Synx kullanıcısının son içeriği

1. Synx

Diğer HyperVoltran ve Akif

13u için rom yapılmış telegram grubundan rom ile ilgili bilgi almak istediğim de sebepsiz yere bir anda "Banla bu i*i ve o****** ç******" diye küfürle karşılaşıp gruptan banlandım. Akif denilen haysiyetsiz şahıs yüzünden Elite romun satışı olmadığını da bilmeyenler için belirtmek isterim. Bu...
  2. Synx

Sohbet Hangi Kulaklığı Almalıyım ?

Bangır bangır müzik dinlemeyi seven birisiyim fakat aradığım kulaklığı bir türlü bulamadım. Daha öncesinde KZ ZSN ve ZSN PRO kullandım şahaneydi. Sonrasında telefon değişince BT kulaklıklara yöneldim. RedMi Buds 4 PRO ve FlipBuds Pro kullandım fakat yeterli gelmedi. 3 kulaklık arasında kaldım...
  3. Synx

Yardım CN mi yoksa TW mi ?

Sizce hangi rom daha iyi ? Sanırım çoğunluk CN diycek muhtemelen ama ne yaptıysam bende wp de bildirim gelmiyor.
  4. Synx

Soru Pil Performansına Baya Düşüşte

Şu anda HyperOS VS romundayım son sürüm kullanıyorum. Fakat bir süredir pil performansı yerlerde cihazı alalı 3-4 ay oldu ve pilin 100 den 98 'e düşmesi 10 dakika - BT Açık (saat bağlı) - Mobil veri genel kullanım - Konum açık - Senkron açık Şimdi diyceksiniz ki bu normal evet hızlı bitmesi...
  5. Synx

Soru Önerebiliceğiniz Modlu Telegram var mı ?

Soru başlıkta ki gibidir
  6. Synx

Soru Valeriy Temasını Türkçeleştiricek Var mı?

Valeriy isimli temayı Türkçe yapıp durum çubuğun da saatin siyah olma sorununu düzeltebilicek birisi var mı?
  7. Synx

Sohbet Akıllı saat önerisi

Bütçeye girmeden önce aradığım özellikleri belirtiyim. 1-) Tamamen Türkçe arayüz olması (Temalar dahil) 2-) Spor aktivitelerini kullanan birisi değilim fakat gündelik vücut takibimi yapmak istiyorum. (Uyku, nabız, kandaki oksijen, stres vs gibi) 3-) Pil süresi 1-2 gün kadar kısa olmasın...
  8. Synx

Yardım Herşey Sarpa Sardı Yardım Lazım

Dün CN rom kurmak istedim HyperOS beta sürümünü yeni çıkmış olan TWRP'yi kurucaktım fakat kurulum bir türlü olmadı. TWRP'yi kurdum sonunda fakat bu sefer de bootloop oldu onu da bir şekilde çözdüm sonunda TWRP'ye girdim fakat bu seferde dokunmatik çalışmadı. Durumu düzeltmek için stock rom...
  9. Synx

Yardım Tam Ekran Arama Fotoğrafı

Aramalarda ekranda arayan kişinin tam ekran görüntüsünü yapabiliceğim miui arama uygulaması lazım sürümünü bilen veya modlu versiyonu olan link atabilir mi acaba ?
  10. Synx

Soru EuRom mu EliteRom mu ?

Soru başlıkta ki gibidir hangisi sizce daha iyi ?
  11. Synx

Yardım Rom - Ekran Koruyucu - Lens Koruyucu - Viper4 ve Widget Yardım

Aranıza yaklaşık 3 gün önce katılmış bulunmaktayım. Başlıkta da belirttiğim gibi 1- ) Rom olarak Eu Stabil'deyim EliteRom'da varmış sanırım fakat stabil olanı Chine diyor türkçe dil desteği yok sanırım weekly sürüm var o da eu tabanlı anladığım kadarıyla. Kullanan varsa yorum yapabilir mi ...
  12. Synx

Yardım 3000 TL Kulaklık Önerisi

Max 4000 TL bütçe var telefon için kulaklık önerisi lazım. Kullanıcağım cihaz 13 ultra olucak
  13. Synx

MIUI 14 | GhostOS | v3.5-Modv3 | A12-Miui14 |

| GhostOS | v3.5-Modv3 | A12-Miui14 | Bu romu diğer Ghost romlardan ayıran özellik "Kosmosik96" tarafından yapılmış olması. A12 hantallığı en az olan romlardan birisi 4pda forumunda bile önerilen ilk 3 romdan birisi ve en çok önerilen romdur. Rom görselleri eklemiyorum herkesin bildiği bir...
  14. Synx

Soru Tavsiye Edebiliceğiniz Rom

Başlık da söylediğim gibi önerebiliceğiniz rom var mı ?
  15. Synx

Soru Ghost v3.5 v3 Kullanan Var Mı?

Bu romu kullananlar varsa otomatik parlaklığı güneş ışığı altında kontrol edebilirler mi
Üst Alt