Yardım Xiaomi Mi Box S Screen Mirroring Sorunu

EmrehanAcikgoz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrehan
Cihazım
Xiaomi Mi Box S
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Cihazi dun teslim aldim. Bugün kurulumu gerçekleştirdim. Fişe taktim sorunsuz bir şekilde telefonla entegre olarak kurulumu gerçekleşirdim. Cihaz WiFiya telefondan bilgileri cekerek otomatik olarak baglandi. Internetimde hicbir sıkıntı yok. Fakat cihaz sanki ağda yokmuş gibi gorunuyor. Yani mesela kumanda olarak telefonumu kullaniyorum diyorum WiFi uzerinden cihazi gormuyor ancak bluetoothu acarsam baglanti sagliyor. Yine ayni sekilde screen mirroring yaparken listede salondaki akilli televizyonumuz çıkıyor ama Mi Box cikmiyor . Youtubeda video izlerkende ayni sekilde paylasma butonuna tikladigimda MiBox'i listede bulamiyorum.

Sizce sorun nedir modem ayarlarinda mi oynama yapmak gerekiyor acaba?

syst3mTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beytullah
Cihazım
Mİ8 SE
Konular
1
Telefonu cihaza yansıtmak için Google home kullan son güncellemeden sonra böyle bir sorun oluştu telefon direkt olarak bağlanmıyor

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
Hocam Cihaza Fabrika ayarlarına döndürün. Benimde başıma gelmişti. (3-4 ay kullandıktan sonra cihaz görünmez olmuştu.) Fabrika ayarlarına sıfırlayınca sorunum ortadan kalkmıştı.

Oyla:

Bukbukobuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Azad
Cihazım
redmi note8
Konular
0
Hocam Cihaza Fabrika ayarlarına döndürün. Benimde başıma gelmişti. (3-4 ay kullandıktan sonra cihaz görünmez olmuştu.) Fabrika ayarlarına sıfırlayınca sorunum ortadan kalkmıştı.
Merhaba hocam Ben evdeki 3 telefonla deneme yapmama rağmen bağlanamadım açıkçası hayal Kırıklığına uğradım denediğim telefonlar sony xz Premium Huawei Y7 2019 Redmi K20 Pro ayırca iphone 11 Pro max ile denedim ve Airscreen Uygulamasını da kurdum denedim bir türlü bağlantı yapmadım Tavsiyeniz cihazı sıfırlamak mıdır? Yada Hard Reset yapmak mı? Cihazı 2 gün önce satın aldım ve hepsi yazılımsal olarak günceldir

Oyla:

Bukbukobuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Azad
Cihazım
redmi note8
Konular
0
Sorun çözüldü özellikle Zyxel Modeme sahip olacak veya olan arkadaşların dikkatine modem yüzünden Google Chrome cast Bağlanmamakta aslında bu problem Modem markasından çok Modem ayarlarından açık olan bir özelliklerden Kaynaklanmakta en azından ben öyle gördüm ve test ettim sorunsuz bağlandım.
Hangi özellikleri Kapatacağınız konusunda sizlere tavsiyem eğer işlem görmez ise modemi restlemenizdir.

Kullanılan modem Genel olarak Türk telekom'un ve diğer operatörlerin dağıttığı modem zyxel marka Model No :ZyXEL VMG3312 B10B

Kablosuz Genel sekmesi ayarlar menüsünden istemci izolasyonu seçeneğini Devre Dışı yapmalısınız ben bu şekilde çözüm bulabildim.

Yardımcı olabildiysem Dua edin teşekkürler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt