tangoechokilo kullanıcısının son içeriği

1. tangoechokilo

Mod Mi 11 Ultra | MIUI Desktop | PC Modu

Arkadaşlar benim için uzun süredir xiaomi telefonlardan uzak kalmak zorunda kaldım... Bilgisayarımı sattım ve samsung note 20 ultra samsungDEX ile yoluma devam devam ediyorum... Ama biraz araştırma ile bunun tüm android 10 + typeC girişli telefonlarda mümkün olduğunu öğrendim lakin Mi11 Ultra...
  2. tangoechokilo

Recovery [Android Q] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Anladığım şu, recoverye geçip twrp şifreyi girdikten sonra format data yapıp ve akabinde romu kurarsam bir daha şifre sormayacak?
  3. tangoechokilo

Evet dediğiniz gibi çıktı, peki bu şifre olayını kaldırmak söz konusu mu?
  4. tangoechokilo

Hocam recovery arayüzüne geçtiğim zaman twrp şifre istiyor. Dosyalarıma da erişemiyorum, bildiğiniz bir çözüm mevcut mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
  5. tangoechokilo

Recovery Mi 9T/K20 [TWRP] 3.1.1-2 FIXED from 4PDA [UNOFFICIAL]

TWRP şifre sorunu ile uğraşıyorum bir türlü düzeltemedim, recovery üzerinden dosyalarıma erişemiyorum çözümü ne olabilir ?
  6. tangoechokilo

Rehber Redmi K20 / Mi 9T - Magisk ile Root

Hocam döngünün sonucunda verileri recoveryden çekip format data yapıyorum.
  7. tangoechokilo

Kardeşim eğer viper4ndroid - Dolby gibi magisk eklentileri kurulu ise rom yüklemeden önce magiskden bu eklentileri kaldirmalisin yoksa tek çaren format data oluyor.
  8. tangoechokilo

8 Suriyelinin Bıçaklı Saldırısına Uğrayan 16 Yaşındaki İsmail Bayar Kurtulamadı

8 Suriyeli bir çocuğu öldürdü tama yakalım yıkalım... Bu yaptığın miss gibi insanları kin ve nefrete teşviktir bunu bilesin!
  9. tangoechokilo

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Leeco cihazıma bir miui rom yükleyerek başladı bu sevda
  10. tangoechokilo

Soru Mi9T Rom Tavsiyesi

Hocam romu hani alan olmuştur diye diyorum, miuipro sitesine kayıt işlemini bir türlü beceremedim...
  11. tangoechokilo

Soru Mi9T Rom Tavsiyesi

miuipro rom gönderebilecek arkadaş olursa çok sevinirm ^^
  12. tangoechokilo

Hocam sorun viper4ndroid den kaynaklıymış. Sağolun
  13. tangoechokilo

Twrp üzerinden magisk kurmak istediğimde telefonu her açmak istediğim zaman recovery moda kendini resetliyor sebebi ne olabilir?
  14. tangoechokilo

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Fiyatlar kazık resmen, sürümden kazan kardeşim. Fırsatı buldum köklerim kafası, reva mı...
  15. tangoechokilo

Diğer [Ana Konu] Mi8 Kayıt Hakkında

Hocam bir PM ile atabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler
Üst Alt