tallhunter kullanıcısının son içeriği

1. tallhunter

Soru Mi 13 ultra direnç sıfırlama

Telefonu satacağım fakat BL kilidi açık değil. Tek tek elle silmem mi gerekiyor yoksa wipe data yapsam imeiler gider mi?
  2. tallhunter

Yardım cihaz fastbootta takılı kaldı

A13 1721515347 Stock attığımda imei gider mi
  3. tallhunter

1721514723 Telefon hala fastboot modunda, yardımcı olabilecek var mı?
  4. tallhunter

Yardım Direnç kayıtlı cihaza twpr ve root

k60 pro A13 cihazımda "twrp-3.7.0_12-v7.2_A13-socrates-skkk" yükledikten sonra telefon fastboot modunda kaldı. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 805306368 bytes sending 'recovery' (102400 KB)... OKAY [...
  5. tallhunter

K60 Pro A13 cihazıma adb ile twrp yüklerken fastboot modunda kaldı. C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img target reported max download size of 805306368 bytes sending 'recovery' (102400 KB)... OKAY [ 2.367s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.031s]...
  6. tallhunter

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

twrp yüklerken fastbootta takılı kaldı cihaz, şu an açılmıyor
  7. tallhunter

Rom HyperVoltron Redmi K60 Pro ROM (A14)

İmeileri uçurmadan nasıl kurarım, dirençli cihazlarda işlem yapmadım daha önce, kurulumu düzgünce anlatacak biri var mı?
  8. tallhunter

Soru Direnç kayıtlı telefonda hyperos geçmek

Direnç kayıtlı k60 pro cihazda miui 14 mevcut. Hyperosa geçmek istiyorum. Twrp kurulumu ve eu rom önerisi var mı. İmeiler ne yaparsam uçar ya da uçmaz? Yardımcı olabilecek var mı?
  9. tallhunter

Recovery Orange Fox Recovery R11.1_2 FBEv1 (Android 13 Destekli) Unofficial - K20 PRO - MI 9T PRO

Driverları kurdum pc'ye fastboot modunda bağladığımda bağlı olarak gözükmüyor. 2 ayrı bilgisayarda denedim fakat sonuç ikisinde de aynı
  10. tallhunter

Satış Sapphire RX 5600 XT Satılık

02.06.2022'ye kadar garantili incehesaptan aldığım ve kendi bilgisayarımda kullandığım Sapphire RX 5600 XT'yi satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir. Mining yapmadım sadece oyun oynadım.
  11. tallhunter

Rom [ MIUI 12.6 ] MI 9T Pro / K20 Pro Xiaomi.eu Beta Rom

Adımları uygulayarak romu flashlıyorum. Sürekli recoverye atıyor. Saçma
  12. tallhunter

Yardım Tablet boot menüde kaldı tuşlar çalışmıyor

Dün gece eski tabletime rom attım. Açılış ekranında bootta kaldı ve dondu. Tuş kombinasyonlarının hiçbiri çalışmıyor. Tabletin arkasını da açamıyorum. Usb ile pcye bağlanıp cmd ya da bir programla kapatıp açmam mümkün mü?
  13. tallhunter

Tavsiye mi9se'yi değiştirmek istiyorum.

epeyde epeyden baktığımda 120hz gözüküyor.
  14. tallhunter

Tavsiye mi9se'yi değiştirmek istiyorum.

Merhabalar yaklaşık 2 senedir mi9se kullanıyorum. Bataryası son 4-5 aydır iyice kötüleşmeye başladı ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Daha çok CoC, top eleven gibi oyunlar oynuyorum. Aradığım özellikler -33w hızlı şarj -ekran yenileme hızı -batarya kapasitesi bunun için telefon önerebilir...
Üst Alt