Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabah eu 13.0.2.0 stabıl yukledım ama magisk yuklmesı olması bırde trwpden dosyaları goremedım herhnagı bır sekılde yukleyemedım tekrar 12.5 e gerı dondum
12.0.8. kullanıyordum sımdı buna gecsem bootloadre dusmez dımı bıde trwp normal 12.0.8. de ki gibi sorun olmuyor dımı arkadaslar oluyorsa bosuna ugrasmayım bıde sarj olayında bı degısıklık varmı ıyı gunler
yardım ıcın tşk ederımde kendı sım kartımda normal telefon calısıyor baska sım kart takınca sorun oluyor sebeke cekmıyor sorunum sadece .. e devletten zaten daha onceden atılan imeı gorunuyor . sadece baska sım kart takınca sorun oluyor sebeke gelmıyor
aynı kısıden aynı telefon aldık ama otekınde herhangı bır sorun olmadı normal calısıyyor baska sımkartlar .telı alalı bır sure oldugu ıcınde aldıgım kısı ıle ıletısım de kuramıyorum ...sımdı imei atılırsa boyle bır sorun olmazmı bı daha pekı
telefonu ılk alırken imei atılmıs halde gelmıstı daha sonra sim kartı takıldı... pekı baska telefonlardan neden boyle bırsey olmuyor aynı yerden aynı kısıden baska bı telefonda daha almıstık ona hangı sım kart takılırsa hemen sebeke gelıyor .. pekı imei atılsa sonrasında yıne sadece ılk takılan...
imei atıldı ama 1 sene once herhangı bır sorun olmamıstı sımdı telı satınca baska sım kart taktık sebeke gelmıyor ...*#06# yapınca imei 2 de normal imei gorunuyor .... kendı sım kartımı takıyorum hemen sebeke gelıyor kendımden baska sım kart takınca gelmıyor ılk defa boyle bırsey ıle karsılasıyorum
Merhaba teli yeni aldım da kilit için bekliyorum. Sonrasında eu beta mi yüklsem mi yoksa eu stable mi yada şey düşünüyorum beta yükleyip ama biraz kaç versiyon esksini yani Android 10 olanı yüklesem nasıl olur acaba son sürüm 11 olduğu için sıkıntı oluyor muş
herkeze merhaba eu versıyonda mıuı kac oldugu son kısımda yazıyor mı roomda goremedım ben mıuı 11 ın en son versıyonun yuklemek ıstıyorumda 1 .sayfada
Mi Room Beta 20.6.18 / Alternatif Link
- Mi Room Beta 20.6.11 / Alternatif Link
- Mi Room Beta 20.6.4 / Alternatif Link
- Mi Room Beta 20.5.29...
Mi Room Beta 20.5.29 ustune candy 6.1 kursam ıyı olurmu acaba son surum 6.4 var onu kurmaayım mı bu aksam yenı kurdum Mi Room Beta 20.5.29 u bakalım bıraz test edıcem sızın tavsıyesı olan varmı acaaba .. k 20 pro 8/128 ... ram kullanımı duzelmıs bıraz sankı