talhaturkdogan kullanıcısının son içeriği

1. talhaturkdogan

Yardım Miui 12 Whatsapp Bildirim Sorunu

Merhaba, Mi 10T Pro Global 12.1.3 sürümü kullanıyorum. Android 10 sürümlerinde bu sorunu yaşamadım fakat android 11 sürümlerinin hepsinde yaşıyorum. Ekran açıkken whatsapp'tan yeni bildirim geldiğinde yukarıdan eski bildirim çıkıyor. Şöyle tarif edeyim; whatsappta A kişisinden bir okunmamış...
  2. talhaturkdogan

İnceleme Mi 9T Pro ve Mi Note 10 Fotoğraf Performans Karşılaştırması

Merhaba, Uzun uğraşlar sonucunda her iki cihazında detaylı kamera performanslarını (fotoğraf) olarak karşılaştırdığım video'yu youtube kanalımda yayınladım. Merak edenler ve desteklemek isteyenler aşağıdaki linkten video'ya ulaşabilirler. Video performans karşılaştırmalarını da yakında...
  3. talhaturkdogan

İnceleme Mi 9T Pro ve iPhone 11 Kamera Karşılaştırması

Merhaba, 3-4 aydır kullandığım Mi 9T Pro'yu iPhone 11 ile kamera konusunda karşılaştırdığım video'mu youtube kanalımda yayınladım. Bakalım sizlerin yorumu ne olacak? Aradaki fiyat farkına değer mi? Mi 9T Pro vs iPhone 11 Desteğinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  4. talhaturkdogan

İnceleme Mi Note 10 Detaylı İnceleme

Merhaba, Youtube kanalımda Mi Note 10'un inceleme video'sunu paylaştım ve kamera konusundaki deneyimlerimi aktardım. Akşam üzeri bu konu altında cihazla çektiğim gündüz,gece her kameranın ayrı olarak sergilediği performansı paylaşacağım. Sizlerde destek olabilirseniz çok mutlu olurum. Xiaomi...
  5. talhaturkdogan

Yardım Mi A3 vs Redmi Note 8

Dostum selamlar, daha yeni youtube kanalımda inceledim iki cihazıda. Cidden gözün kapalı rn8 almalısın. Ekran çözünürlüğü çok kötü mi a3'te. Amoled olduğuna bakma, rn8 serisinde kullanılan ıps lcd ekranın piksel yoğunluğuda parlaklığı da yüksek.
  6. talhaturkdogan

Soru MediaTek Helio G90T

Redmi Notr 8 Proda hayran kaldım özellikle oyun performansında mi 9t pro kullanıyorum hiçbir fark yok gözle görülecek. İncelemesini yaptım cihazın.
  7. talhaturkdogan

İnceleme Redmi Note 8 Pro Detaylı İnceleme

Hocam cihazı gerçekten çok beğendim özellikle oyun performansı açısından beni çok şaşırttı, şimdilik kuzeninin memnun kalacağını düşünüyorum.
  8. talhaturkdogan

İnceleme Redmi Note 8 Pro Detaylı İnceleme

Merhaba, Redmi Note 8 Pro'yu detaylı olarak incelediğim, aynı zamanda kamera performansı, pubg performansı gibi örneklerde eklediğim video'yu yayınladım. Kanalıma abone olup beni desteklerseniz sevinirim. Redmi Note 8 Pro Detaylı İnceleme Cihaz halen bende, sorularınız veya merak ettikleriniz...
  9. talhaturkdogan

Sohbet Redmi Note 8 Ailesi Lansman Hakkında

Merhaba Sevgili Yöneticiler ve forum arkadaşlarım, Redmi Note 8 ailesinin lansmanına katılmamı sağladığınız ve vesile olduğunuz için öncelikle çok çok teşekkür ederim. Lansmanda bol bol insan tanıdım ve bol bol çekim yaptım. Ve bugün çektiğim video'yu nacizane olarak editleyerek yükledim...
  10. talhaturkdogan

Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Merhaba, İsmim Talha, 26 yaşındayım. Elektronik ve Haberleşme Mühendisiyim. Migros Genel Müdürlük'te Bilgi Teknolojileri üzerine çalışıyorum. Ayrıca teknolojik incelemeler yaptığım bir youtube kanalım var ve onunla ilgileniyorum. Xiaomi'yle tanışmam 5 yıl kadar önce başladı, akıllı telefon...
  11. talhaturkdogan

Etkinlik Redmi Note 8 Lansmanına Katılım Şansı Kazanmak İçin Şimdi Başvurun!

5 Yıl önce tanıştığım Xiaomi ailesiyle tüm cihazlarımın xiaomi olmasına kadar bu yolda devam ettim. Bir youtube kanalı açtım ve teknolojik incelemeler yapıyorum. Hem kanalımı daha iyi yerlere getirebilmek, hem de Lansmanda video'lar çekip bu lansman ile ilgili kurgular yayınlamak istiyorum...
  12. talhaturkdogan

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam senin cihazda parmak izi ekran kapalıyken kullanılıyor mu? Bende ekranı açmadan kullanılmıyor custom romlarda
  13. talhaturkdogan

Hocam anında oldu çok sağol 1568203516 9.9.5 güncellemesini yaptım fakat mi 9'da kamera açıyorum fotoğraf çekiyorum soldan fotoğrafa tıkladığımda kamera kapanıyor, gcam kurduğumda da kamera depolama alanını görmüyor.
  14. talhaturkdogan

bende de aynı durum
  15. talhaturkdogan

Merhaba, Bağış yaptım ve mi 9'uma miuipro 9.8.1 yükledim ama ekran kapalıyken parmak izi kısmına dokunulmuyor ekran açtıktan sonra okutabiliyorum bir çözümü var mı?
Üst Alt