Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
k60 pro A13 cihazımda "twrp-3.7.0_12-v7.2_A13-socrates-skkk" yükledikten sonra telefon fastboot modunda kaldı.
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 805306368 bytes
sending 'recovery' (102400 KB)...
OKAY [...
Direnç kayıtlı k60 pro cihazda miui 14 mevcut. Hyperosa geçmek istiyorum. Twrp kurulumu ve eu rom önerisi var mı. İmeiler ne yaparsam uçar ya da uçmaz? Yardımcı olabilecek var mı?
02.06.2022'ye kadar garantili incehesaptan aldığım ve kendi bilgisayarımda kullandığım Sapphire RX 5600 XT'yi satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir. Mining yapmadım sadece oyun oynadım.
Dün gece eski tabletime rom attım. Açılış ekranında bootta kaldı ve dondu. Tuş kombinasyonlarının hiçbiri çalışmıyor. Tabletin arkasını da açamıyorum. Usb ile pcye bağlanıp cmd ya da bir programla kapatıp açmam mümkün mü?
Merhabalar yaklaşık 2 senedir mi9se kullanıyorum. Bataryası son 4-5 aydır iyice kötüleşmeye başladı ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Daha çok CoC, top eleven gibi oyunlar oynuyorum. Aradığım özellikler
-33w hızlı şarj
-ekran yenileme hızı
-batarya kapasitesi
bunun için telefon önerebilir...