Synx kullanıcısının son içeriği

1. Synx

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Yok mu hiç deneyen kullanan beyler ?
  2. Synx

MegaOS veya AiterOS kullananlar var mı ? Bu ara hyperos romlarını çok paylaşır oldu. Cihaz scarlette sapıtıyor bir süre sonra rom lazım
  3. Synx

Hyper veya Miui rom var mı önerebiliceğiniz ? Scarlett yine sapıttı
  4. Synx

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Bl kilidi açık olmasına rağmen kilitli diyor
  5. Synx

Yardım Kalan Ekran Süresi Çalışmıyor

Pil kısmın da ki tahmini ekran süresi çalışmıyor. Rom değiştirmiş olmama rağmen sorun devam ediyor. Çözümü var mı ?
  6. Synx

Soru HyperOS 2 için tema

Hos2 için ios durum çubuğu olan tema var mı ?
  7. Synx

Yardım Mi 13 Ultra Almayı Düşünüyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

15u almaya dikkat edebilirsin güncel global cihaz biraz daha bekle bence kayıt ücreti de ucuzlar.
  8. Synx

Yardım Tahmini Ekran Süresi Bozuldu

Başlıkta da dediğim gibi cihazın tahmini süresi kaç olursa olsun değişmiyor. Şarjdan çıkarınca kaçsa yarıya inince de o kadar gösteriyor. Çözümü var mı ?
  9. Synx

Yardım Google Pil Tüketimi ve Kısıtlanmayan Uygulamalar

Arka planda zaten kısıtlıydı. Google ile ilgili kullandığım programlar yt ve yt music google fotoğrafları da manuel yedekliyorum. Ok Google zaten kullanmıyorum. Sadece bildirim almada sorun olmasın yeter ya da farklı sorunlar
  10. Synx

Yardım Google Pil Tüketimi ve Kısıtlanmayan Uygulamalar

Pil kullanımında Google hep en tepede ? Bunun sebebi nedir ? Çözümü var mı ? Çözümünün yan etkileri var mı ? Kısıtlama yapmış olmama rağmen Shazam ve 1.1.1.1 her defasında tekrar açılıyor.
  11. Synx

Rehber Batarya Kalibrasyonu

Hocam 13u cihazında telefonun şarjı bitince ultra pil tasarruf moduna giriyor tekrardan cihazı başlatmam gerekiyor tamamen bitmesi için En son twrp adımında batterystats.bin i twrp den siliyim mi yoksa kalsın mı ?
  12. Synx

HyperOS Nv data is corrupted

Hocam bende de Redmi Note 12s var aynı sorun bende de çıktı nasıl düzeltirim ?
  13. Synx

Yani miui da scarlette de kullanabilirim ?
  14. Synx

Son sürüm AOSP olarak gözüküyor ?
  15. Synx

Agnisha nın sondan bir önce ki sürümü var cihazda acaba güncellesem mi diye düşünüyorum
Üst Alt