Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir Eu haftalık rom kullanıyorum Android 11 ve özellikle MIUI 12.5 sonrası Lucky Patcher kullanımında sorun yaşıyorum herhangi bir Apk yı modlamak istediğimde bir süre sonra hata veriyor ve hiç bir uygulama çalışmıyor telefonu resetlediğimde ise MIUI ekranında kalıyor Twrp den Data yı...
Biliyorsunuz ki MIUI 12.5 güncellemesi alan bazı telefonlar için kapsamlı ekran yansıtma uygulaması kullanabiliyoruz programı kullanabilen varmı ? ben yükledim fakat ekranı yansıtamadım bir de program Çince varsa İngilizce ya da Türkçe versionu ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim
Bende son güncellemeden sonra mesajlar uygulaması hata verip kapanıyor Google mesajları yükledim mecburen geçici olarak sizde de aynı hata varmı?
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasör içi klasör vardır hocam vermez normalde iyi bakın seçtiğini klasörün içinde rom dosyaları olmalı normalde çift klasör açar dosyaları çıkartırken
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasöre girin flashlayacağınız dosyanın olduğu klasör ekranında üst tarafta yolu kopyala yazar kopyalayın daha sonra mi flash taki yere yapıştırın sondaki ve baştaki '' leri kaldırın flaslama sorunsuz yapılacaktır mi flash ile global rom flashlamaktan başka şansınız yok aynısı benimde başıma...
Bende herşey sorunsuz çalışıyor magisk son sürüm problemli yükleme dediler onud yükledim ona rağmen hiç bir problem yok Allah nazardan saklasın Miui11 Android Q olarak Magisk 20 kurulu halde problemsiz kullanıyorum.
MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam bu sorundan bende muzdaribim Bootloader in açılmasını bekliyorum akabinde hemen Eu rom kuracağım çünkü benim içinde vazgeçilmez bir özellik arama kaydı
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi