konusunda bu telefonda sonunda oldu diyip sabit kalayım. Şuan Aosp Evolution version 5.5.2 Tremor miatoll rom kullanıyorum bi babayiğit yardım etsin bana :) aslan568 Zenex cilgingitar Stoya Buse S...
Herkese merhaba redmi note 9 pro için uygulama isimlerini menüde kaldırma modülü var mı ? Gereeshan miui 12 romda vardı özellik olarak ama miui 11 eu romda maalesef yok.
Herkese merhaba arkadaşlar. Redmi Note 9 Pro cihazıma denemediğim rom kalmadı bunlardan görüşlerim şunlardır;
Miui Global Romlar geneli stabil pil zayıf lakin google uygulamaları çok fazla eğer onları kullanmak isteseydim miui cihaz almazdım.
Miui eu 11.0.7 ( Hız stabilite pil güzel ama...
Genel itibari ile sürekli rom değişimi cihaza zarar verir mi verirse ne gibi durumlar olur bu konu hakkında önerileriniz neler ? Çünkü istediğim stabilitede bir rom bulamadım redmi note 9 pro cihaz.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba Redmi Note 9 Pro ve Note 9S modellerinde arama yaparken sensörün çalışmaması veya ekranın kararması gitmesi için bir yöntem buldum.
Ayarlar/Uygulamalar/Sistem uygulamalarını göster/ Bildirimler/Güncellemeleri kaldır/ Verileri temizle
Bu kadar basitmiş bende...
MİUİ 11 İÇIN UYUMLUDUR.
ROOT VE MAGİSK GEREKLİDİR.
Herkese merhaba kullandığım cihaz redmi note 9 pro miui eu 11.0.7 rom yüklü ( root ve magisk mevcut) iconlar güzel gözükmediği için araştıma yaptım ve magisk ile açıklamadaki dosyayı yükledikten sonra varsayılan temayı yeniden uygulayıp sonuç...
Herkese selamlar Redmi Note 9 pro cihazımda hem root var hemde yok gibi durumu anlayamadım yani netflix yükleyebiliyorum twrp den magisk yüklesem dahi root dosyalarını görmek için root manager vb. Uygulamalar ile işimi yapabiliyorum lakin sistem dosyaları silemiyorum mod icons (eu rom icon...