syst3mTR kullanıcısının son içeriği

1. syst3mTR

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

ne yaptıysamda yüklenmiyor başarılır oluyor ama fast boota kalıyor telefon yine
  2. syst3mTR

Diğer TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. (Speedtest.net sonuçları)

evet 100mgbits tarifesini kullanıyorum boştaykrn 83mgbits görüyor sn 11MB indiriyor
  3. syst3mTR

Diğer TürkNet'ten Millenicom'a geçtim. (Speedtest.net sonuçları)

Buda Türknet TTnet ve süperonlinenin 8mgbitden fazla vermediği hatta verdiği internet hızı :)
  4. syst3mTR

Soru Xiaomi Mi Box Arka Planda Çalışan Uygulamalar Ve Cihazı Tümden Kapatma ?

cihaza kablo mause klavye bağlıysa veya bt ile bağlantı varsa klavye tuşuna bastığınızda mause oynattığınızda cihaz açılır tv açıldığında eğer uyduya değilde ilk açılışı tvbox seçtiyseniz cihaz yine açılır yanlış hatırlamıyorsam ayarlardan bunu kapatabiliyorsunuz ayrıca cihaz güç kablosu bağlı...
  5. syst3mTR

Rom Mi Box S - Android 9 Çıktı!

arkadaşlar hemen panik yapmayın sabırlı olun her cihaz güncellemesinde olduğu gibi bunda ufak tefek sorunları olucaktır öncelikle sistemi resetlerin kendine gelicektir gelmezsede sabırlı olun yeni güncellemeler ile fixlenicektir sorunlar
  6. syst3mTR

Soru Mi watch

elbette satışcaktır ama bir süre beklemen gerekicek
  7. syst3mTR

Yardım Mİ8SE Google kamera 7.0

denedim açılır açılmaz kapanıyor
  8. syst3mTR

Yardım Xiaomi Mi Box S Screen Mirroring Sorunu

Telefonu cihaza yansıtmak için Google home kullan son güncellemeden sonra böyle bir sorun oluştu telefon direkt olarak bağlanmıyor
  9. syst3mTR

Yardım Mİ8SE Google kamera 7.0

Mİ8SE Google kamera 7.0 stabil olarak çalışan link varmı sağlam bir apk bulamadım ya açılmıyor yada donuk donuk çalışıyor telefonum Eu beta 9.10.31 sürümünde
  10. syst3mTR

Soru Ekran Yansıtma hk.

google home yükle öyle dene bendede aynı sorunvar telefon güncellemesinden sonra oldu ekstra uygulama olmadan yapa bilen varsa yardımcı olsun bize
  11. syst3mTR

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

çetiğim Telefon 8SE 6X abime devrettim kullanıyor band 4 bende band3 onuda abime devrettim tv box televizyona takılı mai70 arabada takılı Wifi + resimde görüldüğü gibi :)
  12. syst3mTR

Yardım MiuiPro Mi 8SE Ota Güncelleme Sorunu

stabil bilmiyorum ama BETA da her yeni sürüm rom yüklendiğinde şebeke sorunu yaşanıyor aynı şekilde Modem dosyasınıda flashlaman gerekiyor MIUI 10.5 - 9.8.29/9.9.3/9.9.6 - Last MIUI 10 burdaki linkte incellersen orada türkiye deki kullanıcılar için indirme linki mevcut
  13. syst3mTR

Yardım Mi Box 4 Ekran yansıtma Problemi

Mi8 SE 10.3.1 sürümünden sonralı stabil ve beta olarak çalışmıyor bizzat kendin denedim 10.3.1 de çalışıyor ama sonrası çalışmamakta
  14. syst3mTR

İnceleme Türkiye'de İlk! Mi A3 Ön İncelemesi

güzel inceleme akıllarda soru bırakmıyor
Üst Alt