TaNGo kullanıcısının son içeriği

1. TaNGo

Uygulama MIUI 12.5 Android 11 Lucky Patcher

Uzun süredir Eu haftalık rom kullanıyorum Android 11 ve özellikle MIUI 12.5 sonrası Lucky Patcher kullanımında sorun yaşıyorum herhangi bir Apk yı modlamak istediğimde bir süre sonra hata veriyor ve hiç bir uygulama çalışmıyor telefonu resetlediğimde ise MIUI ekranında kalıyor Twrp den Data yı...
  2. TaNGo

Uygulama Miui+ Programı

Biliyorsunuz ki MIUI 12.5 güncellemesi alan bazı telefonlar için kapsamlı ekran yansıtma uygulaması kullanabiliyoruz programı kullanabilen varmı ? ben yükledim fakat ekranı yansıtamadım bir de program Çince varsa İngilizce ya da Türkçe versionu ilgilenen arkadaşlar yazarsa sevinirim
  3. TaNGo

Yardım Twrp sonrası sürekli reset

Cihazım unlock ve twrp sonrası rom yükleme sırasında hata verdi sonra dpmjçbu karşılaşıp çözebilen ya da bir fikri olan varmı?
  4. TaNGo

Soru Youtube neden max. 1080p

Çözünürlük ekranını aşağıya doğru kaydırın hocam videoda 4K desteği varsa aşağıda çıkıyor Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. TaNGo

Soru Youtube neden max. 1080p

Telefonunuzun ekranı 4K desteklemiyor ondan olabilir mi :) Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. TaNGo

Yardım Mi 9t pro arama ekranı!!!

Yok hocam Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. TaNGo

Kullanıyorum aldığımdan beri hiç bir dezavantajını görmedim Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. TaNGo

Bootloader kilidini açıp Eu rom yükleyin ilacınız bu Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. TaNGo

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

9.11.7 Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. TaNGo

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Bende son güncellemeden sonra mesajlar uygulaması hata verip kapanıyor Google mesajları yükledim mecburen geçici olarak sizde de aynı hata varmı? Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. TaNGo

Yardım mi9t pro fastboot ta takılı kaldım.

Klasör içi klasör vardır hocam vermez normalde iyi bakın seçtiğini klasörün içinde rom dosyaları olmalı normalde çift klasör açar dosyaları çıkartırken Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. TaNGo

Buyrun Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. TaNGo

Klasöre girin flashlayacağınız dosyanın olduğu klasör ekranında üst tarafta yolu kopyala yazar kopyalayın daha sonra mi flash taki yere yapıştırın sondaki ve baştaki '' leri kaldırın flaslama sorunsuz yapılacaktır mi flash ile global rom flashlamaktan başka şansınız yok aynısı benimde başıma...
  14. TaNGo

Bende herşey sorunsuz çalışıyor magisk son sürüm problemli yükleme dediler onud yükledim ona rağmen hiç bir problem yok Allah nazardan saklasın Miui11 Android Q olarak Magisk 20 kurulu halde problemsiz kullanıyorum. MI PAD 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. TaNGo

Yardım Mi 9t Pro Sesli Arama Kaydı Sorunu?

Evet hocam bu sorundan bende muzdaribim Bootloader in açılmasını bekliyorum akabinde hemen Eu rom kuracağım çünkü benim içinde vazgeçilmez bir özellik arama kaydı Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt