Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar slm. bugün vodafone e gectim. telefon her açılışta pin kodu soruyor fakat ben bunu kaldirmak istiyorum ayarlardan bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
slm arkadaşlar. Huawei nin masaüstü modunu xiaomi mi 5s android 8 telefonumda kullanabilir miyim. asıl amacım chromecast alarak telefonumu kablosuz tv ye yansıtmak. masaüstü modu oluncada daha iyi olur tam ekran ve pc gibi.
Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.
merhaba arkadaş, miui 12 yi mi 5s lere yukleyebiliyormuyuz. yukleyen bilen tecrübe eden var mı acaba. saygılar
benim sorum kılıflar ile ilgili olacak. konuyu yanlış yere mi açtım onuda bilmiyorum. eğer öyle ise admin arkadaşlar doğru yere taşıyabilir mi. malum kılıflar telefonu düşünce darbeden ezilmeden koruyan araç gereclerdir. fakat kılıflar bi süre sonra telefonu çizmeye başlıyor. arasına kenarina...
mi 5s lere tuşları olmayan telefonlardaki gibi jestlerle kontrol etme imkani var mı. ekranin sol tarafından çekince geri dönsün. alttan yukarı çekince ana ekrana dönsün gibi.
mi 5s lere tuşları olmayan telefonlardaki gibi jestlerle kontrol etme imkani var mı. ekranin sol tarafından çekince geri dönsün. alttan yukarı çekince ana ekrana dönsün gibi.
arkadaşlar ikinci bi Gmail ekledim. kaldırıyorum. nasıl kaldiricam. cihazım mi 5s
miui 10 Android 8
arkadaşlar slm. dün mi 5s imi fabrika ayarlarına döndürdüm. fakat sim kart etkinleştirme hatası alıyorum. bunu nasıl normale çevireceğim. başına gelen varsa yardımcı olabilir mi. Android 8 - - miui sürümü 10.2.3.0
merhaba arkadaslar telefonumu alalı 2.5 seneyi geçmiştir. o zamandır bu zamana üzerindeki global rom ile kullanıyorum. hic bir modifiye yapmadım. şimdi baska bi rom kurmak istiyorum. son cikan güncel romlarda hangisi başarılı. hiz batarya stabilite olarak. ne onerirsiniz. birde bi dosyaları...
arkadaslar merhaba. mi 5s telefonumu alalı 2.5 sene olmuştur. bu süre zarfinda bildiginiz gibi telefon 2 buyuk güncelleme ve aralarda bircok küçük güvenlik güncellemeleri aldı. artik telefona guncelleme gelmiyor. şimdi telefona reset atmak istiyorum daha hızlanması icin. simdi telefon...