tallhunter kullanıcısının son içeriği

1. tallhunter

Satış Sapphire RX 5600 XT Satılık

02.06.2022'ye kadar garantili incehesaptan aldığım ve kendi bilgisayarımda kullandığım Sapphire RX 5600 XT'yi satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir. Mining yapmadım sadece oyun oynadım.
  2. tallhunter

Yardım Tablet boot menüde kaldı tuşlar çalışmıyor

Dün gece eski tabletime rom attım. Açılış ekranında bootta kaldı ve dondu. Tuş kombinasyonlarının hiçbiri çalışmıyor. Tabletin arkasını da açamıyorum. Usb ile pcye bağlanıp cmd ya da bir programla kapatıp açmam mümkün mü?
  3. tallhunter

Tavsiye mi9se'yi değiştirmek istiyorum.

Merhabalar yaklaşık 2 senedir mi9se kullanıyorum. Bataryası son 4-5 aydır iyice kötüleşmeye başladı ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Daha çok CoC, top eleven gibi oyunlar oynuyorum. Aradığım özellikler -33w hızlı şarj -ekran yenileme hızı -batarya kapasitesi bunun için telefon önerebilir...
  4. tallhunter

Yardım K20 PRO Stabil roma geçişte dosya hatası

K20 Pro'da yaklaşık 8 aydır MiRoom kullanıyorum. Desteği çektiklerinden dolayı ve çok fazla hata olmasından dolayı EU stabile geçiş yapmak istedim. dalwik/art cache- cache- data- internal storage yapıp romu telefona attım. Installdan romu seçtiğimde ''Zip treble compability error'' hatası...
  5. tallhunter

Sohbet 600w 80+ psu ve kasa önerisi

Bütçem 800-900 civarında. Yardımcı olacak biri var mı?
  6. tallhunter

Yardım Redmi Note 6 Pro mi kilit açma durumu

Redmi Note 6 Pro cihazımda mi kilit açmaya tıklayıp kilit aça tıkladığımda bağlantı hatası alıyorum. Bu yüzden kilit açamıyorum. Bu sorunla karşılaşıp yardımcı olacak var mı?
  7. tallhunter

Yardım General Mobile Etab 5 twrp dosya atamama

Etab5 tabletime custom rom attım hoşuma gitmedi. Sonradan 5.1stock rom kurdum. Cihazı açıp twrpye girdikten sonra twrpye dosya atamadım yani bu da başka roma geçmemi engelledi. Ne yapmalıyım yardımcı olacak var mı?
  8. tallhunter

Soru Mi9T Pro için önereceğiniz saf android rom var mı?

Şu an miroom kullanıyorum. Miui arayüzünü biraz değiştirip saf android romlara bakmak istiyorum. Sorunsuz ve pil performansı iyi olan rom var mı?
  9. tallhunter

Yardım Mi Flash tool yükleme hatası

Cihazına miflash ile rom atmak istiyordum ama yüklemeyi başlattıktan sonra "Mismatching image and device" hatası alıyorum. Yardım edecek var mı?
  10. tallhunter

Yardım Mi9T Pro twrp ile hiçbir şekilde rom atamıyorum

Tek tuş twrp 3.3.1.15 kullanıyorum fakat şu ana kadar 11.0.5.0 stabil ve miroom 9.12.27 kurmayı denedim. İkisinde de telefon açılış ekranında kalıyor. Her denememde miflash ile geri dönmek zorunda kalıyorum. Ne yapmam lazım?
  11. tallhunter

Yardım mi9t pro tek tuş twrpde klasör adları gözükmüyor

Ekran kilidini girmem gerektiğini biliyorum ama ekran kilidini girmemi sağlayan menü hiçbir şekilde gelmiyor. Ne yapmalıyım?
  12. tallhunter

Yardım Mi9T Pro twrp

11.0.1 sürümündeyim 11.0.3 sürümüne geçmek için twrp tek tuş yükleme aracıyla twrpyi yükleyip standart rom kurulumu yapmam yeterli olur mu? Biraz inceledim ve orangefox'u da gördüm. Orangefox nedir?
  13. tallhunter

Yardım Mi9T Pro unlock miflash

Geçen hafta Mi9T pro aldım. Yeni romlar denemek istiyorum fakat bootloader kilitli. Telefonu alırken telefoncu geliştirici seçeneklerinden mi kilidini kaldırmak için izin verdi. Bunun haricinde 申请解锁小米手机 a girip miflash ile açmam gerekiyor mu yoksa sadece bu yeterli mi?
  14. tallhunter

Rom önerisi

Telefonu yeni aldım. Bölgeyi Hindistan yaparak 11.0.1 güncellemesini aldım. Ekran süresi 7-9 saat arasında değişiyor. Daha iyi ekran süresi alacağım rom var mı?
  15. tallhunter

Yardım Xiaomi mi9t pro kişiler sorunu

Arkadaşlar bugün xiaomi mi9t pro aldım. Telefonda Xiaomi kişiler yerine google kişiler mevcut. Ben xiaomi kişileri kullanmak istiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Üst Alt